repcsepista Creative Commons License 2024.10.12 0 0 1333

UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL?
                   1.: 10/12. A KÉP? Mindenek elkőtt a hangunk, hangulatunk, gondol gonddal látunk azaz minden egyedük, edd meg, jaja a fényem,nem hanem neked iis van, s mindenkink aki van, van almafa, de a kigyó rá tekeredve,és a alma a bogyója? -bögyő? Fita, most ezt a szellemem, a fénybe,van fénye, a fényember rém rim ember ira, és ez a robot botom, koc koc koc...tuskó vagyok, de nem az övék K? Kin Kong, a Kiroyok Kiroya, s ki mi által vannak a Királyok, nincsak BÜN =BAN -KÁROK,ÁROK S ÁRUK? AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS KOC KOC KOCA? Tegnap, miután feltettem a mai csócsát, előtte csináltam 1 sárgarépa egy zeller, egy narancs, egy alma, egy fröccsöt, azt is négyfele töltöttem, mert azt mondták,csináljam csak vizzel, s mikor felraktam, közbe iszogatom,és olyan ami már egész héten, csak most nappal, borzalom valami láva, lett a gyomromba hogy levegőt is ha vettem az olaj a tüzre, és egész este 8? -most a feleségem,meg a fiam, egy adog barna rizsát, meg kell enned, amit kiraktam, megettem, s lassan le csillapodott, ugy hogy éjjel, nemsokára, reggel 6.tig aludtam! Fita, ezek az iratok, a a szellen ember tarmékei!!! -a gondolát is az,és most itt van ahol a magyarok vannak,ott fény van, de most a kiváalsztottak,és azok kiváltságAIi,(ajjasok!!!) kontrolla alatt vagyunk, ládd a Grofi szérü? Naz a tegnapra álom látomásom, másom?-hogy itt meg lehet látni, hogy mik a sötét szelleMÜek,mü az a cslekedetek, és azok meg maradnak! MÜE -mühelye az munka? Itt most az hogy gondolkodjunk fe MAGYAR -MAGYAR OK RULL!!! Ezt ugy, hogy magunkra (magUKra) is gondoljunk, és kezdődik magunkkkal gondoskodjunk magunkről,mint egymásról, magunkról?
                 2.: Nyisd ki a szemed, és láss...fita mndenünk ami a miénk az fény a fénybe, menj menny be! Mi fények,mehetünk a sötét oldalra,csak ez a két oldal borda van, és onnan vissza a fénye,de nem a sötét oldal bordások,fita itt minden INXEX? -LEGYEK VAGY NE LEGYEK,és fita az iratok,minden az inxexxel van? Most az hogy a HALÁL, végleges,van lába? -nem hanem kigyóógyik lett, és egymástis nyelik,vagy rájjág a husuk? Ime ami van, a magyaroknak, csak örök EGY FÉNYATYAMAMA ÉS FÉNY GYEREKÉIK APAANYA,ÉS ÖRÖK ÉLEK TESVÉRISÉG? Zitt el hagyta e már magyar magyarokszülők (öröksully) gyerekét, soha sem soha és most ha igen, az hálál, és végleges, és azok rombolnak romba tökölnek (KIN KONG KINBA VANNAK ÉS AZZAL HOGY MEGSEMMITSITIK A TUDATUKAT AMIT NEM LEHET, CSAK MEGVILGOSODNI FÉNYYÉ VÁLNI) és mor -mora, halomra dögölnek döglődnek,Jna most a HAN GOD? A HUNGOD ÉS AZ A TEREMTŐ SZAVA,(SAVA?) HANGJA, HAN GOD, VAGY MOST KIN GOD, GOD IS KING, ÉS ÉLET HALÁL URA? Az irataimba, benne van az, amit át tudtam hozni, a mi fényes szellemi világainkból, ami csodábnál csodáLÁTosabb, és itt is az,akik a fényben fényünkben vagyunk vágyunk , akik emlékeznek!!! Ami van, most ők,akik a legközelebb amit tegnapra,hogy van egy Sion Sionuk hegy? Ez