repcsepista Creative Commons License 2024.10.13 0 0 1335

UFOzzuummm... miEeee... Jesus juhus a király, zsidó -jewis kiválasztott hus volt, juhus?-csak? -az üdvözitó, megváltók,$$$... volt, mig a magyaroknak, nekünk neked nekem nincs halál!!!- -FÉNY JÉZUSUNK VAN, NEM HALT MEG $$$... se értünk sem értük,sem senkiért sem szem?- magáért sem szem?-, mert nekünk nincs hogy te krumlibull krumli bogár lettél? csiribi,csiribá csak az a jó bogár ára?
                   1.: 10/13. A KÉP? -minden ami épitménük az temptlom osztók foszók és oszt lopósoké? Zitt azonnal,hogy forditva kellene lennie hogy megy csiga, és ég a háza? Ég? Tehát az egész örökvilágmindenség a házad -hazádnak rendületlenül, légy hive hivva meg huzatva ó magyar...Nagyon fita, egy borzalom csótány vérszopoó kinzó dögökkel van dolgunk,s itt fiida, AZ ÁLLATOK HUSA VÉRE TÖBBET NEM VOLT ELÉG, HANEM A JUHUS, AZAZ ANNAK FÉNYE VAN, ÉS ANNAK A HUSA VÉRE $$$...VÉRE FÉNYE KÉNE? Zitt vannak az szent iratok,de kik HANJA HANG? -LEHET CSAK A HANGOK HUN GOD? Fita a pénz nyomás kisajátitók és KAUNTER SINTÉREK, TROLLA TOLLA,PÁL APÓSTOL, A POGÁNYOK NAGY TANITÓJA,ITT AZ HOGY MI MAGYAROK, HOGY KERÜLTÜNK BELE BELE, HUS DARÁLÓJUKBA, Zitt MarcZulli buli, fita mist magyarull, előbb New Agoston edge volt.és crhustijány lett, és most felizgult, és megnyiltak a tyukszemei? Apropogtató, amim van, ládd most nem hagynak aludni, amit a ififiam, rémálmom volt, és bejött, hogy meghalok, na most aidifiam, nem tudok aludni,na megszünt, s tegnap előtt, almát narancsot ilyankor (acid nem szabad enni, meg semmit, hanem szigururu étrend...na ezt itt Gerg-nek hivják, gyomorsav tul tengés, de ez olyan, ami borzalon, és most megprólálom álom, fita mi katonák vagyunk FÉNY -UFO-k? -made in, magunkat csináljuk a HANGUNKKAL,(ISTENATYAMAMA!!!) NEM AZ ÖVÉK,és magyarOk! Who? -jaja Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY MADARAK, ÉS FEKETÉBE (TOLLA SÁROS) PONGYOLA, ÉS TULRULL TURULl MADARAK!!! Fita, ez minden reggel nap, jelentkezek, és jelentek,látod a fényem? Megint, én nem ufo-t láttam, hanem az vagyok,s leirtam,hogy előbb hangokat,belül, fita a KINKÜNnsőnk KIN KONG? -az a fekete fém-szén -grafit féle olyan,hogy megette a fene? -de meg eszi? -eszid, eszed gomor nyomor sava a szavad KIN GOD FIN GOD?
                  2.: Az Idifiam, azt álmodta tegnapra, hogy rövid időn belül meg halok, és nagyon le van törve. Ha meghalok, nevetnek rám az angyalok,nincsak akik godolátban is Öl,,xexÖl,annak nincs többet fénye,azaz lelke? Zitt mi magyarok, mi ezt felvettük, és belül van a fényünk, (ÉLÜNK ÉL TETŐK CSAK!!! A KETŐTT AZ BÖNBANKÁROKAT ÉS BÜNTETŐKET EZ ILYEN EGYSZERÜ LENNE???) ami itt csak annak van, akinek még van LELKE EMLÉKE!!! Fita,tegnap beszéltem az Égeinkkel.nincsak ők mnd a hamisHITÜEK, hamisek ha mise mese mese Móka, tise, na azok akiket a mi MAGunkat ide bekevertek, a keverékek? Fita,mit tanitanak ezek, mióta,elrabolják a vérségi génségi magunkat, gyerekéinket! Nincsak MAGZATOD MIAT, VAGYUNK MAGZATUNK HAMVEDRE? Fita, az asszony magja, és kigyó magja, na azokcsak hus hus hus...most