Chip-TFF Creative Commons License 2000.06.14 0 0 101
Focika!

Na kedves lelkiismeretes idegen! Ki vagy te, hogy jossz es rogton biralsz anelkul, hogy elobb informalodnal? Nem gondolod, hogy talan valami oka is van annak, hogy mi ezt tettuk? Neeem.... Te vagy olyan hulye (mar bocsi), hogy elhitted Horognak azt a hulye dumajat, hogy CSAK azert utaljuk mert a Gazszernel volt edzo. Nos szeretnelek felvilagositani, hogy csupan ennyiert ezt nem tennenk meg! Ezt mar millioszor leirtuk, hogy miert mert ahany ilyen jott-ment beteved ide csak anyazik ez nem nez a dolgok moge, hanem megelegszik azzal amit az FMH szennylapban olvas. De a kedvedert kivetelt teszek.
Az altalad vedett 'kedves' Csongradit a hatukon vittek a sracok, mert akkor meg kovette el azt a gerinctelenseget amit kesobb megtett. Ugyanis O VOLT AZ AKI EZT A TABORT A GAZSZAR ELLEN HERGELTE, es o kopkodott rajuk! Ezek utan atment a Gazszerhez. A Gazszer meg egy rakat szemetseget muvelt (jatekos 'lopas', stadionra palyaztak, majd mikor szarban voltak jott a fuzio otlete -vagyis a penzunkre utaztak-). Most ezek utan van pofaja idejonni az osszes GERINCTELENNEK, hogy a mi csapatunkbol legalisan gazszart csinaljanak! EZ AZ AMIT MI NEM HAGYUNK! Mert ha Csongi jon -es sajnos jonni is fog-, akkor jon a palyaedzo, a segedek, a jatekosok stb....
Jo lenne ha ezeket figyelembe venned mielott biraskodsz. Imadom, hogy olyan emberek szolnak be nekunk akik eletukben nem lattak idegen meccset eloben (talan hazait sem), es ok huzzak rank azt a vizes lepedot, hogy mi nem is vagyunk szurkolok.
ES EZEN NAGYON FEL TUDOM BASZNI MAGAM, HOGY AMIG OTT ORDITOK TORKOM SZAKADTABOL TISZAUJVAROSTOL KEZDVE SOPRONON AT PECSEN, hogy HAJRA VIDI! Addig masok a seggukon ulve otthon doglenek es meg nekik all feljebb minket leszolni! Kimondtad te valaha a szadon 1x is, hogy HAJRA VIDI???
Ezert kerlek legyszives, hogy ezt most hagyd abba! MErt nem helyes!

(Bocs a hangnemert, de felbosszantottal..)