repcsepista Creative Commons License 2024.10.16 0 0 1341

UFOzzuummm... miEeee... Minden a-kámia mi, fizika kaka fo$$$... mázga kalamjaka fekete de fekete kaka -fo$$$.. foss... fosató? Fkete balck mágia gyia paci pacal az oltÁrAIkon, kon koncol (koncosok) termékeik?
                  1.: 10/16. A KÉP? -nagyon éles álmom vala, ami próbáljuk meg figyelni magunkat, ami most ezt erre hogy nem tudott rá jönni, az egekbe hágok, elől az utra superb kiválasztott BANKDAIK? Fita, itt vak vezetheti meg csak a viágtalanok, azaz itt mnden al? -Fita, most ennek? -vannak mágnes terei ami a magma egy vasgolyó az köpontja,ezt ugy, hogy akik ma ennek a térnek, fiteljal,Istenek a magnes mezőkből,és mindent ami most bele akarok látni a kotyvaékukba boszorkana konyha és al kémisték főztje meg ki sütötte e NUKINUK? -az azonnal, törölve lették az ADÓS APOS KÖNY-VÁÁÁ... ZÁRD SZÁMADÁS? Sóval, na most ami történt velem,hogy az elmult vsasárnap, a felesÉgem nagyon finom halat sütött bő olajban neg a hal zsirja zaftja amit végül is bevalottam. hogy kanállal kanalaztam (al kémia) a hal zsirját meg az olajat, na most majonézből, amit csinált köritést,és rá ettem másfél dobozo cukros buza kokca itt sérial, na meg legalább 1/4 -liter tejsznint, nem half & hlaf, hanem tiszta tejszint, és kész? Olyan 90 %ban, vegetáriánus valék, azért mentem le 178 -158, rövid időn belül, de jól éreztem magam csak a zsebpénz lenne több? Fita az irataimat akarném ugy,hogy a gyerekéinknek, unokáinknak is meg maradjon, ládd nekik a szent irataiak, de olyan dögletes bárgyuság, ami sose volt lesss...jaja $$$.. Fita, a PÉNzükkel, mindent csak!- dematarizálni tudnak,na ezek robotok csak!!! Minden ami az hogy vallás sos $$$... Most itt, az ami a horr...harmadi templomuk lenne, na minden a magma központukbull... vita az egy olya templom, aminek a matamatikai titkAIt itt,csak a ROBTUK ROBOTA AIDA RACCA BOTKORMÁNYAIK és itt akik bedültek, lefeködtek velük, azok fél emberek voit? -voltak?
                2.: Ami még eddig nekem ilyan sulyos sav tultengésem nem volt,és ki akartam éhezni,a felesÉgem hozta a rizsát, tegyél a gyomrodba, na csak csütörtökön,és majnem bele döglöttem,de most finom barna rizsát főzött, ettem beleőle,azonnal jobb lett,de a zöldség lét,reggelire nem hagyom abba,ami a narancs meg a az alma,megint kivágta a taccsot, ugyhogy most azt eszel,amt adok, s tessék a főt hust is megenni,és most kotorászta kukás dobozokat, megetted? Fita, ez ÓRIHÁS KERÉK, MENJÜNK RAJTA MÉG 2 FRNT CUPPAN? Fita, ezek robot gépezetek (csak az őők kurománuk, ők nem félnek, meg a bürökbe? -fita itt aleghübb zsidók és két részre van osztva, teista és a teiste, tehát csak származás sszámiTANA, te nem vagy? -leirtak?) és ha NAGY UKRA UKRÁNUK NUKINUK CSAK UGRABUGRA?- hagyjuk őket, ezek minden ODA ÓDA, HOGY UJBŐL KEZDENEK,NA EZEK HELLE A MAGMA!!! OTT VAN EGY TEMTLOM UK? Most csak az, hogy az egy olyan, mint egy SILYKON KRISTÁLY ( ÁT LÁTHATÓ) DE TÖLCSÉRES, ITT A LŐHERE,DE 4 LEVELES,NA AZ LENNE A HOROG KESZT, APUÉNK, MOST, NEM! Na most ez men az első utazásaim,te is tudsz,és az hogy AMIT ÉN MEGETTEM, MEGTETTEM AZ TE IS,na most magadnak kell ami magamra magomra lellek, amihez EZ AZ KSZÖRNYEZET KELL!!! -ime,te nem tudod hogy mit jelentHett az hogy HA NEM BÁNT SENKIT, FITA ITT KATONA ÉS ÉL TETŐK? TE