UFOzzuummm... miEeee... Jesus juhus a király, zsidó -jewis kiválasztott hus volt, juhus?-csak? -az üdvözitó, megváltók,$$$... volt, mig a magyaroknak, nekünk neked nekem nincs halál!!!- -FÉNY JÉZUSUNK VAN, NEM HALT MEG $$$... se értünk sem értük,sem senkiért sem szem?- magáért sem szem?-, mert nekünk nincs hogy te krumlibull krumli bogár lettél? csiribi,csiribá csak az a jó bogár ára?
4.: Kávézzuummm... most csak tiszta kétszer szürtem meg esőviz? -jólesik? -jól esik? Amit mára, megpróbálom egy kicsit jobban megláttatni, és olyan,hogy nem sok sokk, hanem végtelen dimenziók vannak, hogy inter közte dimenziók? Szerimtem van, ami most ott vagyok,de látom, azt a dimenziót, amibe nem vagyok benne? Fita,nem szólhat nyulhatsz bele,nem is lehet! Itt most a EtiópiAI templopot, ahol őrzik a frigy ládát, minden templom olyan,és az! Az az ó meg uj szövetség ládája lenne, tehát az ami a szentiratok,és most mindenütt... Előbb, most abba a diemanzióba, ami olyan, hogy a templomok a lakosságok legmélyebb ponta, és a körbe vévő, olyan mint a kráter,vagyunk, és többen! Itt csak akik a világosság gyerekéi,most azok fény alakunk van,és látjuk egymást, na meg a templomokat,ami ládd a legközelebb alakra, a kis falusi temlomok,és csak az lenne a szellemi mi? -élet? Na azoknak, akiket ott voltunk,(fita minden templom egy, mindegy egybe,mit amitmost péitenének,lássuk? kell talákoznunk, ami most lementem a tepmlom, udvara,ami az alappal,egyenlő! -köves volt. Na csk a templomok által vannak a települések,de nem láttunk egy ember alakkot se. -akiké a templom,azoké minden! Miinden az őők???- talajdona! Fita.minket nem engednek be,és most ezt vissza 1999 decemberben voltam otthon,és minden templomra,ra vágtam, miénk vagy! Fita,nincs se ember, se állat, se növényzet,csak falak! NINCS AZ AMT A MAGYAROK HEJJ ÉLET ÉLET KANÁSZ ÉLET,EZ OSZTÁN AZ ÉLET,HA MEG UNOM MAGAMAT, MAGAM IS UGY ÉLEK?
5.: Hogy bals meg nem blas...ha most a semmit, senket? -akkor GOD? HÁNYINNGER GERD,ingered,ugyanis, az HANG? HAN GOD!!! CSAK ÖRÖKEGY ISTEATYAMAMA FÉNYISTENSZÜLŐ,, DE AZ FA ISKOLA? HANGADÓ VAN,ÉS ÖRÖK CSAK SZERET,MEG FÉNYÉVEL FÉNYÜNKKEL ETET! CSAK ÖRÖK ÉLTET Ő ŐK,ÉS CSAK VISSZA FÉNYELNINI SZERETNI TUD,TEHÁT MOST ITT...Olyan hogy büntet, meg megjutalmqz meg most allád nyulna, téged jobban szeret komál, mint a testvéredet, amicsak egy örök testvériség van, (nincsak rögtön megöletik á bel, kaint?)és én abba vagyok,hogy megjöttem volna, ha el se mentem, hanem hipp hipp hipp...hopp,fénymadár (M) vagyok, és fénysebesség,nem hanem mindenüt ott vagyok, és most az hogy. most találkozok a Égi Fény testvéreimmel, előbb hangod, pitim,ne hagyd itt a gyrerekéidet, majd talákoztunk, és te is katona vagy! -fitaljÁtok mit irtam le, hogy azzonal ez a FEKETE JAJA EZ ÉGŐ IZZÓ POKOL FEKETESÉG, az itt van,de nem ebbe a dimenzióba! -és bele néztem,és itt talán,a katonságot utáltam a legjobban, és azonnal,IRTÓZATOS FÉNY ÖZÖN,a következő?-mondták, felderitók és előőrsök vagyunk, ti is? Itt kérdezlek szerinted nem az, az ok? Zitt irva vagyon, hogy midennek meg van a saját (ideje jövetele?) kijelÖlt, ki jelÖlte ki, amit még meg kell láttatnom,hogy te is katona vagy azaz itt ami most divat FÉNY -UFO-k? Zna ezt akarnám meg piszkálni,ugyanis moat az amit mi katona, egymágába ÖRÖK ISTENTYÁNKMAMÁNK SZEME FÉNYE GYEREKE, fita,itt van az ami mi FÉNY-JÉZUS! Na ezeke már zengedeztem,és a TE FÉNYED,MEG VÉD TÉGED,SŐTT ITT MINDENKINEK VISSZA KELL JÖJJÖN,AZ ESZE ÉS FÉNYMADÁR MAGYAR-OK TUDAT ÁT. Na most nemrég beszéltem apunénkkal,most hogy milett,na világ vége,és itt na KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE,MOMUSA -MOMUSE KŐ, NYAKUNKBA, ami most a követkeccő a hjellzet!
