Eszembe jutott, hogy 15 éve posztoltam ezt a videót ide, gondoltam jubilálok egyet.
https://youtu.be/LeBiqVJrJ08
Eredetileg csak egy vizualizációnak készült, mert mikor eszembe jutott arra gondoltam ha csinálnék egy videót érthetőbb lenne mit is találtam ki, mint bármilyen más magyarázat. A 3d trackellést is ki tudtam próbálni és akkor kompozitáltam először CG-t élő felvételre. Annyira nem is törekedtem tökéletességre, a madarak átrepülnek a tükörkép alatt, de ennek ellenére sokan gondolták valódinak, bár azt hiszem én sem voltam elég egyértelmű, hogy csak egy vizualizáció. Sikerült egy korai fake newst produkálnom ha nem is szándékosan.
A HD videó még nem volt igazán elterjedt a youtubeon azt hiszem még nem is volt lehetős rá.
Akkor eléggé felkapták, voltak akik megakarták építeni kaptam e-maileket mindenhonnan, írtak róla az indexen a blikkben, francia weboldalon, az Oktogon című építészet és design szaklapban, egy közel keleti ország művészeti egyetemétől arról érdeklődtek, hogy megoldható lenne felállítani náluk is.