UFOzzuummm... miEeee...Juhland Juhland juhus coffolva abárdolva a király asztalára ára? Juhlandok Juhlandja überales less lesz ami leshets $$$...
1.: 10/14. A KÉP? -most panaszkodni fogok, mert most amit fogok tárogatózni,azt talán amit itt 1.: - ami nekem itt egy lap, őssze tudtam hozni, csócsa sóska,de már elhomályosodott, na meg félnem kell, ami van, mert a mi átvertjenk, drága pénzen véren vásároltattatok. törölni fdogják tübül,(fita az árulóAINkat, nekik csak pénz kell? -semmi más? - amit most az összetüzést, ki akarmném kerrülni, ami katana bácsi haptákba, beleszart a gatya? -vagy nadrágjába,de ha csak bő gatya,szellős lőtt? Most amit tegnapra, hogy van a föld legmélyebb pontja,ami egy kráter -vulkán tölcsér,és a a aaa...fita most elobb az hogy koloszeum most csak ládd grundó? Na hagyom, de a követkeccő a hjellzet! Az ami a föld, fita, az csak szellemi látás által van, és mi egyenkÉNtis,mi csináljuk magunkat, Fercsi bátyánk, tudta a fényufós vagyik, (de irhattam volna az Ősigykérbe de...) azaz M, na a H is jó, mert M az MADÁR és minden ami husba guzs guzsaj, az Madár, azaz fehér -fekete tollazatu, és van a fény madár, az csak a fényével, fény énnel, és van a FÉM (ÖTVÖZETEI) MADARAK, A JÓ MADARAK? A japPánoknál,ami feketébe az nincs, és igaz! Jjaja a sötétben? Budi? Mikor felébredek, azonnal le kéne jgyzetelnem,és talán csak az,de minek, kinek? Fitejunk q gyerkéinknek, akik mi is azok vagyunk, mindörökÉL beszélsz szél végbél Ómen? Nadon fita, leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -ez a sumir Bblia prófécia,hogy hogy mikor, a Tulrull Turull Madaraink, ( FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who? ) összejöttünk a TÜNDÖKLŐ SZARVAS NAP AGGANCSA JEGYÉBEN, AKKOR ISMÉT VILÁGOSSÁG nem od hanem GOD A HANGOD, LETT! Na fita, leirtam vagy 101 hogy nem beszélgethettem, na most a falusi gyerekek se, oda vissza,és átmentem Sz.-Berti házába,de igaz hogy boszrkány volt a nagymamája,(az enyém is!!!) és miindenki tudta,és mindenki a faluba csak hallgatott, és nem mertek meg mukkani se, senki,semmitiumus muss muss nyusz pussz dühöngene géne?
2.. Csaka értingetem, de van valami nagyon FRONTOS,AMI A CSUKRÁNK MEGNYILÁSA LÁSSA, NIA LÁSSA ALLÁSA EL ÁSSA...AZ ÉG MEGNYILLIK VALA,NAMEG A SZEMED, DE SZEMETEK,JA CSAK NEKIK VAN,ÉS CSAK ŐKLÁTHATNAK TÉGED,DE FITA, CSAK A HUSOD SZAGA SZAR SZAGOD? Vissza, ezt már többzör, hogy le vagyok dobbva,vagy most van az ARÉNÁK ARÉNÁJA, EZT UGY MINDEN AMI VAN,EGY TŐBŐL FAK FAKADA SZÁRMAZIK,CSAK A GYÖKÉR KITARTSON? Fita,ami tegnap a kráterek (dimen sionuk nizcsak mnden a NUKINUK??? -alatt???) krátera az van a nagy kő rakásaik, és az a kőkor, ami most avaskor az ami a INTLLEGÉNES (ELŐRE BEPRGRAMOZOTT DOOMDSDAY LYUK UK? SEGGLUKUK vicchanzik, CSAK VASÖTVÖZET SZOBOR OK??? -ami itt mindent a vasa sok, vasukká olvasztanak,ŐŐK A PÉN NEM NEMESEK URALKODÓK??? PARACSAL CSALÓK, PÉNZ VÁTÓ ASZTALAIK ASZTAL VISTA STBBB... TBCCC...átod miért a leg mélyebb kráter JUHLAND?