repcsepista Creative Commons License 2024.10.16 0 0 1340

UFOzzuummm... miEeee... Csak Örök örömök boldogság vég nélküli élet van, nincs más!!! -Ha lenne más, megtudhat 666... NUK? DUFHAT 666... NUKINUK? -Most? - mi van?
                  4.: Kávézzuummm... csak élet vize ize? Cssakra csukra, na akik ezt megtudják, az minden? Amit én érzek mint egy állat, hogy ha nem is tudom tudhatom meg, az ami az állat az állat,és egy biológia robot? A növény? -na a lábasba a lábas és főleg a sonkÁtok, sózva, abárdolva? Most majdnem megfőtt a bab, már ettem belőle fél puha, és nagyon jö, ugy mint otthon, csak sima nagyszemü taka bab,és jól érzem magam,ugyins 178 pondról hirtelem lementem 158, és gyenégen érzem magam, az mi? Fita, itt az, hogy én MTK-ába jöttem, de nem a testi, hanem most hogy mikor találkozok az Égieinkkel, mi is azok vagyunk, csak itt amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! HANGÁRUNKBAN, tünj fel már az Ég övén, hadd lásson meg minden nemzet? -családaink? Óh Égi fény,na mára,hogy pontosan mi,meg hogy, hogy van az Isten aki mibden az ŐŐK VILÁGA,és most az ember -szikra,a legkisebb gyereke,egykis szikra ténleg, és abba benne van a mindenség, jaja az örök egész! Ez lehet az is, amit Bethlehemi csillag, ragyoghat? NEM MEN! Fiteljunk, a mi juhunk? ZOOZ ZUS? ZEUS? Hogy GOD? Na KIN GOD? -most azok megett ki kik vannak, ha a teremtőkések? Fiteljunk, minden ami KIN GOD, azok abzulu ultima a leg kéj pedofekázatAI, kinzó binzó sorrend,ás van a KIN GOD KINGA FINGOD,fitel kik által vannak a Király ok? Most mikor talákozok a mi Égeinkkel, na megvan a fizikai állat burnyám is,meg az amibe beüÖltöztükn fekete lepel, fita itt akkor, most is huzom a belem, mert a mi judásaink juhmördörIzsáKosaink, a disznőfejü nagy uraink bizon, ezt te nem tudhatod meg,fita a 666...az a hat csakra csukra, és hogy mikor meghaltam, az első, se itt se ott, nem voltam, és Atyám,ha te tudsz valamit kezdeni ezel a ronccsal,most a fejem tetejétól,a tallpamig,akkor mint forro olaj,ömlött át rajtam, és azonnal,boldog voltam, mint gyerek koromba,és most hónapokig féltem, hogy elvesztem mig üvegcsengő hangok, és gömbökafejem felett: szolgáld hazádat, és az van?
                5.: Akkor olyan, mint a tibeti meg kinai üvegcsngő hang,de most mégis magyar zene? Fita, azok akik tudják mi a csakra csukra,na most apuénk becsengőztek nem tudják? Na csak magamra meg a most akik hallanak, na az lehet az a kis szikra, ami egy, mert itt csak kis szikrák vagyunk! Na minden le állatiasodott, és most akik a robotaik alatt, fita, ZUZt? Valakik csinálták és fél állat, meg gép, ládd a volt Szovjet gazár sárkankigyójuk? Fita, kina is az, most az ÉL SÁRKÁNY? ÉL? Most ugy, miután találkozok a mi Égeinkkel, most te is katona vagy, ez az hogy itt nekem fent kell maradnom, és most sem muityatok rá senkire, nagylábujjal bujá? Zitt előbb, hogy ugy MAGYARORSZÁG A FIZIKAKI SE, MNT USA NEM PSZTULHAT EL, ÉS MI VAGYUNK MOST UGY MEGCÉLOZVA, LÁDD HOGY LEHET EGY ORSZÁGNAK A GOD DÖG, A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE,A SZEME FÉNYE? JAJA VÁRJÁK, ZUS SZERUSZ? Most ha be állsz, katonának, az ÉL TETŐ, CSAK!!! Most itt a szikra, és most az hogy azzal, hogy te is katona vagy, most az lenne hogy olyan csoda valami, amibe felvettek,és most nekem is az van de UFO-k? -made in Hu? Who? Fita, te örök vagy,na most én MTK, ők is igy röviditették, és most itt azok örök életüek,és sose hagyjuk el egymást,ládd van a Vérszövetég,ami pont ellenkecske,és örök testvérem vagy,látod a fényem?-jajaja..ezt most közelebről,mert azonnal,egyes egyedül,ha támadnak a sötétek, akkor egydül is, ha nekünk jönnek, most fita,csak ÖRÖK EGY, ÉS ITT FÉNY JÉZUS,egyek vagyunk, és ezt ugy,hogy mára a kis szikra, aminek a előjátáka, most minket törölni, zitt az hogy láthatnuk,hogy akik át ok,át adták maguka ZUS szerusz,na azok csak csócsák, miért nem lehet velük találkozni, ládd én a mieinkkel,pl,-legutóbb 2023 Karácson NImród apunkkal?
