UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL?
4.: Kávézzuummm... nem többet, átmentem teára ára? A fiaim nagyon el vannak kenődve, hogy nemsokáig élsz,ami most az ha te MAGYAR RULL UR VAGY, akkor te örök vagy és itt a por piszok és hamu kamu alatt is? Persze hogy ismétlem magam, de van olyan nogy mindenap mindennap közeledünk magyarok a magyarokhoz? Most az, hogy ezeket, leirom, amit át kell adnöm robotomnak? -te buta, de buta debuta? (figyeled a benső embered red benned?) A fiiamat ami ha magyar ok vagy, csak egy fiunk van, meg lányuk.azaz örökházaspárok,na megkerépárok, FÉNY -UFOk? Előbb hogy GOD AZ A HANGOD, ÉS AZAZ ISTENATYAMAMA ÉS APANYA GYEREKÉIK, ÉS CSAK ÖRÖK ÖSZHANG VAN! Fita, itt hogy vakok vezetik a világtalanokat,és most azt akarnám, hogy mi akik a világosság gyermekéi, azok a mi világosságunkban vagyunk, és nem az anyag anya god, dönti el, hogy te ki vagy mi vagy, és menni pénzed van,hanem az emlékezeted! Ezt most azért, mert ez a sötét oldal, és itt csak szellem mi, világok vannak és akikőnkben benne a az az emlékezet, hogy örök egy IstenAtyaMama meg örök egy pár gyerekük apa, anya, nincsak az hogy minden bennünk van, csak az van! Ez lenne itt is apunk hangja? Fiteled EGY HANG! Az hogy, itt a szeretet számit, és csak örök fény, és élet éd éltet, ÉL ÉLTETŐ,és ahol nincs szeretet, az BUN TETŐ TETŐK,és ott nincs fény? Ezt próbáltam, azaz hogy mi ez, miEeee...és ezt csak azzal a szemünkkel, münka, hogy mindenek kiinduló ponta, az a MI HANGUNK, azaz csek egy hang van,és itt az irtokban, ha valaki hallja a hangom, beszédem, nem lát halált, sohe többet örökké, am az első olvasás után, akkor miéer van itt halál?
5.: Mellesleg, csak ennyit akartam irni, ami most a fiaim,elég jól meg tudják figyelni magukat, de rám is borzaloammal hat,hogy igyis ugyis előbb utóbb,.ezt a porhamu kamu robot botot, tuskó, (látom azembreket mnt fákat) le kell dobbni,na most én azt se tartom bünnek, ha irtó kinba vagyok, tul adagolod a fájdalom csilapitót, azaz ha magara teláltál, most az akarom, hogy ugy igaz,hogy ezt ténleg magunkra ÖLtöttök,Jna a xexÖlés az! Zitt az hogy apunk, fita apum a magyarok tesvérek közössÉg,előljárója, és hogy apumat is a xexxülés ingere, le teperte, most nézzünk magunba,mert most én mindent megtennék, hogy ne xexeltem volna, látva a fiiamat, hogy irtóra nem akarnák, hogy a testem levessem, de nekem is, ha nem xexeltek volna apuénk, jobb lett volna? Fita, ezek a gondoláttaim a kinomba jöttek,és most az van, hogy itt a magyarok katonák? De előbb, most az van, hogy mi a fene, nem vagyok a testmbe hol vagyok, és a fényben! Ismétlem,tehát találkozok az Égeinkkel, és pita, te is katona vagy,na most itt minden tiszta magyar csáládok, (csalárdok) katonai alakulatatok, csak még van valami,hogy szét tudnak verni bennünket? Na nem ha az EMÉKÜNKET ÜNKET NEM FELEDJÜK EL? Ez az, hogy többek közt, azért is jöttem ki, na fita,itt vannak világ golyók,(bolygógk) sok sokk? Azaz az ami a fekete nap napuk puk?- azok csak SZELLEMI MI, NEM MI NÉMI NÉMa VILÁGOK, DE NINCS FÉNY, NA MOST AZOK A SZIKRÁK,TISZTITÓ TÜZEK,SZŐSZERNT AMIT POKÓLOKOMODIVÁKNAK MONDANAK, és a magyar Édesanya nyelvünk, nem hazudIK, nem tud! De most oda, hogy csak ha szemed -szemünk kinyilt, és mindig, apUénK is, mert pitim, gondolkozz, na most jaja...de MAGYAR RULL!!!