fita, miért kell a hust OLTÁROZNI? -Nincsak amiről Marczulli buli beszél,meg a többi bull bulijuk? Hogy osztanak meg bennünket, és hogy tudnak a magyar a magyar eszi vérét issza Isa KIN GOD DOG, fita,a kerszténység fel vétele óta? - ki mi,krimi krémek krémek RÉM-E MOMUSA -MOMUSE NYAKÁBA LÓG RÁTEKEREDETT A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE? NINCSA PÉNZ HAMISITÓK ÉS PÉNZVÁLTÓK, na most itt mindenek előtt,azt kell rendezni, a többi lári fári? -minden savazás sózás és szavazás? Fita,nem akrom,hanem amit mára is,ami lett,na megjönnek S ITT A FILM: PRADITOR VS. -ALIEN na fita ezek verekednek a KONCUKON,(DÓZSA) AKI KAPJA MARJA? NEKI ADTA GOD UK MINDENKIT MEGDUG? Fiteljed,csak Gin Griz Kan, többek kzöt DIVID DUK? fITA ITT A GÖRÖGÖK BE CINCÁZNAK, BERAKTAM AZ IMMORTÁL FILMET, ÉS ITT AZ ANGYOK, AZOK TALÁN AZ MBER MAGJA,(DIETUK) ÉS ITT VAN A HYBRIDEIK,amit MarZulli, de fita,hogy az uriember termtsenek, ahoz legálább 4 geremrácia kell?
                3.: Most hogy itt minden a SZELLEM MI, SZINTEKEN JÁTSZÓDIK, ÉS MOST PL... HA ILYEN FANTASZTIK TUDOMÁNUUK TRESNIKÁJUK KAJA VAN, AKKOR MIÉRT NE SZÜNTETIK A KINT KINZÁST ÉS KANIZÁST? -PL A RÁK BETEGSÉGED? Fita itt csak a husod puhitáa kinzása sózása van!!! -SONKÁD HATALMAS TÁROLÓIKBA Most megint ismételgetni keellene, hogy mi GONDOL LÁT FÉNY MADARAK VAGYUNK, na sok jót emlitet,hogy mi a föld, Chikágó,Mi jami? -Washinton, hinta palinta, hányat tojtá az ólba? Itt ismét megemlitem Kossuth -én kat, katonák vagyunk, na most itt az van,csak össze kell jönnünk, fita itt nem a testem az anyag, hanem a gyerkéink teljesen el vannak ájulva tüllük? -MEG MÓZMERÁZVA MÓRÁZVA MOZI? Hogy? -most a mára álmom, hogy csak akik látnak a BENSŐ Ő EMBER GYEREK?-fita itt mi csak felevettük ezt a állati hus állománuk, és most az semmit de $$$... nemtud, sem kam jófet, nem lát magátul, hanem ösztenei prgoramja és csak ha ŐŐK ADNAK NEKI ENNI, HELLBE VAGYUNK? Zna vegyük ugy, hogy az egész angyali gyalázat tudománuk, az az ember magja bele keverve a kuka az a kukac? -kukta? -jaja igen érdekes Pál após tolla? -aki nem eszi, itt jeshus jesus? Na most, ami van, hogy azok akik már nem félnek, azokat át vették a sötét tudatlan s mosmár itt vannak, a kersztények 1024 éve annak, hogy a magyarok vannak, ami te meg én FÉNY MADARAK VAGYUNK! ÉS FÉNYÜNK NEG VÉD BENNÜNKET, ŐKET? Fitaljunk, ezeknek az iratoknak, miért nincs megettem,meg ettem senki, ed-edd meg? FITA,MINDENNEL AMI KELL HOGY MEG MENTSÜK GYEREKÉINKET, AMI MI IS AZOK VAGYUNK, $$$... he lehet, mert sokat leirtam és csak ciffrázom?

Inennn...Valami,ha valamit érteni akarsz, tudámsul veszel,most valaki elkezd MAGYAR RÁZZNI, amit nem értel, közbe szól SZÓL,és most figyeljal, mert itt a turpi,hogy hallod a HANGOD ÁT? ÉS KELL HOZZÁ SZEMEM FÉNYE? ÉRDEK LŐD LŐDD ÖL? LŐTTEK? MEGTUDTAM KI VAGY A VIZEKBŐL, HAL? FÉNYED?-FÉNYEM NYELED? Fita, az ami itt még emléke kéke?

...mellesleg MarzZulli nagyon jó, csak nem mert egyenes gerinces lenni, vagy nem lehet (még?) csak AI négykézláb?
...https://www.coasttocoastam.com/
...öááá...

Előzmény: repcsepista (1334)