- ÉS ITT A VÉGE A JÁTSZMÁJUKNAK? Na annak van egy NAGY ARÉNÁJA,AZ ARÉNA JÁTÉKAIK KAJA ARÉNÁJA,most ott van Juper TemTloma? -Most itt csak amit épitettek, fita ez egy robot bagázsIiAIk zsizsik? Most a legmélyebb az ami ládd jönne valami mi? Az csak a teljes megsemmisÖlés diszno torok,disznó fejü tokás nagy UrAIk? - mndent amit mi magyarok életnek hiszünk, vagy van,ami katona tuna hal, 2023 Szilveszter, apunk, nektek meg KKK...maradni, és merni lenni enni kell mit, vasat fémMO$$$... vagy fény? Fita, most azt, ami kétseggtellen, van egy romia kolosszeum nyoma a szent juhlanderek juhlandere földöng, dong? Azt tegnak azokkal, akiknek van FÉNY CSUKRA? Na annak tudatosnak (tudát lát) kell lenni, és ami hogy a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG KÖZSÉG? KIMONDOTTAN AZÉRT MEG AZOHOZ JÖTTEM!!! (fita egyek és örök egybe sülve főve vaggyunk,akkor is magunnak nem vagyunk?) Fita a magyar gyerek.de minden gyerek 6 csakras,(7 halom hallom) és az vagy vagy övön aluli, de jó az összes hit? -iratoktanul mányozása, és szotyolázása, ládd anyum, át kellett mennem, a gimbe,és kéthét volt,hogy nyemecből vuzsgát tegyek, és egész nap egy fa alatt, nagy buga és szotyoláztam,és naponta 100 ancik vancig, és be magoltam!
3.: Körbe vettük volna a legmélyebb ponta, ide az hogy 2021re,Karácsony Szilveszter, volt itt fent a két piramis csuccsa, azaz ládd a 6 águ sumnircsillag,és lefordult, teját most csak az alsó háromszög, és az egy midenek mindenidők leg mélyebb ponja, és az lenne az amit egy vaslemez, fita lemes játszó, mert minden a te hangod, FIN GOD,mert nekik nincs! -halvány fing juk se, de neked? Ezek ha KÉP MÁSUK? Zna ami lenne, hogy a TEMPTLOPOK OSZTOK,TEMT LOPÓK? UGY IGEN HOGY PÉNZ SZISZTÉMAJUKKAL (vass robot ) BEHÁLÓZTÁK A VILÁGOD VILLOG? Zitt most a leg közelebbi ami megnyitja a szemed, az az amit apuénk, tudtak, ami állandóan ha kérdeztem, majd a tojáshéj leesik a seggedről,meg fejed lágya benő? Itt ami kelleti (nem kel kell) tudományok, az mind szellemi mi, a csakra csukra tumányok, és azt ki kell tudnunk nyitni,(az agyunkat) leirtam mikor 28 éves koromba ezt a testet egy tok, elhagytam,Zna most ne feledjem, ennek az automatá robototnak magát meg kell gyógyisa ujjitsa aumatukusan, és mért nem,mert rom romba ronda tökölők,mormora...a gyerek most 9.6 milliárd éhes török hang van,meg ásitás, fásitás? -fita itt midnen gépesitett és robositás robóta bóta (HADIPAR/PATWAR AZ???) többet, ugyhogy ezek mnt akik csak hadipar és haászat, mind egy, és mindnek egy a feje, az ami a juhuk, na monduk a disznők vetekednek, és mindent pénzzé vassá vernek, ládd MarZulli, nincsa a a sebünk,sose gyógyulhat be, mert igy tlán a leg nagyobb vasipar a hasipar, és vérben az élet, power iin teh bolod, Bloody Mary? Fita, az eredeti ládd a magyok, na azok szellemek, de ezek is,csak öv allati állatiak? Na azt OLTÁROZTÁK, LÁDD A KOKASUK KIVETÉK A VÁMOT, A TOJÁSODBÓL, TE JÓ MADÁR, MOST JÓL (ZÁP) NÉZEL KI?
Innenn... fita, az CSUKRA TUDOMÁNUK? Ezt meg ugy gondolom most, hogy du-- duda?
-Kérdelek,itt most van akinek megnyilot és az az fénymadár, és akinek nem,vagy nem tudatos az a szarka (WARNUK) kár kár kár...hogy nem minden sár, szar? Fita, minden ami ember ,abba ben BENNE NE?- van fény szikra!!!
...oááá...