repcsepista Creative Commons License 2024.10.17 0 0 1343

UFOzzuummm... miEeee... Evoluczió? Sárt evő Eva Luczi jó? -kuszni mászni hason seggen csuszó mászó állat kigyó? Kik? -mik tenysztenek emésztenek bennünket?- TE TENYÉSZ ÁLLAT DE A KIGYÓ A LEG OKOSABB TOKOSABB $$$...KUSS MÁSS $$$...
                  1.: 10/17. A KÉP? -Azonnal két részes álmom vala, az egyik hogy FÉLJÉTEK FÉKELJETEK AZ ISTENT, JÁT-SZÁTOK TÁTOG, ÉS IMÁDJÁTOK, ÉS NEKI ADJATOK MINDEN DICSŐSSÉGET, (SEGGET) MERT EL JÖTT AZ Ő ŐK ITÉLETEÉNEK ÓRÁJA? Abszolut egy olyan GOD? -ami nincs, és itt akik megette vannak, azok A KÉJPEDOFEKÁIK ÉS KÉJ SZADISTA DÖGJEIK, KUTYÁJAIK, ÉS NINCS MEGETTE SEMMI, ÉS AZOKAT SEMMITÁK ÉS SMYTHA CIRKÖLŐK? JAJA A AZ ÖRÖK GYŐZTES SEREGEK, ÉS KIRÁLYI POPSÁG, SZENT NEMZETTSEGGEK!!! Fitelljetek most is, hason faxon csusznom másznom kell,mert hanggal, magyar RULL beszÉlek,beszÉddel, megbántom őőket, tupasz mert magyar RULL, FITA ITT A GOD, GOD (GOLD) AZ ÜR, ÉS ÉS AZ AZZAL TEREMTETTE ISTEN A VILÁGOD GOD PÓNI UFO? VAGY ARANY BORNYU ÜSZŐ? Ezt most ugy jöttem idebe, kimondottan a MAGYAR OK CSALÁDÁIMHOZ, és meg $$$...mukkanhatok? -s amiket leirtam és mndet eddig TÖRÖLIK? Fita, előszőr találkozok ugy 3 -4 éves koromba a hátsó szomszéd házba Bertiáékkel,(de nekik is meg van tiltva,hogy beszéljenek velem) és anyum egy órát vert beáztatitt kötéllel,az egész falu láttára hallatára, és nem beszélhetek és beszelhetnek hozzám a gyerekek? -nem mehetek ki az udvarról, na most olyan gyülölet volt a szüleim közt, meg a fqlusiak,akik vallásosak valának,meg párt tagok! (azok ma is egyek jaja a husutok, mire való? -tre haszon állat)Na fita, most a második álmom, hogy minden az am ITT MÁSVILÁG? -az nem a te VILÁGOD GOD? HANGOD DE SEJTELMED SEM LEHET, ÉS NEM IS ÁL MÓDOZHATOD SEJT HETED? Most fita, tegnap este, hogy lecsukom a szemeim, még nem alszok, közel se, egy fekete lepel, és a karommal ha megérintem, eltünik, de vissza tudtam csinálni, tehát itt sokkal többről lehetne szó, mnt kuszni mászni az FÖLDES URAINK GONDOLÁTTÁRA IS, AMI FITELJATOK, MINDEN AMI TEMTPLOPOK OSZTOK ZENE, ÉNEK,DICSÉRD AZ URAT ÉN LELKEM? -NNICS OLYAN FOG ALMÁTOK $$$...
                2.: Vak vezeti a világtalant, fita itt az hogy szellem mi? -és hogy világ? -nincsak egy szenes fatuskó egy rozsda marta vasaló? -esetleg? Fita, EZEK A DÖGÖK AKIK EMBER EVŐK? JÁNUK8:44! -FITELJAD, AZ AZ OTROMBASÁGOD ÉS MINDENKI A 9.6 BILLI TORKOS LENYELI, AMI MOST SZÓL SZÓVAL HOGY BÁNTALAK MEG HOGY MAGYAR OK VAGYOK? Fita itt azok a kiirtandók, gyerekek, és EMLÉKÜNK, ÜNK,VAGY ÜK, A NAGYCSÁGOD URAINK, nyaktekerÉSZetimelfekvencetek nem vicket, ami hogy lehetséges, ugyanolyan sárbura mint mi, hogy lehet hogy pedőfekáznak baxnak bennünket, hallom halomszámra, szaporitják a nemes nyemec vérüket? FITA ITT A TENYÉSZ ÉSZ? - BIKÁIK? ARANYÜSZŐBORNYUK -BIKA ARANY VÁR? Nincsak az arany több százszorsa az eredeti ...csak munka érték van! Fita, a fiam, rémálmon vala, na az ördögök...nem merte megmondani, hogy akkor hétfőn, egyszrüen amihez hasonlit, az Exorzis filmekhez, és onnan csütörtökig kinlódtam de olyan,nem kivánom senkinek, .és és közbe leadtam 178 -158 és ami olyan 10Kiló méter, és most kezdek visszajönni? Fita, tegnap hogy én ennek a ÉLET TÓ? -na az amit fekete aranynak mondanak, jaja mi lehet a nyersolal-kőolaj -gázolaj .petrő, meg a éghető robbanó gázos folyadékok,ami ITT MINDEN!!!- AL KÉMIA! KÉMIÁZÁS FIZIKÁZÁS? FAK FIKÁZÁS Zitt az hogy itt ami a teretmenüik, A LEGJOBB FALAT AZ URÉ? -FITA, AZ TE VAGY!!! - HÁTIZÁSKUKBA PACALUK KUKTA, SZENT STEFANUK UTÁN, LEÖLIK KIIRTJÁK VALALGASZARTA A MAGYAR SZÜLŐKET,KEGYETLENÜL, A HORR HARAMIA BANKDÁIK, ÉS MOST AZ HOGY NYEMEC. HA MEGSZÓLALTÁL MAGYARUL, FITA ELÖZÖNLIK RÖGTÖN AZ ORSZÁGUKAT IDEGÉNEKKEL? MA IS HA TUD MAGYARUL, CSAK ŐK??? SZENT ISVÁNUK A CORONA ORSZAGA, KÉT FELÜL ANGYAL, KÖZEPIBE KOTLŐS TOJÁSÁR? TÖBBET MINDEN NAGY VÁSÁR? HELL SENKI $$$...
