UFOzzuummm... miEeee...Juhland Juhland juhus coffolva abárdolva a király asztalára ára? Juhlandok Juhlandja überales less lesz ami leshets $$$...
4.: Kávézzuummm... tea addig, decsak tiszta viz, mig a gyomorsavam rakoncátlankodik? A 500 BULL buli, tőzsde (stockmarket) 1982 Hatvanszorosa, szorul a kapca? Talán, mindenek előtt a csakra (csukra) tudomány, amit apuénk nekem,ugy adagoltak, (te elhiszed ezt, hogy mit tudtak az MTK.fita maga a MTK-rull,ma sem mert senki beszélni,mert mind kigyikolták őket? -gyrekéiket is,meg szét vertek eszét) hogy akkor, mikor a tojáshéj leesik a seggedről,meg a fejed lágya beNŐ,s amit most is látok, hogy ezt is magyar RULL, a magyaroknak, csak magyarÉdesanyánk fénye nyelve, amit én rögtön,na az első godolátom, hogy miEeee... és minden áron tudni akarom rom rom romba tök? -tökélesen tökéletesen? Egy pinalátra nem felejtettem el,monduk olyan hogy nem lehet megtudni, most itt egy pár éve,nem hogy nem lehet megtudni,hanem mindent meg kell tudni,dugni? -a lopott holmit.Fita itt az hogy meditácó meg oh oh om, a FEJEM ÓLOM,VAGY ARANY BULL? Tegnap a kiskölyük iskolába volt,(39 hónapos na ovoda de magyar) és örültek hogy megszabadultak tőlle,kérdem mi vót,kérdem,összetört mindent meg amit el kapott a kukába dobta, ami fita, Nekem első osztály első óra, végleg befellegzett, erős szivrohamot kaptam és a tanitó rokonunk lett, feldörzsölt? Fita mert ez egy robotok amiket robotok, és robot gyáraik hoztak létre, Itt nincs olyan a szellemi mi, spiritual leleki,hanem ez egy vak vezeti a vilgtalant na most fita,mert a mélységek mélysége, és msot azt...Na ugy beszélek, hogy ezek a gondolátok, na az szellem és szellemi élet,ha amit látol,azaz midenkinek kellene legyen egy alma? -jaja az Sára,de ára? Hogy ki tudnám ugy beszélni, hogy akinek még nincs nyitva (a szeme) kinyiljon a csukrája,talán az minden titok titka, és itt nem az mellé lötty, azok a rituális sanIzsákok, hanem itt az ember,azaz milyen nagy vagy Isten,annak az legkisebb szikrája, amiben benne van nem minden csak,hanem az örök egész! Ezt tegnapra hogy iganis krisitály emberek vagyunk,és eebbe mint a szikra,benne, ha benned?
5.: Nizzitek,apuénk az hogy magyar az MAG-Y-ÁR, és mi az ára,amit most is ezek a robot robotot botol, létesitmenüük, tüzzel vassal. ládd hol vannak azok a gnosztik iratok,amik ezek is az,hisz van gonoszabb nálam,a 24 évet tanult idöcsém,nincs, rosszabb vagyok mint Jitler meg Stalin össze olvasztva? (bloondi? )Teha, most itt az ogy hogy lehetne tudomásul venni, hogy te benned van szikra, de most az álmomra, hogy van egy NAGY VASGOLYÓ AMI ENNEK A MÁGNES KÖZPÓNTA, ÉS ITT VAN A DANIEL LÁTTA ARANYFEJÜ VAS SZOBOR! (Nabugonoszur nem látta?) Fita, tudok beszélni apuénkkal, és az Égi Fényes...az hogy UFO-k, az az hogy Mi is ufo-k vagyunk! -ami most ezek ténleg a vashoz vannak örökre kötözve,kötődve, és amit eddig is, most hogy a legajja ennek,az a forditott SIONUK cuppa látod mindent cupp... (Visszahivó érted,most forditotta a magnes mezeje)hegy, és azoknak a szelleme, az vasmágnes -eletroMO központ, Jna most igy sikerül leirnom,de még fogjuk piszkálni? Fita,ezt megint érintenem kell,hogy van az örök vaskor, és kő kor,(vasbeton dzsungeleik, mi van aföldalatt bele belselye) amit ezek most benne vannak a kis robuták rabicájukba,és az azaz a PÉNZ NEM? - Zna az magnetosság is meg elektromosság, és az a szellem,átvett, mert csak azzal tudnak mozgatni MOZI? Na most meg arról, hogy csak gondolát világok vannak, és ez ami ez a Mater AIkik, meg AIdákAIk,(kaja) ezek nem tudnak sem magukról, kérdezt meg magad,most a tenyerd előtted, szőrös milyennek KÉP, KÉPZELED EL A VILÁGOD ATEISTA -TEISTA A HANGOD, NINCS ITT OLYAN,ÉS HA VALAKI MÉGIS AKKOR CSAK AZ SZENT IRATUK ALLAHALA PA LIK LIKA PALA? Fita, itt az ÁRULÓINKET JUDÁSAINKKAL JUHMÖRDÖRIZSÁKAINKKAL VAN A BAJ,AMI HA MEG TUDTAK OSZTANI BENNÜNKET, AKKOR AZ EZ? -MI SE TUDHATUNK MAGYAR -MAGYAROK MI VOLTUNKRÓL SEMMIT,NA FITA,EZ A GYEREKÉINK, AKIKET ÁT VERTEK NEVELTEK ÁT TÉRITETTE, LÁTOD? - A SZULÁPON, MOST MINDENKIT KID, MERT MINDENKID DIK A MO?