ahol a kiroyok kiraja, ezt mind meg láthanÁtok,ha ax SZENT STEFAUNK REXX OF HUNGARY RIHA,RIHALYUK LETT,ANALUK? -Zitt hogy ma is, a magyarszülőktól elveszik a gyerekéinket a puja szedók? Fita,most nem akarom ciffrázni, de amit most a fényes szellem remember rémember, fita kora gyerek korom óta,Ria Ria nemriha, riadalom van,és a környezem menekül előlem? Most azt is, tehát ha te elhagyod a szüleidet, vagy azok téged, vagy szét tudnak verni.ami valóság, DE NEM FELEDÜNK!!! MI nem voltunk s leszünk, hanem örök vagyunk, ugy hogy sose hagyjuk el egymást, és Égieink (UFO-k) seggitsetek (rugdosátok az ülepüle) jogy egymást megtalájjuk,és sohe többet nem tágitunk? Fita, az a szellem halála, és az az hogy most ládd a gyerkéinket,fiteljÁtok amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! TÓ PUKULÁNKBA? Fita itt minden sár, és szar, és a szar elég!!!
                  3.: Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat beszÉlek,minden az, és a sötét oldalal az egy gyikos kárhozatos robot bot gépezetek Most tegnap,akik a TOPPUK TOPPAIK? Azok is szellemek,és olyan, ládd a Chronicles off Riddick filmben, a ranglétra hogy olyan mint azok a dögök, ami bestia,kutya formák, kinek van monduk,három? -hárrem hármasok, fideljétek a több nejüeket? -tota inxex? Vicca, hogy most is, az a magyarország amit most magyar lakosok, és a lakkosok? Na fényben, napfénybe van a magyar NAP nép-(PEN)népem, és most fiteljal, ezek adnak midnen energiát, (csak őők a magyarok?) amit csak a FEKETE ZUBBONUK? -AMIT MI AKIK NYITOTTÁTOK A Mi is ufo-k vagyunk! Na az amit a sumir iratok, hogyha az égi bolygók,összejönnek a Tündöklő Szarvas jegyébe,a föld egy iszonyatos fényben -tüzvészben meg tisztul. ami ránk hogy mi megszününk, nekünk olyan nincs, mert pifta,iszol mustot, nem mert fosok? Naz az. hogy a kiválasztottak.az amit megpróbáltam, hogy azok robotok? -nem, hanem őrdögök? Jaja, az hogy ezek soha, hogy nem ŐŐK általuk vagy,és minden,ezek akik jön a KIN KINGE, BOLHA AZ INBGÉBE,ezek olyanok,mjnt akiket fel huztak,na Swédwenburg hogy azek jönnek mennek, azaz ezek mindenkit át vernek, ládd a golgota és kereszt,ha keresni mered (vered?) a tesvéred hangját? Na itt az övék, minden ami égethető energia,most ők tudják,hogy ki azopk, akik ténleg fény UFO-k, igen és ránk vannak állitva, rögtön az ovodázTatás és iskolázTatás és ha nem tudnak el zárni, engem ha otthon maradok, megölnek, vagy bürtönbe zárnak! Na fita,most a sötét oldalbordás szellemek,maguról se tudnak semmit!!! Még valami,hogy te a másik ember társadat,allatvalódá (lóvá lóvé?) levered,az a szellem ed, halála? Olyan gondolát sss...hogy te a máxik testvéred,ami csak egy van, hogy te magad fölé vagy allahala, az a halál? Fiteljuk, szinte az Iratokbull, BbLila mindent ami van, ki lehetne silabizálni buzerálni?
                  Innenn... olyan csodatevő, ha valaki nem lát csodát,nem is fog!!! Ezt most ugymegfigyeltem,hogy ez a fényesz szellememmel irta, és át adom ennek a robot botnak?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1332)