repcsepista Creative Commons License 2024.10.19 0 0 1346

...boci,csak igy tdnám megmenteni, és esetleg sikerál...

UFOzzuummm... miEeee... Pixi go (goes gost) to Heaven? Pénzért ért? Pengő, ugy pengel ahogy a szél (végbél szél finGOD fütyÖl, meg a fütyÖlő fitty firiritty ritty...
4.: Kávézzuummm... nem egy darabig,de a viz is megteszi? Mikor kis babák voltunk, anyatej,mikor nagy, apatej? -jaja ha lenne? Amit én akartam tanulni, tanmulmányozni, hogy hogynéze ez ki, baxdüh xexinger nélköl, azaz ittazzal, egy egy elpőre beprogramozott alien,most van a képernyón, és nem iismerjükmagunkat, vagy nem ismerhetünk magunkra? Na akkor amik sötétek vezetik a világtalanok,viz vére kén köves tavak,kiséri kisérti 'őket' a hal ál,fita itt az van,hogy ez afekete fekália,ez egy olyanm hogy előbb egyfolyam, aztán mnden mérgezett lett, és kiszard, mel lett a halakkal, meg a vizi növényekkel? Na ez most az, és ki tudná ezt, visszacsinálni eredettibe,amit az éjjel? Fita, itt rögtön azonnal, hogyha előbb a környezetem, magyar ok tesvérek közssÉgébe jöttem, akik csak Égieik,és nem égnek, sem égetnek,tajá viz vér vár nem warr...fény! Na mosnhatnám a HUN GOD AZ NEKÜNK MINDEN,na fita most is, ugy hogy magyar RULL érthetően,nem lehet! -csak olyan hogy kitekert nyakkal,nameg nyiszálva? Vissza,hogy ezeket is csak veletektudom beszélni, shogy leheten csak a kis magcsalőádoamat, bele hözni hogy kerssükegyütt, és itt csak pénz, na én is a gyrekéimnek, a munka mindenek előtt,és most pénz az Isten?- had szolgáljak csak neked? -na magyar RULL Isten,az fény, és mi ha a fiaik vagyunk,mi is fény szemünk fénye? -kéne? Itt az egész ami viz -vér -kénköves tavak, tehát ez egész egy fekete feka -fekál zsutyok,és rotyog,és most az akik ezt létre hozták, azok nem itt a fényben vannak, hanem egy pokol, mi amitmost láttam, az borzamasabb mindennék, mert fekete hamis szenes alakok vannak, ami most itt előbb, csak szellem mi, világok vannak,nincs hogy mennybe menj be menetel, hanem most itt van minden ami van, volt?
5.: Itt is csak örök élet van,és te kellesz? -vagy miért van,és olyan hogy Uralkodó és Uralkondás, még a sejt elme sss... na azt csak parancsak csal, és utt va a szabad vállasztás,és irtam,hogy akik le mennek, már lement a nap, és azok a fölgömy magnájába hullanak le, csak a hamujuk, ha már elégtek el porladtak, és azok me sem éreznek semmit,kivéve...az hogy GG? -GOD OK KODA? ADOK,ADÓK AZ EGEDBEHÃGNAK, MOST OTT VAGYUNK? Tröha,olyan hogy Urral Urral kodás, az mindik vátozik,de hogy azt hogy VAN A PEDOFEKÃK PEDFAKIJA KI A? KÉJELGÅ SZADISTÃK SZADISTÃJA, azok, na azok nem ÉREZNEK SEMMIT,de ÅÅK A BÃœNTETÅK,ÉS MIDNENKI BÃœNÖS,AZAZ GYANUS? Fita,csak r9vden tdnám, ha tudnám,mert ez, benne a BbLila iratokban is,hogy nekik beszélni fálra róka hányadék,okádás? Ha az ATYA KOS? -AKI EZT LÉTRE HOZTA, LÃTRA, NEM MERT NINCS FÉNY, EGY SZIKRA,DE AZ ÉGETŠÉS EGY SZIKRA LÃDD EZ,ÉS BEGYULT AZ EERDÅ, S ÉG? Na most hamu aalatt még van szikra? Na az hogy a egyetelen szeplÅ‘ten juhuk hukk? -fiát, de itt az ábram vedd a fiad pacalizsáKost, és hozt fel a horr -mora hegyre, és áldozd fel? Most csak azt, hogy ennél pedfika pedofaka az örök göbökön, nagyobb nem lehet,és az akik ezt, ládd itt nincs még az hogy gondolát, Isten, ember emléke $$$...