6.: Most arról, hogy amit mára is, hogy az ami az a TEPMTLOMUK LENNE, AZ A MAGMÁBA,(Benesék???) ÉS AZZAL KEZDŐDIK,MINDEN AZ EGEKBE HÁGNAK, ÉS MINDENT PÓZDORNYÁVÁ VÁGNAK, ÉS UJ EGET FÖLDET TEREMTENEK NEKTEK, DE OLYAN AMIRE TE GONDOLSZ, SOSE VOLT SOSE LESS LESHECC ... $$$... CSILLA PIPITÓ CON PITITIONUK? Na most az,hogy nem tudom pontosan,az az hogy az amit velük, akiket drága pénzen, itt többat az vas,és a vasnak a mágneselektromos kisugárzása, és az itt most azonnal,ezek lehozzák neketek,a csillagokat, azaz vasat akarnak csak és többet, ami fita,kimondottan csak arra gondolsz,hogy nekem több vasam van,mint nekd kész a sütemény a conpetitioNUK NUKINUK ÜNNEPI LÁDD MOST IS JÁTÉKAIK? Tróha most az amit láttam, az egy TISZTA SEMMI RAJTA BENNE FÖLD?- ANYAG? Na a KRÁTERE,NINCSAK 4 ÉGTÁJ VAN,ÉS ITT VAN AZ ÉSZAKI -DÉLI MAGNES SAROK (LUHERE), AMI TE LEHET ANNAK AZ EGY VASGOLYÓNAK, A NÉGYSZELE? A lényeg,ezt ugyse kell gondolni,hogy mi nem vagyunk benne, mibe,amit ezek a fÖlddel tesznek,fita itt az hogy roncsolnak csalnak,nincsak a milló roncs lett gyerekeket,(fita a roncsolt roncsaik, akik láddjuhus akiráyéleted haltak? -ugy szerenek?- de mellikőnk nem az?-ebbe a biorobotouk robot örök hadipar/patwar? Itt az hogy ezt teljesen mindent ami élet?-na biologia létezés,teljesen sterilizálni kell,és hogy ide jönnek vissza, vagy hova mennek mig megtisztul, de NEM TÜLLÜK,hanem most vannak akik nekik gondolkoznak, itt a kérdés, hogy akik lebukóink, azok gondolkodnak,de most nem magyar RULL, hanem ellenkeccke,(jövő = halál és fel támadál jaja a fa?) azaz önamaga gyilkosa lett, amit meint, ha gondolátban is ölsz, xexöls,az te vagy!!! -na ne tedd meg, és itt vannak a csukrák, rák,és azokat tudnunk kell nyitni zárni? Még valamit,ezek olyan tudományukkal rendelkeznek,ládd gravitácó -antigrvitácó,(fita angyalok?) na most ha te nekik adod magad,az olyan,hogy sose volt (VOLT) azt már csak URUK? -SAVA,KI A SIONUKTT ÉPITII MOST TANISS LISS $$$... MEAIT? MY BABA?
Innenn...Ezeke kázáká fá, meg kell tudnunk álltani,és nekik oda kell menni, amit itt HIT maguk, az a kigyó magja,és oda,amit ők csináltak maguknak?
...Whay havent, we faund intelligent alien civilizátiont? They may be a 'universal limit totechnológikal diveLOPment? Itt vannak, csak másik oldalt, dimenzióiba, ki akarj ezeket, jaja magukra kell őket hagyni, és nem etetni pénzelni? -üket is meg répÖlnák?- nem baxunk?
...oááá...