repcsepista Creative Commons License 2024.10.15 0 1 1339

UFOzzuummm... miEeee... Csak Örök örömök boldogság vég nélküli élet van, nincs más!!! -Ha kenne más, megtudhat 666... NUK? DUFHAT 666... NUKINUK? -Most? - mi van?
                   1.: 10/15. A KÉP? -most, lejött az a kocka End, visszanyomtam! Ami van, hogy csak egyetlen szikra, örök hatalmasabb mindennél, mrt abba csak élni akarat van, mondjuk az én vagyok, aztán te te te...te ti tá, pepitába? Most megláttam, hogy mikor először találkoztam az Égeinkkkel, ebbe a husgyunyába, pongyola,na a bőröm, és ki a bőröm őre? Fita, mi fény szikrák vagyunk, ami most az Égieink, pita, te is katona vagy,és lóra? -termettél? Most fita, én is itt fényufo-usző vagy, és most megláttam,hogy hogy ne hagyd el gyerekéidet, hogy hogy tudom csinálni!!! IGY IS? UGY IS, DE OLYAN,HOGY AKIBEN SZIKRA VAGYON, AZT EL OLTANI? NINCSAK EZEK MINDENT EL OLTANAK OLTÁROZNAK ÉS ÁT OKOZNAK PACALNAK MEG SZOLONNNÁNAK? Miért kell ezeknek fegyver? MERT ÉLET ELLENESEK!!! CSAK ELLENEK MEG ELLETNEK? Most a derekam miatt, egy kicsit elfeküdtem, de meg csak nagyon röviden tudom ugy tálalni a csócsát, hogy az anyag és minden ami az anyaggal kapcsolátós az semleges, hanem hogy mire jó, és most nem jó, ha vannak köztünk Zeus szerusz boss baxás kásiaik? Korpa-Jaja ember utánzat utállat lenne, de ezek soha, sem embert s képét, sem KÉP mását nem láthatták, mert az nincs NAP FÉNYE NÉLKÜL? Zitt azokat, akik gondolátbank is ölnek, ember társukra? -kezet emelnek, azonnal a népek .nemzet -családaink itt itt élő, birósága elé, és honnan jött bele az a gondolátta, ládd Ábel megöli Kaint, ami ládd az anjuhuk, hus lett mert hüllő kigyó hust meg vért ettetek vele? Fita, itt Jézus? -az ógörök -bizánci név, aki Zeus egyik fia, és most minden Ógörök -Bizánci sánc, az hogy DIVID DÁVID DIVIDA ET IMPERRA, NA AZ ZEUS, A GODOK KODA, EL, CSEMPÉSZVE, MÁSOLVA ÓLBA KUPIROZVA INDIGÓZVA LÁTOD?
                 2.: Egész éjjel, csak egy szikra, s látom, és az mindennél nagyobb és örök hatalmásabb,melleseg a 6 águ csillag, az a 6 csakra csukra, na most jó éjszakát apád, a fiaimnak, a csakra -csukrátoknak, meg kell nyilni, ezt jelenti a 666... feneketek pttoghat ha? Ami van, nekem nyitva van, ugy jöttem be,de itt iszonyatos szörnyü erőszak van, azaz ládd 1982, ha a tőzsde -stocmarket 666... 60 szorosa, most ha akkor 1 Frnt a krumlis lánGOD, le van szarva Kádár Leányuk, Jányos, Dfita két éltü vala, most ha 1 Frnt 666... hatvanszorosa, egy fillér juhkas, de az is jel képes? Ez az, hogy most mindenkinek van fénye,és aki most csak olyat gondol, hogy ölhetnek az egész föld népe, világ,,jaja át világitani,(fiteljuk a tőzsde,mi van a bürütükalatt,ha elenkccke? -ne ne ne...nem kell semmid van időnk játszAdózni?) hogy miért akarna ölni BÜNTETNI (AKIKET NEM LEHET?) ÉS AZONNAL ITT VANNAK BÜN TETŐK?-TETÜEIK? TETVES LETT RÜHES, ÉS FÉREG VAN A SEGGIBE? NAGYZOLL 666...NAAAA...NANA? Most MOSÉ az van, hogy nem kap semmillen energiát, azaz elismerést, na most itt van Zeus, szerüsz? DIETUK? Ládd a magyarok egyek lettünk a lovunkkal,ők meg a KRÁTERÜKKAL? OSZ LOP. ŐKOSZTJÁK AZ ÉSZT,ÉS JE HOVA MÉSZ? MEG KELL DÖGLENED END LE END ÉRTÜK? NINCSAK A SZABAD VÁLASZTÁST, ÉS MOS TE ICÁT, VAGY A CICÁT VÁLAZTOD, MERT ICA,NA VEGYÜK EGYÜK A HUSÁT HOGY ÉVA JÓ CSAK? MOST A LÁBA KÖZT NAGY DÖRMÖGŐS DÖRÖMBÖLŐS CICA KARMA? Éát a cicát, vagy a ember volt ő is, őis ember volt, nem többet! Mit (meat my baba) de a kutya is az,és itt minden méregkigyó kaka többet,és hYpridjeik, minden ami hus UK álláNUK,és van kivánatos,na azazok IMÁDJÁK A FENVADOT,A BESTAI DÖGÖLŐDÖGJEIKET, ÓH IRGALMAZZ,Ó SEGGITS MI RAJTUNK,HOZZÁD SÓHAJTUNK MÁRIA SEGGIT?