6.: Ahögy ma láttam,itt nincsek csak hogy fekete szellemek, az az hogy meg tudtak osztani bennünket is? Na csak annyit, hogy TE MEG ÉN ÖRÖK EGÉSZEK MEG HALHATATLAN OK,na most itt vam, VELETEK VAGYOK,MONDJÁTOK TI IS, E -VILÁG? NEM EZ EGY IZZÓ POKOL ÉS ÉGÉS,MIG VAN MIT (MONYI) ÉGETNI? Fita,Kossuth -ék, fizikailaghazavágják UK-ÁT? Most mégis vissza esnek most 7x7 mélyedésbe, és most csak annyi,hogy rendeni kell dolgAInkat, mi lenne ha egy háborus gépezetet, és egy hadipart se pénzelünk, sem a BÜN NINCSAK SEBÜNKBE GYÓGYULNAK, SEMMIHADIPAR, HANEMCSAK JÓ PÉNZ $$$..MINEK MIRE KELL HABIRKÁIK,AZ ÉN BIRKÁM HUSA JOBB, NEM A DISZNÓNÁL? Fitleljal,rögtön minden örült prféciájuk jöven mndók,nincs de mult, onnan hogy van jövő = halál,az meg mi? Tehát az összes egy olyan hazugság, ami az $$$...sose volt bolt? Fita, vissza, csak akik kristály...na az az ami mikor Yojóval találkoztam,egy fény de nagyon arányos ember jelenség! Most az hogy fita, igen igen meg szüntetni a beadást és adót, és olyan hogy itt a GODOK GOD KIN FIN GOD FINITÓ AZ PÉNZ NEM,ÉS AKIK KEZÉBEN VAN A PÉNZ, zitt hogyha beengeditek a pénz váltóAIkat, na az hozta létre a KIN GODK KINJA MAMA KINJA,MEG MOST A SZÜLÉSI FÁJDALMUKAT? Fita ez az egy inxex xexelés xexxeltetés elletés és most vegyük ha egy emberből,na vegyük amit ezek besóderoznak, hogy Ádam,az Jéshus? Éva is hussá válik, és kefélnek, monduk aki lejár hozájuk, az lukat lát? Na most jönnek szüz Mária,meg Josinoja, az AI férje, sajnálom, ez csak kapkodás, de meg kell emlitenem, és itt csak robot gépezetükvan,és ezt a mi magunk, hogy AI másolatunk,mert ezek nincsennek, ugy ahogy se kinzók,se kin ok, nincs,mert ha megláttuk őket,ládd olyan hogy kiválasztott racca,még hirből dozesze sincs!!! Na most, itt olyan ami te csak sejthet $$$...az amit te élet, az a magyarok család ok!!! Nincsak itt Abram, ez mint AIDÁK ÉS AIDÁKÓIK mese, móka, és csak EGY ÖRÖKATYAMAMA VAN, ÉS MI AZ ŐŐK(imádtatott AIDÁK?) HANGJA HUNGOD HAN GOD VAGYUNK? Fita,GRINGIZ KANNAK MEG DIVID UK? JAJA ITT ABRAM, AZ AZ EGY ANGYAL ÉS SÁRA AZ TESTVÉRE,ÉS FÁRAÓI (parancsal csaló urakodóik,kigyóógyikamóka) INXEXEK? EZEK CSAK AZON BELÜL LÁDD NINCS KÜLÖMBSÉG SEHOGY, INXEXEXXESEK REPLIKÁTOROK PRÁDKÁTOROK TRÖKTÖRÖK DISZNŐ TOROK MERT ITT MINDEN AZ!!!
Innennn...na megprószálom,és hogy ami van,talán az idejuk? -betelt meNUK NUK kell, a pichába? Fiteljal, ez egy luk $$$... baxhatjuk, ugy néz ki, de csak egy? -mint a lunak? -fa?
Wen AI Creáted its own child? -fita itt csak ember utánzatuk,rongyrázzók? -csak ruha,rühe? - a fenekébe?
...oááá...