IpRunner Creative Commons License 2000.06.15 0 0 47
>"ha csak az elendereseket nezzuk.. ok egyikuk >sem ebbe a kategoriaba tartozik..."
>Ezek szerint Te ismered oket. Milyen kategoriaba >tartoznak?
Ismerem oket. Egyikukkel szemelyesen is beszelgettem mar. De persze attol hogy vki ismer vkiket, attol meg nem lesz sem nagyobb, sem kisebb... Hova sorolnam oket? Ugyanolyanok, mint az atlag ember, azzal a kivetellel, hogy jobban ertenek a szamitogephez, mint az atlag felhasznalo, a hack temakorhoz erthetoen jobban ertenek, es emberileg ugyanolyanok, mint akar te. Egyaltalan nem befelefordult, elkorcsosult gondolkodasu emberek. Az elenderes esetben pedig egy picit igazat adok nekik, de ez az en velemenyem, tehat tamadhato.
Errol jutott eszembe egy hasonlat. Akkor a buvesz is, aki kiszabadul a lancaibol, egy befele fordult ember, aki mindent elkovet, hogy felfigyeljenek ra, es ezzel penzt akar szerezni?
Mas. Azert a vandalizmust es a hackereket ne emlegessuk szinonimakent... Hacker nem feltetlenul rongal. Sokszor a kar merteket a leallas miatt mondjak, avagy mennyit kereshettunk volna, ha nem all le a serverunk...
>De ugye abban egyetertunk, hogy a hekkeles->krekkeles nem a szegeny proletarok sportja?
Nem ertek vele egyet. Lsd idezetet, atstake-tol... nem forditom le, mert igy nem torzitok a forditassal...
"How can I hire hackers? Aren't they criminals?

To say all hackers are criminals is like saying all locksmiths are felons. Hacking is a skill, just like picking locks, it's how the skill is applied that matters."

Kerdesem lenne viszont hozzatok: ki volt a BIK-en, es milyen velemenyetek van a dologrol?
Az eloadasokrol milyen velemenyetek van?
Legszives irjatok le! Ha sikerul, meg szeptember elott leirom en is, hogy mit gondolok az altalam hallott eloadasokrol...

Előzmény: Jazzman (12)