repcsepista Creative Commons License 2024.10.18 -1 0 1345

UFOzzuummm... miEeee... Pixi go (goes gost) to Heaven? Pénzért ért? Penmgő, ugy pnegel ahogy a szél (végbél szél finGOD fütyÖl, meg a fütyÖlő fitty firiritty ritty...
                  1.: 10/18. A KÉP? Ha magyar -magyarok ivadék vagy, akkor te nem egy buta 6ökör marhájuk (hájuk) vagy hanem egy fény madár, és ide oda száll, és sohse lehet meg fogni, befogni 6ökörnek, hanem örök szabag MÁG.-Y-ÁR, aminek nincs ára se párja,7hét országba? Fita, én nemcsak születtek, ami ez állat pára, ára? -valami olyan,hogy nem lehet kimondani, de van benne élni akarat? -jaja de kaja, és van 5 ösztöne? -a hatodik hogy ha lenne, azaz tudatát át, az is automatika? Én nálam már nem számit a taktika tika piszka, piszkafa? Mire képes ez az agy velőt? .lővlét? -fita az a pénz -nem? Na jóreggelt gyerekek, fel ébredtetek,és most keressük, mi is aőt a téveklygőt, ami elveszett, ládd Kelj fel juhász, ne aludáj,elveszett a csengős bárány, Nem aluszom, csak heverek,nem is igaz hogy elveszett, megveszett, kerge birka lett, meg gellerEresek érsek? A kigyófajaik aldfaja fája kajája, teremtjetek jó gyümÖLcsöt csökevények hybridek ridegek (vasabroncsolt paramccsal csalat),jobbágy köcsög barmok, mig léted tart, életed? Zitt a zörgés, főleg a gimibe, a jobb tanuló gyerekek, fita, itt a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG, mikor elős olsztály első óra, egy nagy szivrohamot kaptam,ami mind a mai napig végig kisért,ér jó pénzért? - Nmost az első tanitó néne, didó vala, meg a másodikosztály osztály főnköm, (fite ima mindenki minden osztályozva (almuk mikiMOjuk juhuk lehettünk? ) vagyunk s van férges alma? -csakaz, belesett a dög,na meg GOD DÖRRR...) )egy didó ember, és most azok mais olyanok? Ládd Gyégyuskaja Kráj Király bébe, aki didó volt? Naz akik az igazi didók,most csak Swédenburgunk urgung bruggunk, leirja hogy ezek semmit nem változnak, mikor a csapó (halál ajtón be,ugy ki leirtem, és pontosan az az ok?) Fita,ezt mielőtt az irásokat,meg Swédembruggün, meg Domrádi Gáborunk...ez az .hogy igaz!
                   2.: Na vissza, hogy HA MAGYAR OK VAGY, NEKEM NEKED NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL? Ezt gyakorlatba, Borca néne elment, és láttam, hogy az az igazi Borca néne, aki jó boszorka vala, a harmadik szomszédunk, mig közvetlen megettünk is, egy boszorka, hogt jó, fita mindenki tudta a faluba, és rettegtek,senki nem mert rajtam kivül megmukkani, leirtam, a gyerekek sss...flota itt is most is a pénz nem? -nincss nem többet? -nem mi élet lett?- Urak osztálya beszÉlni pénz beszÉl, jaja pénz ért,ért magyar RULL? Fita, most rögtön te itt más -világ, mert nem a pénz nem? -Urai köcsögére hanem a pénz beszél, magyar RULL? Fita, itt rögtön itt van a dimenzióik mennyeik,meneÜrei fürreli menne manna, égi manna égő manna,tápláld bágyadt rabló pecsenye pacal az hátizáskba, lelküket? Fita, itt kik azok, akik husUK juhus a király áldoznak az URUK ÜR ÜRÜLÉKEINKNEK? Nincsak az ürállomásaikat, mivel etetik,ha nem a népek husa vére verejtéke,mert mi van a husbank, és vérbe? Zna tettükn fel kérdéseket a gimibe,és mikor én mertem megkérdeni,akkor a tanár,ülj le, nem lehet tudni,fiu vagy vagy lány? (a többöiet hallgattak lapultak mint a szar!)Fita,kirugtak minden iskolábull buli ma is?- amit magyarország? Fióta, tote az emlékünk is törölve, amit a nagymamám, első osztály, én ezt nem csinálom, kisfiam, magadnak!!!...tanulj, .s most is az van, akarom tudni akaromtudni...na kirugtak minden KGST iskulábull ls mindenhonnan, ami most a kisunokám, 38 hónap, jár magyar ovodába, de nekem ugyanaz, mint én voltam, ami most mindent ami a kezébe kerül,összetör,és pitipopi..ott kell legyek vele, mindig, mert mi megértjük egymást, Fita, te nem ez a nyuszipuszijuk vagy, hanem most fita, AZ VAN,HOGY AMIBE BELE?- BASZATTUK MAGUNKAT, EBBE AZ KORLÁTOLT ÁLLATI (bikémikalli robotuk)SZECSKÁJUK SZALMA, ALMA? Fitaljál a M:TUDÁT UNKAT, AKARJÁK TÖZZEL VASSAL KIIRTANI, TEHÁT ITT MOST IS,DEBIZON, LÁTOD JÁNUK8:44! -NA A ZUBBONUNK, NUK, AMIT FELVETTEÜNK. AZ MINDEN AMI FOLYADÁK,ANNAK AZ A KAMIKALLI FIZIKAKA MÉRGES KIGYÓ MÉRGE,AMI ELEVE OLYAN,amit most is láttm, mint egy salak hamvashamu égtt égő szén maskarák? -PONTOSAN AZ,AMIT EL KÉPZELETTNEK HITETE AZ ARAMEGDÓZÁS ÉS III . -MOST NUKINUK HABARCSA? Fitra a felete feka kakka,máris is a atomsugárzás? -mind aki kitalálta, beléjük a belükbe? -kell verni? Fita minden ami megtudhasz, a segge luka pu?