               6.: Katonák (tun) katonák sorjába, sorakozz sorakozz tormára... TallprA Magyar, álljunk sorba, FÉNY JÉZUSUNK MELETT... tehát, most ha tüzet kaptál, tüzér vagy? Értem, te örök vagy, na most, nekem az MTK, ami az nélkül, ami nagy része ami itt is elhangzik,beszéltük, és itt ez lényeg, GOD A HANGOD mert monduk, itt az hogy buta állataik vagyunk,még rosszabb, mert az hogy ki mi a magyar,az most minden katonának, magának kell megtudni, és rögrtön,nincs az ISTEN A MENNYEKBÜL BULL, ANGYALOK? -KÜZZÜL, szerusz ZUS? ZOOZ ZEUS? -NA AZT VÁRJÁK, ÉS AZ EGÉSZ EGY NAGY BÜDÖS KOTYLÓ SÁR? SÁRA, ÁRA? Zna fita, amiket leirtam, az valóság, és hogy van az amit Michelló Angelló,(LU?) az Utolósó Urvacsora kép, na itt akik láthatatlanok,azok teremtették? -ezt zoozoo barom állat édenedény kertjeiket, és itt most azok,akik már végleg nekink PÉNZ NEM URASÁG, adták magukat, az csak csócsa,és sose lesznek olyan engelemes, ládd az a juhuk, a király,aki tökéletes makulátlan ész szeplőtlen van,mert az egy HITT KÉP? -PÉK? Fita most minden 5percben mutogatják a roncsAIkat, és kinyerálnak? -várjatok csak mi lett,ha most te is katona vagy haptákbe, és eljött az ITÉLET ITT ÉLET, ÓRÁJA, nizzietek most a hazudosáik, idejét multa volna? Naz leirtam, hogy itt vannak a TŐZSDÉSEK, azok láthatatln szellem, jaja vassal vasal magnes tereikbe ... na ember alakot öltenek, de egy nagy bestia, azaz az egy mágnes erő, beast, van megette, és most át tudja venni,hogy az eném is,most megszünt az a ... fita, meg izé...(na bejütt az Exorzis féle,játék?) De itt az van, hogy azzak a magnes arővel, Botond bevágja a Bizánci kaput, nincsak végük is lett? Ez hol játszódik? Zna most a részvény társaságAIk, ládd itt PPARADITORKOK ALIENEK? -NA AZOK HOGY UFO-K, ugganés ők rendelkeznek ezzel a vasgolyó magnes tereivel, amit pösze hogy minden a kezükbe, az idójárás kontyrolla is, de ha minden ami mozog, az csak őők általuk? Na itt vannak amit te meg én, a FEHÉR HÁZBA, na annak van lépcsőzete fel fele,és mnt Michelló Angelló utolsó vacsora, az te vagy, juhus? -jaja de a disznő? Irtam...jaja rossz,na az Égieink, NEM JÓ? NEKED?
               Innenn...na olyan. hogy most itt az alsó meg felső ház, ami egy rühely,és meggete vanak, láthatatlok,s 12 zsivúnuk,zsivőNUK,akit te sose láthaccc haccaca...előbb lened kéne, enned, fény?
...oááá....

Előzmény: repcsepista (1339)