repcsepista Creative Commons License 2024.10.18 0 0 1344

UFOzzuummm... miEeee... Evoluczió? Sárt evő Eva Luczi jó? -kuszni mászni hason seggen csuszó mászó állat kigyó? Kik? -mik tenysztenek emésztenek bennünket?- TE TENYÉSZ ÁLLAT DE A KIGYÓ A LEG OKOSABB TOKOSABB $$$...KUSS MÁSS $$$...
                 4. Kávézzuummm... most viz se, csak később,,mert most ettem babot, két kis murkot,és a hasamra hallgatok? Nagyon frontos,és fita, ime szemnek sázjnak ingere, azaz az Égieink, vezérlése hogy a Körpatkómedencénkbe gyülekezünk, és msot mi lett? Mig nem volt meg ez a lehetőség, addig is a benső szikra-embergyerek, tudtunk az Égienkkel is,meg most azok akik a HUN GOD-RA, HALLGATUNK, ami azonnal, egyhuron pendülünk? Itt az hogy nem beszélnek hozzánk, mert levettük a szemünket az Égről, Égieinról, azóta vesztünk pusztulunk? Na fita,hogy az hogy halál vallás adó,hall áll, valllás adóik, ami most csak nagyon higan akarok izé... fita a fény az folyó? Vegyük az anyamajom vagy apamajom mesét,s az humanodi majom eltünikj, de most az az minden am hit -vallás alapu? - az vakitás! Ime a hamu (szilver hátu gorilla mak mak mak...MA KING, making money? Csak egy apapmajom a szószéken, vagy a gané dombokon,kopnyák hegyei, és seki más, nem makoghat? -Illetve a gorilla apamajmot,és ha eltveszted, nem az hngja viszhangzik brenend, rögtön kiszakitá a szived? -a szived megszakadt? Most figyeljuk meg ezek meg jelenését, és itt most 9.6 billó majom makodhat, nem!!! CSAK EGY, ÉS AZT UTÁNOZHATJA MINDEN SZUKAMAJOM, NA MOST ONNAN MINDENKI AZ APAMAJOM ANALA, KLOÁKÁJA KAJA? Monduk,a vallások tüzzel vassal ránk verése,Isten verése mert mi nemvagyunk vallássak szarszagod,,hanem magunknak vagyunk, mindenki ugy magának,mint édes testvérkéinek,ami nélkül mi lenne? Most nagyott ugrok, és hogy CSAK EGYISTEN VAN,AZ PÉNZ? -AMI EDDIG NEM VOLT, LE$$$...
                5.: Zitt hogy hogy hogy... nincsak hogy nem lehet senki RAJTUK? -KIVÜL ÉS ŐK SEM TUDNAK SEMMIRŐL -SENKIRŐL,most fita, azaz hogy ez, egy olyan,hogy sose volt le$$$... hecc... most innen az $$$...csak sima sss... ess ess...Zitt megemlitem, a magnes golyó magnes -elektromos terét, ami most egyben olyan is hogy purgatória debizon ria ria riadalom,és akik már salakká váltak, (na az a gömbitt van) ládd 1986 Sziveszter, akkor mint egy hópehely, most tudom,az egy hamu pehely volt, kiszakadva a föld anyagából, hallatlan le irhatatlan jó érzés, ládd megnyerted a teli találatot, és minden azt hiszed a tied lett, jaja itt akik már az anyagi létráikon,azok ténleg a mennyükbe menüük vannak? Na most azok iratok,rendkivül frontos lenne a gyerekéinknek, mert ha mert ha hallanod se lehet a HUN GOD, hangod,ami az van,ha te magyarok ivadéka vagy ivadáka vagy? De a hallással kezdődik,minden,és azzal a látás és mindent a hangodra van! Ezt olvasod, na az is hang és fény,látod? Zna most,ha figyeltek, keressétek előbb Istenetek? -irásait, és böngÉSSZÉTEK,ESZITEK, FÉNY,VAGY MOST mert hogy az ami tegnapra a fekete feka szutyok, az itt minden, és midnen ami amihez hozzá ér, mnt gondolát is, ami most azon nem lehet keresztül látni, és mint...1986 Szilveszter, ahova mint hamupehely leszálltam, az az a feka feketet szutyók,ami annak a korma belleszi magát mindenedbe,mi az, ha nem a gondolátod, de ezek JANUK8:44! -NEM IS GONDOLKODNAK! De letudom irni, ládd Whitley Stréber, őszinte vala,de azokután hogy Jésus meghalt, fita nincs olyan, de most ha csak egy angyaluk,vagy most itt vannak a szürkék meg kékek meg a többieik...
