UFOzzuummm... miEeee... Ragyog szép honunk fényhonaink a távolból, vagy brennünk van, mi benne? -Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who? Who ho ho hó?
4.: Kávézzuummm... vizzuumm... Van vizumod utleveled belépőd a fény -honainkba? Fing ugorj,(funugorka) ugorjuk át a holt pontot ott, pöce göd dörrr... az? -az! Zna ami az itti agyunk, az mindent töröl,és mindent bele kell verni, és én imádom ma is a rimelést, és monduk rengetek verset énekeket népdalokat tudtam,és a kedves időtöltésem hogy azokat duruzsoltam,és majdnem mindent el feledtem,(eszem szemem tokja?)mert állandóan benne kellene lenni? Ezt apu tanitotta meg velem, Énekelj magyar ifjuság, mig a HANGOD át (valakik meg halják,az van?) meg hallják, szebb jövendő virrad ránk, Zna most ez azonnal, hogy tudnunk NUK egymához (csak közeLITeni ennek, a fényünk, beszélni de csalfintán? Nincsak most is,magyarul RULL beszÉlnék, ami ha az az ÖRÖK ÉLETET, ládd Hazádnak rendületlenül, légy hivva? -hive? -hüe? -Ó magyar? Nincsak van uj na meg nagylábuj buj a paplan allá? Na meliyk,a pap vagy a lánya? Fita, ami van,amivel le áll a gondolkodásom, hogy apunk, ne hibáztass okolj senkit, és van egy ami hogy ... nem jön be, pedig nagyon frontos,hogy ne kurvázz (kurucok?) vagy böcsméreld, bejött,senkit? Most az hogy te is katona vagy, ezzel kezdődódik a Tulrull Turull Madaraninkkal az itt,még hustestbe vagyok, és most igaz! Ma hogy a kis unokám,na idejön és mondom neked irom,most gorombán ő is akar, ugyhogy az anyukja nem menszközel pitipopi conputeréhez, megértettedd, igen,de arra is hogy neki irom, igen! Na msot rátok is számitok,valhallogy az irataim a kezábe kerül,amit már álmodtam,hogy eltüntetik, és itt leirtam? Fita ez nem ollan illan irások sirások,amit az illetők, na itt vissza, hogy itt egy nagy ROBOT GÉPEZETEiK VANNAK,(elszabadulva?) AMI LÁDD TRANSFORMÁTOROK EGYMÁST IS NYELIK ESZIK? (nincsak valambe a majpmszaábasuak is belekevertek, Fitya a bestia dögök, és kigyógyikamo fajzatok? Na most fita,mert ez minden ami is husipar hadipar, itt olyan roncosló robotgépezetek vannak, és azok azokat is,akik az angyalukkal fetrengenek, azok a fasir meg fasirt?
5.: Whohhh... megint elfedtem, hogy neee...na vissza nézem...ne blamáz az sárdobálás, ne BÖCSMÉRELJ? Fita,itt se fÖLéd se alád az a galád,senkit? NInzcsak, minden benneed, ezt a Pitu bátyám... most az hogy az a valóság, nem ez,mert itt a földbe vagyunk bele verve? MINDEM BENNED NEDVED VAN,NYÁLAD, AZAZ MINDEN KÉRDÉSRE A FELELET,ÉS EZT CSAK AZ MTK. -SŐT ŐK TETTEK FEL NEKEM KÉRDÉSEKET UGY, HOGY MI MOND A LÉLEK, ÉS BENNE VAN SZÁMBA,VAGY A FEJEME? Nincsak az a szikra ember gyere kid? Rengkivül frontos,leirtam de mindig hogy ez piszkozat,és ugy gondoltam,hogy mnt a Bblila iratok, ügy ösze kersztezem,ládd ezek is, csak abbul BULI, GOLGOTA ÉS KERSZT,ami az övék!!! Naz az hogy három napig,se itt seott nem voltam,és haramdnap Atyám, ha tudsz valamit kezdeni ezel a roncs testtel... na most a fejemttetéjrók a tesbembe ami a forró olaj, azt montam akkor, a tallpamig megtöltütt, és azonnal,mnt gyerkkroimba, boldog vagyok,és mind eddig pillanatig!!! -hogy az át lehetne adni? -na meg a fényem, ami valóság,és csak addig kell fényelni,amit itmegprózáltam, de fita,itt van a PÁL FORDULÓK? Nincs ez romblanó hustest, és ezigeiglenesen,de itt nem az hogy én nem hagynám el,ami állandó öngyilosság rohamaim vannak,csak most nekem neked nekünk nincs halal, hanem kiegyensitjuk a kanyart? Tehát most ha érzed, hogy te is egyedül vagy,az az hogy te meg én, nem jöhettünk össze, mert akkor ha már ketten, hárman,itt van a MOMO MENNYEK ORSZÁGAINK,és ez igy igaz!!! Namost, az hogy SZABAD ERENGIA,AZ A FÉNY,ÉS AHOGY A VIZBEN -LEVEGŐBEN UGY A FÉNYBEN IS,VAN ÉLET,DE FÉNY NÉNY NÉLKÜL ÉSZ NÉLKÜL NINCS,hogy ez egy robot létezés, hogy annyit se tudnak mint egy robot gágépük? -magukat replikázzák? -ritikititják, és az ajjasabb lekegajja mindig győz? -Fita, ez az, al -villogosáok és a mlységek erői fitogtqtása? _Nekem nagyobb NUKIm van,dommsdaj sámsonáj akcion rekcion? Fita ezek ha lehet akkor a napot is meg csillagokat robbantanák taNUK? Nem félsz, akkor verd duh god,az orrod a kipugóba?
