repcsepista Creative Commons License 2024.10.17 0 1 1342

UFOzzuummm... miEeee... Minden a-kémia mi, fizika kaka fo$$$... mázga kalamajka fekete de fekete kaka -fo$$$.. foss... fosató? Fekete (black) mágia gyia paci pacal az oltÁrAIkon, kon koncol (koncosok) termékeik?
                  4.: Kávézzuummm... lehet még megkóstolom, de viz, hova visz? Zitt, hogy ami itt is megy? -cseresznye? -ez reggeltől estig, éjjel nappal, a porondon vala,de csak apumékkal,és itt szintén, akik had beszÉljen, ha nem bánt senkit, nincsak aki mégis, az egy veszett kutya, és ha megállsz előtte, te is megveszel,és ezt apum,hadd a veszett kutya veszett kutyára talál? Zna ez az, hogy azt hogy mikor emlegettem, hogy az álmom, összejön ezzel, az az hogy azzal a szememmel,minden anyagba bel tudok menni, na benne vagyok, de nem ugy benne, hogy hozzá tudok nyuni...emlékeztek, Lulu, ahogy meg beszéltük högy aki előbb meghal, az jelt ad magáról,és olyan egy héten belül,találkoztunk, és mehettem oda ahova ment, csak semmihez nem lehet hozzá érnem! Na az a liliputi világ? Most kérdem, te ezzel a kémiafizikAI szemeddel, mt látsz, láthatsz, hatsz? Zitt hogy vak vezeti a világtalant, ami ez egy nagyon sötét buta állat állományuk, na most az hogy arany bornyu -bika -város? -rögtöh láthatNUK ez egy robotika kaka fo$$$... Fita, a pénz az teljesen nem csak sivatagiak $$$...hanem semmivé vállás vallás? Na a PÉN-GOD, AZ LEHET CSAK A HANGOD, és most fita,itt most minden semmvé... amit a Visszahivónak hivtam, elleinte, ami vissza az eredeti kristály váza anyagokhoz! Na most van az éjjeli látó, és azzal lehet a hőt hit hő? -látni, ami itt valóban az alap állás, hogy itt KIGYÓK MÉRGE márgamárka mark ,és most olyan katyvas van, kolyvalékok, ami az ami fekete de fekete, itt a Bblia,ha látnátok, hogy milyen fekete a fekete kotyvalékAIk, akkor mi lenne? Na én ezt, nem tudtam a szüelmen (de ők is látók ufo-k, a két fiam,s kisunonám) kivül,beszélni,senkivel,és ők tudták mit beszélek,ládd ha a MTK törvénye, nincs olyan,mert minden benneünk van,mint nap s világosáGOD a ahanGOD deerüt teremt, KEZET NEM EMELESZ SENKIRE,KÁRT NEM TESZEL SEMMI?-BE, (ITELJAL A PÉNZ NEM IMÁDATA ÉS IMÁDD!!! -ÉS NEM IS TUDSZ, HA MÉGIS FIZETSZ!!! Itt csak KÁR VALLÁS,ÉS BÜN TETŐK BANKÁROK VANNAK, és bidi bankáik? Itt csak PÉN GOD, KIN GOD VAN, ÉS MIDNENKI HALÁLRA MARK MART MÉRGEZETT,amit láttam,azokat kat kellen most csokorba formálnom? Na az hogy a KÉNKÖVES TÓ TÖK? -MINDEN ITT AL, azaz az al? -magyarul és kémia,az mindennek a tóiknak is az egy tava, és olyan fekete mázga,NA MOST,NEM LEHET SE BELE,, SE ÁT LÁTNI RAJTA,AMI MI MAGYAROK UFO-k,NEMCSAK TUL KERESZT? Na pontosan látjuk a keletkezését, és ennek nincs, ami ahol a vég ott a kezdet, és itt az, hogy ez egy magára hagyatott pokol tó -tüz, emésztó tüze, ami minden ami a fekete üszög, bün gondolát is,mi látunk?- az nincs eleve!