                  6.: Most tegnap meg ma,hogy hogy lehet az, hogy csak a roncsolt roncssa paranccsal Uralkodók vannak,hogy hogy senki nem jött, meg jön ide be? Fita, na röviditek,az hogy az itti kurományaik, az hogy bukott angyalok, nem kifejezés, hanem az feketefeka káli al kémia? -na az minden itt kurományunknak, defita,ezek semmit de semmit nem hallanak, meg nem is tudnak magukról sem,ezt a BbLia nekik beszélni falra róka? -okádat? Na most,itt ez egyetlen kiut,felvenni a kapcsolatunket megtalálni az Égieinket, ami most tegnapra,de ufo vagyok, és most bele akartam nézni a kürtőbe, és nem lehet! Ezt ugy, hogy ahogy ezek teljesen csak megakarnák szabaditan maguk át,a NUKINUKINUKAIKKAL? Zitt azokkal,akket el tudtak hitetni, meg drága pénzen,gondoljunk csak bele,ennek van már értelme értelmezése, és véren, vásárolltata tok? Nincs tata nincs mama,na most a szüz mama,az esetleg akik...szellem -lelki testvérek, és most előbb...Fita, olyan nincs hogy egy pinalátra te megállsz,hogy ha nem tudsz valamit,na ha lemondtál rólla, a tá
lukba vagy,kecske gidájuk gulálszta? Jaja nem nyomom mint süket a vakajtót, ezt a felesÉgem, annál rosszabb nincs? Jaja most látom,hogy olyat hogy bármit tudnék adni a fényemen kivül, lehetetlen, ládd a fiaimnak is, csak örök élet van,de azt nem tudom megmutatni, neked magadnak kell meg tudni, és fita,én itt a betoppanásom ÉL TETŐ, egy pillanatrr nem feledtem, és az hogy itt össze tudtunk -tudunk jönni, ez Isten csoda! Fita, iitt az a fekete feka ...ezt ugy hogy ez egy olyan sötét valami, amit nem lehet, jajaj gondodolni se, azonnal a fa feláll, az ész megáll? Nincsak ezek akik mi tudunk, és mi általunk van minden pénz? Hogy te mástól várhatsz valamit,ha nincs fénye,pénze? -sss... visisss...
                Innenn... na megint nem tudtam, na hogy az hogy GLÓRIA, mikor vannak a képeken,hogy egy kör aura,na az van talán a legközelebb ehez a a aaa... itt nincs élet,na most minden ami Jézus jelenések, itt van felettünk,a fejünk felett, és onnan, csak azokhoz jönnek, akik nem ájultak el eget földet pusztitó domsday gépezeteikról, a kiválasztotAIktul, meg a kiváltseggecskéiktül? Fita, talán csak a huson kivül,ládd itt jöttek le, és meg akarják baxni őket partiba,ami megint, az övékét?
...nincsak,itt az hogy mikor az angaok UK, Elfoglalják Washington, egy hurikán végez velük, most kik okozták a hurikant?
...Ancient Aliens: Origins
S1 I E2 Ancient Close Encaunters DVR - HISTHO
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1343)