UFOzzuummm... miEeee... Sion hegyek hegye, halmok hatalmok hatalam hat alma?
1.: 10/11. A KÉP? Előbb az álmom, hogy a Cion hegyek hegyén voltam, és az lenne a Királyságuk minden hegy egy és halpm hallom, egy hegy -halom, hallom? -csak az!!! Most csak ugy, megaz, hogy nagyjából mindent érinttettünk a mi iratainkból, és csak ugy,hogy mindennél csodálataosabb a magyar-magyarok világa, tudáta ami a fény tudása, van más, ládd nincs fény, se emléke? Az irások,hogy Moé felmen a hegyre, na az Sionuk, és most a Horr -móra?- hegy, halom, és az is hatalom, na most a 666... az az ember (bestia száma, ládd hat csukra -csakra? - nem egészen, mert apuénk becsngőztek, amiról szó lenne, itt nincs ember fog alom alma sss...kigyóógyik a Mozi? - ami van, ott a Sionuk hegyek hegye, ládd a piramisok mniden piramis egy csuccsa, és ottvannak laknak az ő Godjaik,jaja az őők a termtők hanGOD adóik? HamGOD DÖG hangAdóaik? Fitya,ez most figyeltem meg, hogy valami borzalom mint az Exorzisfilmek, kitört rajtam, és nem aludram semmt, (hétfő óta) mert olyan 10 (20) körül,csak feltört valami láva, és szét égette a nyelőcsővem a mellem, a tüdöm a szivem,és ez ment reggelig,ami arra gondoltam, hogy nemcsak elhallgatatni,amit nem lehet,és nem tudnak, hanem hogy sehogy ne tudjam megközeliteni a kis testvérkémet? Fita,az összes irataimba, leirtam hogy mi magyarok vagyunk, és most itt is mi a fényünkben (emlék) vagyunk, mig amik akik? -porból lettek csak por meg hamu (katalizátor) maradt, és az itt is látható! Amit már leirtam, hogy most hogy valami borzalom láva jött fel a gyomromból, ennek ellenére, ládd el el eálajultam a fájdalomba,és ki tudtam szakadni a kinombull? -most itt is meg láthatjátok,hogy ezek a borzalom rom halmazokbull, ami itt minden porbull, a sovány bika, megeszi a hat kövéret, te mit gondolsz magadba,ha ezt hallod?
2.: Akik a magyarok, és kis oázisok, fita itt a portya, ami kis magyar ok oázisok, és azoknak meg kell maradnótok, ezek azok? -apuénk 2023 -Sziveszter! Fita, amit most addig, hogy a HUN GOD, az egész év letszebb szaka, a gyönyörü tavasz, akkor a TEREMTŐ??? -a HUN GOD? Az EGY HANG, ÉS MINDEN EGY HANG, HANGBA, ÖRÖK REND ÉS FEGYELEM FIGYELEM,AZ FEL ISMERÉS? -ez megint apunk becsngettek, azaz ahoz szem kell? -fényel fénytnyel és fény tükröz csak,tehát a magyarok családok örök egészséges meg egészek,magok? Vissza,hogy most az ahol amit mindenek oka, központa van,az egy hegyen? Nem feltétlen a leg magasabb,hanem ott vannak azok,akik ezt létre hozták,vagy egyszerüen ez az földi növnényzetet, kisajátitották,és a növény világból, kitenyeésztették az állat világot,és azokat számitógépeztek, azaz a bestia száma 666...? Most csak röviden,hogy ami van, hogy vannak akik a BUN = BANKÁRSÁGUK? KÁR OKOZOK,(nekik haszon, de nekünk szoritja hasunk?) és innen van az ami most minden lázad, ugy az anyag is,ami itt mesterséges anyagok anya god, azaz egy van köztük, azaz van a Királyuk Kiroy RULL nagysága, minden ami földi nagysáGOD?- nagyság UK? HANG ADÓJA? Na most,itt vannak a GOD OK? Köztük láttam a óriás robot gépezeteiket, most itt hogy ezek,amit al világoknak hivnak? Ez itt hogy akik PARNCSAL CSAL URALKONDAK ACSARKODNAK,hogy azok hogy és mint láteznek, Zitt amit kiemlnék,hogy vannak olyan intelligenes robotaik,ládd itt a minden látás és gondolodás nélküli Sionisták,akik most a magyar ok? Zitt Rákosi 33. -Rosswel -Csörcsil -Staiin, magyarország vagon kérdés, erre Rákosi, adjatok 10 évet, na most van magyarország, a levegőbe, ahova fel emmellek benneteket?
3: Most ugy nézfen szembe a halállal, hogy te meg mer mukkanni, ami ha nem bánt senkit, had beszÉljne, meg olyan imerős, ami nem tudtok el téveszteni, hogy magyar okvagyunk, és a világosság hozók gyereméink? Fita, a BbLiai iratokba, veletek vagyok e -világ, vita ha ott a kezdete ahol a vége,próbáljuk meg látni, ami magyar RULL gondolkodás!!! -Fita a hang,de ha van fénye és szemed, edd? -nemcsak ed? Őők adták kölcsön? Nincsak minél töübb pénz nyonak, többlett, annal kevesebb és itt a végük? Nazi az az erdeti Kossut bankós önnálló nemzeti országok, amit most vissza a hegyre, nincsak olyan tudománuk van, ami hihetetlen, és honnan? Vissza, a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, hogy pitim, mindent jóra? -de lehet nem jóra is, azaz csak nekik jó, és csak értük, étjuk van minden? Minden az Urnak ADÓM, mnden az övék, szivemet is néki adom dom, a dam, az is az övék, ha őők teremtettek mindent akkor miért kell neked mindenet odadni? Fita, itt most ezek át tudják venni a salakanyagAikkal a állati buránkat, ládd szerintem most velem ez történt? Fita tegnap kötelező kovidó vizsga, a feleségem semmi oltás nagy hangon? Az orvosi irodába,megszünt gyötrelmem fájdalmam, mert a doki, nem nagy dolog, ami amin kersztül mentem, és most hogy a hang, vagy mi az ami levette róllam,na kint vártunk,s nem birom tovább,le fekszek a kőre,és hivtak! Zén figyeelm hogy mi törétnik,és itt halálra vagyunk adóztatva meg kinlasztva,na most itt az van, hogy ezek semmi olyan gondolát,hogy te ha nem tartodbe a szent irásukat,amit maga szent irataik, nem lehet!!! -hanem áldoznod kell! -a fiadat,a lányuk a lányuk angyaluk? -luk? Fita, Kennedyék,ezek itt vannak a magaslatokba?
Innenn---fireljuk, a haláloddal, neked, midnen egyes személy? -jaja vagy meg vilgosodás van! Nem lehet okolni a halál ki fel támadási nap, adókat $$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...