Pdictus Creative Commons License 2000.06.15 0 0 517
Körkérdésedre kedves Mester, talán azzal kezdeném a választ, hogy elôször is ennek a tetű város vezetésének kellene nehýn dolgot tenni: legelôször az emberek véleményét megkérdezni (rendszeresen, nyilvánosan, hozzáférhetôen). Sok mindenrôl.

Mondjuk olyan kicsiségekben, hogy az úthibákat hol és milyen könnyen lehet bejelenteni (nehogy egy telefonszámot írj most nekem, egy BKV fôdiszpécser altitkárnôjével...)

Nagyobb dolgokban, hogy körkérdésedhez is érjek: mi a lószart csinálnak pl. az Örs vezér terével??? Ki az a marha, aki egy ekkora epítkezést úgy enged meg, ahogy az folyik?

Mikor fogják a 2-es metrót összekötni a gödöllôi HÉV-vel?

Mikor építenek aluljárót - az autóknak?

Miért nem teszik tele körforgalommal a Kerepesi/Veres P. utat? Meg a többit, egyáltalán az egész várost, a drága és szarul beállított jelzôlámpák helyett?

Miért nem szélesítik ki a Kerepesi utat a BNV és az Örs között? Čs Kôbánya felé az čles sarkot, stb., stb.,

Mért nem alakítanak ki egy elôvárosi közlekedô-centrumot, mondjuk Cinkotán, ahova a XVI-XVVII ker buszait Metróval (amit persze odáig ki kellene vinni!) be lehetne kötni?

Az összes, de legalábbis a 2-3as metrót, át kellene építeni, pontosabban bôvíteni: 2x annyi kijárattal, liftekkel és mozgólépcsôkkel. Miért nem ezt csinálják meg rendesen, az idétlen 4-es metró helyett??

A kérdések, ha jól megfigyeled, egyben javaslatok is.

Előzmény: adamskij (514)