6.: Who vo vo vohhh... Zna azokat akik nem táplálkoznak fénnyel,azok lehullanak,és most azok...ami érdekés,hogy a látogatók, honnan? -azok ürruhába vannak bele karcolva festve, a sziklák mászkó kőzeteibe,vagy falra festve, és azok az ÉG FIA LÁTJÁK HOGY A FÖLD LEÁNYAI SZÉPEK? MIND ÜRITENI JÖTTEK, ÉS IGY HAGYTÁK AZ ÜRÜLÉKUKA? fita azok ma is vannak, és én prószáltam,högy azok soha nem tudnak bemutatkozni,mert most azok más anyagból vannak, mnt mos bele baxtak a fÖLd anyagába anya god,hol van a pu? 2023 Karácsont a Nimród apu felszippant egy nagy tócsérbe, látod apud, na van anyu apud nélkül puja? Na most ezt nagymamám,hogy ha meghlasz én is, amir mi magyarokvagyunk, és Jézus él, és ott megtalálsz,de hogy ugy hogy még husban vagyok? -igen! FiteljÁtok, itt csk ISTEN VERÉSE,HOL A VETÉSE? EDEKERTÜNK? Fiteljal,ha ez a hazugságuk kezd kisüni,ezek ha még nihncs domsday gépezetik, rövidesn le$$$...mert most ha pénzt vagy életet, bizon ott vagyunk se pénz, se honi de horrni proszló? Ninsak két világhábpruuk, hogy A KIN GOD A FIN GOD, A FINGOSTRA JÁR A FÜST? FÜZTÖLT SONKA SZALLONNA CLUJ? Na hogy most itt olyan,két nagy LUK VAN, ÉS AZ EGYIK LOAN DOAN PEPE,A MÁSIK A BIZTOSITÁK,A KINGE KINGE TRÓNA,AHAOVA ZEUS SZERÜSZ, NA HOGY DIVIDA ETI MPERRA, LÁDD AHOZ MOST JÖN A KASSZÁSUK, ÉS AKIK HIJJÁVAL TALÁLTATTAK, AZOK HIJJA HIJJA HÉJA, AZOKAT REPCSÉZTETIK? REPTURA? (GENODÓZEROZÁK???) CSAK GONDLJUK BELE A BELIBE,VALAKIKNEK MONDJUK NEKÜNK, SIKERÜLT KIURANI A PÖCE GODRÖGBÜL BULL BULI? Azaz, ezt a sárzubboNUK,most azért jöttem be a mienkhez,hogy ez csak sár, és szar, s ennél szarabb lehet?
Innenn...Pitu bátám, egy ébves korában meghalt,és él,aki benne hisz? -nem aki hallja a hangom, s nem egymásra ZOOMBIZOOM hanem rá lesztek kényszerülve, fita mi FÉNY UFO-INK,ne hagy itt a gyerekéidet, és itt az is fény, jaja ha értel magya RULL? NINCS PARANCSAL CSAL, ÉS NEKED NINCS PA RENTS RENTELED? KIN GOD, JÖNNE A KIN GOD A FIN GOD? KI FINGOTT?
...Vakablak: Scientist Say They Know How the Universe Will End? - a Federál Riservévvel $$$...greenback Kosutth bangó s sose vége?
... itt van egy ujabb Ancient Alien Original dokumentő,ami jó jó ...már a bütykönkün jön ki, de ezek ide üriteni járnak, jaja az Ég fiaia a fÖLd leányait csak? -van analod, besszák, orba szájba? -na meg most itt ürülékuk, akiket most baxxátok emgymást, jaja mi baxtunk? (fita a szüz lánokat hagy életbe???) -osztozzatok rajtukstbbb tbccc... (horr Mora hegyik kigyógyikaMO orgiáik,mikor lett vége?) Fita mert itt sok kigyóógyik...fita,mind kigyóbörbe jöttek, és most az egész állománuk NUK? -meg bántam hogy baxtam,itt a NUKI? -fita,még az hagyám, de ezek domdsdayozni akanák NUK magukkal,ládd a Dr.Who filmekben a kis nyomorákuk?
...Ancient Alien: Origins S1 I E3 Cky Gods and Star Beings
DVR - HISTHD
...oááá...