                 5.: Fita, az ami ufo? -az egy olyan csoda valami,ami most azzal,mindent,mindent kivétel nélkül, teljesen bele? -meg át tudunk ugy látni,hogy benne van a magja? - és a mozgaTOja? Ezt nem lehet, még a kis magcsaládommal sem beszélgetni, sőt,ha van valami nyomás, akkor mérgesek lesznek, és itt hogy fogom őket, elérni, mert amit mondogatok,én talákoztam a mi Égieinkkel,na TULRULL TURULL NAPMADARAINKKAL, ÉS PITI, TE IS KATONA VAGY, ami fita,erről is, hogy csak ÖNKÉPZÉS? - VAN, ÉS CSAK ÖNKÉNTESSÉG, ÉS EZ MOST, VÉGRE,KIHUZOTT A CSÁVÁBÓL,MERT ITT CSAK KINLSZTÁS (az az öröm,de kin kinod is leled) VAN, ÉS A KINOKAT NEKED KELL,MEGTANULNI ELVISELNI,ÉS HOGY NEKEM, NINCS HALÁL!!! FITA,ITT MÉG AZ A TUDÁT SINCS!!! Na amiket leirtam, azt egy olyan magyar gyerek,akinek itt nincs helle,és most az amit leirtam,minden magyar gyereknek,hogy ne hagyd el magad, és ne add el!!! Nincsak ez a valóság, és az az hogy itt csak roncs bukott angyalok -őrdögök-démoon NUK? Nincsak, most eész éjjel, betudtam hatolni ennek az ÉLET TAVÁBA HALÁL? A követkecő a hellzet, menj be a mennyedbe, az a fény és most ennek a vasgömnek a magmája magnetikus terei! Hogy az angyalok, na azok kimondottan, csak a fémekkel, meg magnes terek, és itt azok vannak miden rosta megett! -a férgesek bele,hulllanak a tisztitó tüzek? Erős olyan van az agyamba, hogy tompa? Van egy olyan összefüggés, ami miért kell meghalni, és most feltámadni, ami teljesen olyan gyagyaság,ami most az is,akik látni akarnék, azaz mondom, az álom szemmemel, mindent megtudhatok és láthatok, a kettő nincs egyik nélkül?
                6.: Ezeket mind, akik benne vannak a fénybe, azok meg tudnátok látni, és most ugy hogy ezzel a tudással, fita,ezek nemhogy nem tudnak semmit, na mi mosgatja őket, meg az egész fekete tó, ami olyan, hogy ha csak a szaga, ládd ezt gondolni kellene, .s most azonnal hogy $$$...nem sivatag,hane most csak ennek kristály szerkezete, ami olyam hogy bent vagy egy tóba, és az átlátszó, de van benne feketeség! -és csak a fényt...lehet látni, és oda tisztula meg? Fita,szerintema tiszta köveknek kristályoknak (prizma) nincs magnes ereje,vonzalma, és itt most az azzal, megfogtak mindent mindenkit, kid? Na most apuénk, becsngettek, és ha te elhagyod a gyerekéidet, talán azok a lebukók (angyal analok) és itt most azt hogy ne hagyd el, lehet parancsal parncs csal, ami ha van fényed,hogy valaki parancsal csaló,fita ez a félre (baxás) és a követekezméye az lenne, hogy ládd az kosatya végül és béget, és krekeg, és a fiát, fel támpasztotta? (FITA, EZ CSAK ROM ROMBA TÖKÖLŐK,ÉS MOR MORA DÖGÖLŐK DÖGLŐDÉSE?) Nincsa nálunk, végl is az apa fia,egymásra találtak? Fita, a nőnek, és gyerekének, nincs büne? -ez Mária kurtusbank, de apa nélkül? Itt vissza Nimród apunk, gyerek szülei nélkül, itt gondoljuk, hogy ez s eennek a keletkezése, hogy miért jöttek létre a kigyók, reptilla hüllő fajzataik? Itt olyan hogy magyar ok családok, az emlékük $$$...fita, a pénz nem, az teljesen dematerizállódás, (látod egy feneketlen gödörrrr...) hogy sivatag? -na az teljesen megszünteti azt a FEKETE DE FEKETE SZUTYKUKAT, AMIBE NINCS ÉLET, AZAZ JÁNUK8:44! FITA ITT CSAK ANNAK A PROGRAMJA FOLYÓJA VAN, ÉS SENKI, MOST SEHOGY MERT KÉPTELEN GONDOLKODNI, AMI AZONNAL A LÉT ÉS ÁLOM, HALLOM DE A HALÁLOM? -UTÁN TÁN?
Innenn...közel se tudtam ugy lerini, mert ami nincs...most a fiaim is, tudod mit apám, nincs pénz! Naz most az, hogy mégis az hogy ezt, jóra, fita itt csak a mérges kigyó überacca alma, álma?
...The First Complete Map of an Animal's Brain Marks a New Age Neuroscience...
...How Neuralink Dreamt of merging Brain end Machin...? -ufo?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1341)