                 3.: Jövök vissza, ládd a testem gyógyulóba Kigyó Gyula meg győgyit,vagy a FÉNYEM A FÉNYÜNK? Legtöbbször csak emlitem az álmom,ami valóság,és most az,hogy mindig szerettem volna talákozni, fita te nem ez a buta oktondi állatuk vagy,akik egymást ritkitják? NÁTOD? -den a másik oldalis oldalbordájuk, bordélycupplerájaik, az? .fita minden pénzért ért? Itt az,amit legutóbb, jogy a PIRAMIS ÉPITÓK paloták meg vannak, csak egy másik dimenzióba, ami most is,vagy egy dögük vagy,vagy tanulsz,ládd ezt hivom MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG ISKOLA KAPUJA,SZÉKELY KAPU? Na fita, itt visszza az ÉLET VIZÉHEZ éhes szomjas IZÉ IZÉ IZÉ ... nagyon röviden tudom csak,és itt te a te fényed vagy,vagy halál adós? -fita itt a adó is az??? Zna most ...nagy nagy kő paloták,fita nem vas, és esetleg azt csak megmukálni? Zna hogy miért van itt ez a fekete feka tócsáAIk, zerintem a vas és avas sok sokk miatt!!! Sóval,most ezek, ebbül ugy hogy lehet következtetni, hogy a PIRAMISOK,nagyon kevés a vas,ami avasodik,és most azt, hogy a piramisokba nappali fény vala! Olyan minta kristály városok,és most az amit az ÉLET VIZE,AZT ELŐ LEHETETT ÁLLITANI, ÉS A TESTÜKET UJJÁ LEHETETT FÜRÖSZTENI, ITT VAN AZ BEMERETIKEZÉS IGAZI MAGYAR RULL JELENTÉSE, ÉS MA IS AZ, JELKÉPESEN!!! Figyejétek meg a FÖRDŐ KULTUSS, LÁSS A LUKÁCS FÜRDŐ,AMIT A TÖRÖK MA IS VALLÁSOS SOS? -SZERTASÁSAIK,DE A VÉBEN FÜRDŐ IS, ÉS MOST EZ AZ FEKETE FEKA SZUTYKUK NUK? -NA MEG A GONDÓZEROZÁS STALINEXOLÁS? Most én bele tudok menni, akik ezt a ÉLET VIZÉT, keverte, és hozta fel a fürdőbe? Sez egészen meg ujjitotta a testüket, Dfita ez talán addig,ming akik ezt a TUDOMÁNYT, KISAJÁTITOTTÁK,VIDA MER A HOGY KI AZ IGAZI DIDÓK, AZT ÓK SEM TUDHATJÁK,AKIK ITT VÁRJÁK A KIRÁLYUK KIROYAL? Na innan, ládd itt mi halandók, ha mindehogy vége meg kell döglenünk, esek soha nem fogják feladni titkukat!!! (ha igen,azt azonnal dematerizánák) Fita, itt kövessed az ajja ajja ajajajajjj...le taposásÓnkat,és a magyarok,most ezt is, hogy igenigen kapcsolátba vagyunk itti testben tudatosan is, a mi hallhatalaninkkal, és nincsak, most itt lett az A NAGY NAGY DURUNGUK, ÉS TÉNEG MINDEN ÉLETET MEG ÉLET JELT, TÖRÖLNI AKARNAK,ÉS UJ VIRUS AIDA AIDÁKÓAKIKKAL AKARNAK KIJÖNNI? FITA AKIK KITALÁLTÁK AZ ÖRDÖGÖD,AZ EGYBEN LÁDD KRISZTUS EGYBEN AZ ANTI KRISTHUS, ILYEN ŐRÖLTSÉGGETEK, LÁDD MOST MIDNEN FEGYEVERÜK,AKI FEGYERT FOG, MINEK?
              Innennn...nadon fita, nyisd ki a szemed, és ha az a fizikaki, ne higyjetek, sehogy? LÁTNI KÉNE KÉNE? -AHA MINDENEN ÁT LÁTNI,A SZU-LÁPON?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1344)