                3.: Most az első pinalát után, az álmom,hogy hol voltam, mert az is itt van? Itt azonnal, hogy akik FÉNYESEK NINT A NAP, azok világa is itt van, most... ezt rögtön, hogy az a világ az fénybe, meg fényből? -van, ládd ahogy most ébren, tehát az a tudatom is meg van, találkoztam az Égienkkel TULRULL TURULL MADARAINKKAL, NEMRÉG HA EZT LEIRTAM TÖRÖLTEK AKIK CSAK ŐŐK KIRÁLYI POPSÁG ÉS SZENT NYEMEC NEMES KÖRÖZÖTT NEMZETT ZETORRR LÁNC BULLDOG SEGGEK, MILYAN NAGY A LUK, LUDÖRGŐJE,$$$... A FALU, VÁROS BIKAJA, A HÉT SOVÁNY BIKA, FITA A 666... CSAKRA CSUKRA, MEGESZI A HÉT KÖVÉRÉT? PÉN ZZZ... ÉRTÉK? -$$$... SISTERGÁGÉSA $$$... Fita, magátül begyulad, mi marad? -kamatos kamat? -természetbe pu? Zna vissza Cheneiékhez, fita egymást közt osztoznak, pl.ma ha megszerzik az ukrán teret,azzal a nagy Medvét is, vagy iránt, azzal kinát, többek közt a több ládd india,az Commenwellt bandáik? Na akkor leirtem hogy egy hidon felefele, van egy ÜRVÁROS, ami itt van, és most ha nincs anyagi megélhetési gondod? -van olyan, igen mint gondoltok.hogy a beadás -adó,kinek minek? Na fita, itt vannak a KIRÁLYSÁGUK UK??? -és most ha jönne a KIRLÁYOK KIRÁLYA RÁJA? -FITELJAD, AZ TELLJESEN MOST GÉPAGYUK FO$$$... LEHETSZ CSAK, ÉS EDDIG IS, EZ AZ AGY??? FITALJAL, vegyük a választást, most miden állampolgárnak önmagával önmagába is teljes Tejes ut, minden benne!!! Ez az. amiért te is csak UFO-k lehetsz, mert ami van, hogy te ha magyarok vagy te örök egész vagy, most FENT VAGYUNK.ahol a part szakad? Na du-esetleg, ami most EZ NINCS BENNE A SEMMIBE? -EGY PISZOK $$$... GONDOLKOZZUNK, EGY PAPIRA RÁ VANNAK IRVA SZÁMOK, ÉS TE KI VAGY SZÁMOLVA, TE VAGY A HUNYÓ? Zna az hogy AURA? -MEG HONNAN VANNAK A FÉNYJÉZUS INRI (FITA, ZERINTEM ŐGÖRÖK (bizánci) KARA NÉV) DE HA FÉNY? FÉNY FÉNY...
               Innennn...Fita, ha ezek az időDET GOD = GIVER OF DEAT? -JAJA DEDY DEAD VAGY? - meg forditották, most lemaradtak, miről? Minden lehet, de nem mjnden hasnyál, gyoMor NOMOR NŐ MŐR NO NYOMOR sav, okádok, hányok, hányadék?
...https://www.coasttocoastam.com/
fita, nincs halá, na most az akinek nincs fénye, tudhatná? Ma reggel,a fiaim, jó reggelet apád, jó reggelt, ugy áljáll hozzá, csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS AZT CSAK TE TUDHATOD MEG!!! 666... cssakra csukra, azaz ha xexet teljesen ki lehet kapcsolni, be? -akkor hogy látod anyádat? -a rézz rázz angyalod?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1342)