UFOzzuummm...miEeee... Itt vagyok, el se mentem, ragyogok rotyogok motyogok,hol a motyó?
1.: 10/10. A KÉP? -Hogy ma, itt megjelenhetek, ládd egy ős tökös? -ezt me még nemrégen, nem is gondotlam volna, mert mára is, olyan poklok pokjla láva, okkádék jött fel a tokromba, hogy most ezennel, adonIsten fapapuc? Mostmár hétfőtől,és a fiam rémálma,nmi történt? .Zna most a felesÉgem.előbb elment apatikába, és hozoott tabletátt,aminemsokára,mintga valemit, azaz egnyhült a kinom, és fiaiam, menned kell azonnal az orvoshoz, ami én az miatt,hogy borzalom kinokat álltam, éltem át? Hogy megahalok,és innen kezdeném, hogy nekünk, akik mi ÉL TETŐK vagyuinik,mi olyat nem taáltunk ki senkinek! -magunknak? -maguknak? Most el feküdtem, mert felesÉgem csinélt párolr krumplit sárgarépa zeller meg kéttojást,pici csikremellét, rizsa, csak a krumlitzöldséget meg a tojést ettem meg és el tömődtem, mert nem kivánok semmit, és most ezt magámba tömptem, mnt a gácsér kacsát? Most azt, hogy igyiis, pillanatokra ki tudtam ugrani, ebből a hulla darálóból? Itt most a hangom hangol, vagy öl? Most az az érzésem van, hogy megint okádni kéne, de ez egy olyan vala,mint az Exorzis filmek,és csak pár szóba, hogy a HANG .OD VABY KIN GOD, TEREMTETTE A VILÁGOD:
Innenn... folytatjuk...
...oááá...