                  3.:Már mostis késő,nem nem soha,hogy akik e legkisebb kint okoznak ember társaiknak, azonnal el szigetelni, nemelletnmi szaporitani,és átvilgitani,és azzal ha még van benne élet,fénye, akkor megyőgyula,ha nem akkor vége! Fita, akik ezt létre hozták nagy nagy nagy...romhalmazaikat. ládd SalamoNUK temptlomuk,(na az a magmába van!!!) na te itt akik a legkisebb kényszar erőszak szag szarszaGOD áldozatuk lettél, te még robotouk $$$... fita,semmYtha cirkÖL? Te tetted ezt Király,(dietuk) és jönne a királyuk kiroya Royal, vasveszzővel uralkodik,parncsal csal,azaz Zeusuk? Na Bizánc,ládd most USA? HA BE ENGEDITEK ŐKET, A PARANCCSAL CSALÓK,BIKA CSÖKÖK, PÉNZ HAMISITÓK, PÉNZ VÁLTÓIKAT, GYEREKÉITEK, NEM ISMERNEK MAGUKRA SZÜLEIKRE TÖBBET, MIND DIETUK ANALUK LETT, ÉS VÉGE? Amit akarok, hogy aki termtette a VIÁLGOD, az a hangod, HUN GOD!!! -HA KI MERTED, NINCSAK ITT ÉN MOST AZ A SZIKRA FAGYOK,na apunk becsengőztek zugg a fülem, na mint te!!! Érted,nem mert nem is mertek gondolkodni, ami mi az? Na ahoz, hogy meg világosodrás,az az hogy NEKEM NEKED NEKÜNK, NINCS OLYAN HOGY HALÁL,HALL ÁLL,S MOST KI MI BESZÉL BELŐLEM? BESZÉLGETÜNK ÜNK? VAGY ÜK? Az egész összes zajuk, ládd amit Art Bell, hogy a földbelseéjben vannak azok, ahol borzalom siKongás és az igaz, Minden szelLEmi szalámi lu kolbász (sövény) alapzatta van, és az örök fény, vagy most azok,akik fényesebbek akarnak lenni a Napnál,de repcse pita vallagánál,na azok szellemi maradványa,fél ember,miért kitől fél,annak meg kell szabadulni a félelelméhtől,ami nincsak az anyagi részünknek, meg kell tisztiulnia, hornia? Zna most, elirtam, hogy ithagytam csapot papot, és mi lett a két öcséddel, azonnal,tehát mi magyarok, sose tudjuk el hagyni egymást,(nem is lehet!!!) és ez az,nincsak ezek baxxák eszik egymáshusát, a tied előbb? -baxxák egymást, ami NEM MI VAGYUNK, NA ERRE HOGY LEHETNE HOGY FEL ESZMÉLJÜNK? VAN ESZED, ESZÜNK, MIT?
                Inenn... fita ez van, hogy mi less... ha nincs egy szem $$$...Fita, leirtam, hogy most addig,ming vissza jöttem, ami nem az anyag FŐLEG AZ ŐÖSSZE KOTYFOLT ANYA GOD? Zna tudatosan ugy hogy itt fizikai tidatomba is,s leritem,meg nyilt a csukrám, és itt akik a toppon a büntetők, az az ufo?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1338)