MEG ÉN ÖRÖK MAGOKMAKOK MAK MAK MA KING,KIN GOD? -MAKING MONEY? OLYAN NINCS HOGY NEKEM NEKED NEKÜNK, VALAMI, FITELJUNK, MINDENT A HIT VALLÁS VALATÁS (DE BEADÁS ÁS ADÓ BE VALLÁS, ÉS ITT MINDENKI BÜDÖS MEG BÜNÖS???) AZ A VALLAGOD, ÉS ABBA VETI EL A MAGJÁT, ÉS LETTÉL VALLAGUK!!! VALETOD? Most ne hagyjam ki,ha már emlékszel,itt az van hogy akik eleve az őők maguk,azok csak övön aluli luliik? Jaja akiket teremtettek,és annak van egy KKRONÁJA-FITYMA FÁJA, FAJA,NA AZOK MA IS TISZTA FAJOK,MERT BOSS ... BAXHATOD 666... NA AZ ÁLLATOK OKOSABBAK KÉT LÁBU ROBOTAIKNÁL, nincsak azok ugy hogy ha nem tudlak megbaxni ÓLTÁROZNI BE OLTANI? -xexölni,akor kiirtalak,ming itt a lebukók ládd minden ami hit és vallás és vala valla GOD? -TÁROGATOD TÁTOGTATOD SZELLŐZTETED PU?
                3.: Na most az hogy ha te megtudod figyelni magad,most itt is MINDEN ÁLOM,A SARAT SARÁT HÁNY KARÁT? Vissza.HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, HADONÁSSZON HADOBÁZZON,NA MOST ITT AZ, MAGYAR OK TESTÉVEREIM,HA KINYITOTTAD AZ A HARMADIK SZEMEM? -CSUKRA? NEM HANEM 666... FITLJAL, HA NEM CSAK EGY PÖCSÖK KÖCSÖG VAGY, ÉS MOST AZ A ROBOTUK BOTA? Fita,ezek fel akanák vennei a kapcsiLátot az ALIENKKEL? Nem mert ezek ráadácsu stoba teista te is ostoba a tesista is mellik, stoba, és men a ...fita, AMIT A HORR MORA HEGYI JELENET, OTT MOST VOLTAK EGYIPTOMIAK, AKIK NÖVÉNYEVŐK VALÁNAK,(KAIN OK) LÁDD TÉNLEG MINT A JUHUK? NA AZOKAT ETTÉK??? FITA MI A FENE AZ A KRUICZIFIX ELLETÉS SOSZOROSITÁS, FEL TÁMAD A JUHUK? FITA EZEK AKIK MOST A ROBTOK ROBOTA TEREMTETTE GÉ-PEZETEK, FITA MI VAN, LÁDD TÖBBET CSAK HABIRUS BORUS VÉGLEG AZ ÉG(EZ MOST ADDIG,MING A HARMDIK (FITA IRÁN ((UGYANAZ AZ MÓRA HEGYESEK, FITA A NÉPEK???) ÖSZJÁTÁKUK KUKTA BUGTA) TEMPTLOM LOMOK, AZ VISSZA MIDENTE A MAGMA MÁGNES MEZEIBE,ÉS KEZDŐDNE MINDEN AL KÉMIAFIZIKAKA UBÓ UBŐL UBŐL... AZ HOGY NÁZI, AZ KIMONDOTTAN MAGYAR MAGOK ISTEN AGRÁR ORSZÁGOK,FITA MOST GONDOLKÓDOL? Nem,a felesÉgem a fiaiam is, nem beszéhetek hanem ird le,van aki beveszi eszi eszünk? Dfita itt minden AL KÉMIA -FIZKA ÉS AZ LENNE,AMIBE TE BELE NEM (szem de szemet szemért h olyan egy robotnak???)LÁTHACCC... NEM NEM SOHA, NA MOST TE ISTENTE BABA TENTE? -NA AZOKAT, AKIK LÁDD MOST A SUNÁK HUNÁK SUMER NEPEKET, AGRÁR ORSZÁGOKAT, NINCSAK AZ LENNE A MUNKÁNK, DE FÉNYT BELE? Na had acsarkodjak, csak te, mijkor beléd ütött a BÁNAT OD? -VAN MÁS? EZ NALAM, AKAROM TUDNI AKARAOM TUDNI, ÉS TUDOM HOGY TE TUDOD,DE ÉN AKAROM TUDNI, (EZ CSAK MAGYAROK SZEMMEML MEG FÉNYEMMEL NYEL) ÉS EZT MOST MEG LÁTTA, NA RÖGTÖN, CSAK ELŐBB AZ APAI NAGYAPÁM,a fiaim, hogy a kiskölyöknek van nagymama nagyapa nagyon boldog,meg azt akarja hogy mndig ott legyek én is,fita,de már talákoztam vele,és czyborgát, ezek többet, lád Attalla a Morokat vissza verte a sivatagba, fita az az övék? Na hogy legyél, egyél, egy él élet, ahoz neked előbb kell fel kelned? Látod...
                   Innen... Kelj fel juhász, ne aludáj, elveszet a csengős bárány...
...nonoleta, ezek nem értemes lények,és itt ebbe senki nem tud bele szarni kell? Fita,van még rajtunk kivül,hogy nem ufot látunk, hanem azok vagyunk!!! -hogy ezek látnak, jaja eseleg érzik a szarod rukiNUK szagod?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fitelem,itt nincs értelem!!! -fény?

...oááá....

Előzmény: repcsepista (1340)