Még mindig kicsit értetlenül állok, azzal kapcsolatban, amit írsz.
A poli része annyi lehet, hogy az egész futball abszurdisztán, semmi köze a piaci alapokhoz, ami évekig kizárólag Újpesten működött a belgával, meg nálunk JJ-sal, de mi az Oening 3. helye után már nem voltunk tényezők (és előtte sem).
Mindannyian tudjuk, hogy NGY nem tényező, ha az lenne, akkor ő fújná a passzát szelet 70%-os tulajdonosként, de nálunk a főszponzor az igazi tulajdonos...
Ahogy írod, mindenkinek van felelőssége, bár én a szurkolók felelősségét nem igazán értem, nekem milyen felelősségem van abban, hogyan állította fel Kondás a csapatot... Én maximum annyit tudok tenni, hogy nem megyek ki a meccsre vagy ahogy sokan teszik, az első rossz passznál már anyázzák a játékost...
Nyilván nem én igazoltam sem játékost, sem edzőt! NM beletette a saját pénzét, azért ezt ne vitassuk el tőle és a Covidról sem tehet... Gondolom, megpróbált megfelelni a mindenkori edzőknek is, talán ez alól kivétel volt a 81-es és Desits... Kuttor végülis feljuttatta a csapatot, még ha nem szerettük is, Gerát és Pinyőt megintcsak nem NM hozta a nyakunkra... Nem tudom NM mibe szól bele és mibe nem, de már azt gondolom, hogy nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint az évekig csodált Révész Kisvárdán...
Persze NM egy csomó pénzt elszórt feleslegesen, de őszintén, ki gondolta volna, hogy ennyire semmit nem fog mutatni mondjuk Pekár, Radó vagy éppen Hollander, hogy ennyi edző így be fog sülni?!
Nem vagyok egy Pintér-fan, de ettől azért sokkal többet vártam volna tőle, hogy 4 meccsből semmi, de ha a kupameccset leveszem, akkor még siralmasabb, mert a Nyíregyháza elleni akár meg is lehetett volna.