Törölt nick Creative Commons License 2000.06.14 0 0 2
Ez szép.
Minap betartottak nekem. Utamba álltak, hátulról mellbe kaptam dolgokat, szóval még mocskok is voltak velem, azon felül, hogy ellenemre tettek. Namármost akkor menjek oda és végezzem ki az illetőt? Ösztönösen ez jönne, azt hiszem. Ráadásul a média is ezt sugallja, merthogy az olyan jó szaftos.
Anyagi gondjaim vannak? Kirabolok néhány bankot, még hős is lehet belőlem, ha elég bőr nőtt a pofámra, és meg is ideologizálom.

Nem, ez a rendszer ma nem arról szól, hogy az ösztönök és a szabadság megkapják méltó helyüket, hanem arról, hogy vannak csoportok, akiknek mindent szabad, és ha rájuk mersz szólni, akkor Te a szabadságukban akarod korlátozni, miközben valójában Téged korlátoznak ők. Ezek a csoportok valamilyen kisebbség, nemzetiségi vagy vallási tömörüléshez sorolják magukat, kevésbé vagy jobban burkolva ezt, és így minden őket ért kritikát rasszizmusnak, elnyomásnak, kirekesztésnek tudnak titulálni.

A topik felvetéséhez ez gyönyörűen passzol. Elintézik annyilval, hogy ezt nézi a nép, akkor őket ki kell szolgálni, stb. És ha valaki ezt megkérdőjelezné (urambocsá nevelni is kellene a népet), az rohadék, az cenzúrát akar, és különbenis.

Ma itt szabadosság van csupán, nem szabadság.

Előzmény: én55 (1)