6.: Na rengetek talán amit dimenizóknak mondanak, az végtelenek, jönnek mennek? Zitt az hogy figyeljük meg magunkat, ami most vissza, hogy nyisd ki a szemed, és gondolkodás hall láss fényed nélkül,nincs! Most csak örök egy hang van, az az a családa, ami a magyarok csal láda,de most nem adnak semmilyen energiát, akik létre hozták csak az ő jó világukat, a mi gyerekeink el rabolása által? (nincsak fel kell áldoznod a gyereked, ami ládd aki teremtette a világod, GOD? Hogy honnan van az a nagy tudássuk,megtechnikájuk,azt ládd a nyemeceket, akik maguknak akartak jó életet, a hadászakikat szét kapkodják, és külömben minden nekik dolgozhat,az örök győztes sereregek,óh mily sors óh mily sors LEEND? Na most, mi a HANGUNK, a mi hangunk vagyunk, (fita Atyafia Mamaanya, imhol a te anyád? -fita a Bbliába nogyon sok rá tapintás van,pl. ti is Itenek vagytok stbbb... az én hagom a HUN GOD, AZ ENYÉIM ÉRTENEK MAGYAR RULL?) ez az hogy ha te nem beszélsz magyarul,ami most az egyenes és fényes és fényegyenes,akkor is,ha felvettük,ezt a sárburát, és itt van rögtön, a szellem mi, (de a HQNGOD elárul, és most meg tudtuk, hogy te mi vagy, egy juh, és most you hukkt, ami amit ők mind a ké öldalon, bejáccanak jaccaca)viláGOD a hangod,vagy fita, most te nem mersz megmukkani mert a te magyar kimi kirimi voltod? Ha kimondod,véged van? Most az amcsi kersztények rimánkodnak GOD -nak, hogy bloondi megnyerje a szavazást, de fita, az aki elvette a hangod? Kingek Kinge bolha az ingébe,na most azt meg csinálni, itt ténleg valhalla el jönne, láthatóvá válna, ami történik, az igen? Zitt,ezt amiket leirok, akik a világosság gyermekéi vagytok,látjátok,de most egymáshoz akármitörténik,közelednünk kell, a gyerekénk miatt!!! (és hogy létudjuk mosni égetmni hagy égnjen, a gyalázatot) Itt most egy az egy hogy kapcsolátba vagyunk a mi Égieinkkel, UFO-k, és ezekról a látomások?-mások? tudnunk kell, és fiteljal,itt minden többet csak halál okádat, ugy a teiste mint a teista vagy,IRÁNzat,Kérdelek,én rögrön, érteni akarom hogy miez,és azt csak a benső szemünkkel munka,a mi munkánkkal,magunknak,azaz fiteljad meg én nem tudok adni semmit, az Urainknak,ha mindem az övék,ezért itt is eleinte, kirugtak, de ennek ugy kellett történi, mi történt? Rájöttünk hogy Mi is ufo-k vagyunk,és ennnél jöbb nem történhet de rosszabb?
Inenn... az hogy ufo-k,az az hogy te egy gondolát (szem) fény vagy, a HUN GOD -DAL?
...van egy jó dokumentő...ha van idótök, ugyanis itt ahogy előbb, a bukó ufok, ami most ezek esetleg,osztoznak, vagy kié a föld? -fita ezek a mi elrabolt meg vakitott gyerekéinkkel, ládd zerinte a nácik, ma is a toppon tudomáNUK onnan van? -ezt meg meg piszkálom, mert miért tüzzel vassal irtandók pusztitandók,ládd MOMUSA? -minden ami minden ember egyenlő,van olyan?
...The Unixplained Special presentátion DVR S1 I E'19 Dangerous Depth underground bases likr Arie 51
...oááá...