Én azt mondom, hogy korai két (hazai) győzelem után azt gondolni, hogy mi vagyunk a legjobbak, még ha könnyű győzelmek is voltak, és még tartalékaink is vannak (Völgyi, Roli, elobbi nagyon tetszett a felkeszulesi meccseken, varom is, hogy mit mutat majd, ha meggyógyul). Nyilvan minimum ott leszünk vhol a topban, de hogy hol is vagyunk pontosan az 1-3 között, azzal még varjunk kicsit. Na meg, ha jól tudom a rajatszas 2 gyozelmes lesz itt (legyszi erositsetek/cafoljatok meg), szoval, ha meg is van a palyaelony vegig, egyetlen elkurfinyalt meccs is eleg sajnos, hogy nagyon égjen a ház. De hol van az még, csak remeljuk, hogy sima utunk lesz vissza a helyunkre.
A magyar "fiataljainknak" jatszott perc és meccsrutin szempontbol nyilvan jobb itt jatszani, mint A-ban ücsörögni a padon, legalább kiderul roluk, hogy a felnottek között kinek mi is a szintje. Paár és Szőke nálam kérdés nélkül A csoport, Antalicsot még sokat nem lathattuk, eddig azert erosen kerdojeles, hogy megallna-e a helyet az A-ban, a magyarok ellen is, nemhogy a legiosok ellen. Puskáról és Bogdánról meg eddig az bizonyosodik be, amit az A-ban is gondolhattunk, ők B-csoport szintűek.
Kocsis Zalánnak nagyon örültem, hogy hazajött segiteni a szarban, koszonettel tartozunk neki már csak ezert is, nagyon hasznosnak latom, vedolepattanók, blokkok jellemzik, es a meccsenkenti par radobasa is jo szazalekkal megy be. De neki ugy gondolom ez a plafonja, a B-ben jó, A-ban kevés.
Rosic eddig nekem kilóg a csapatból, nagyon csak az egyeni megoldasokat valasztja, egyelore nem latom benne se az A csoportos potencialt, a toltelek szerepen kívül.
Luka es Kiss Raul a rutin a csapatban, mindkettő bőven sokkal jobbat mutat, mint vártam tőlük, kifejezetten jók, de nem hiszem, hogy egy esetleges visszajutaskor jo lenne, ha veluk szamolnank a magyar magban.
Én egyelore igy latom a dolgokat, ket meccs utan. Holnap jon a 3., raadasul idegenben, kicsi merfoldkő lesz ez is az erosorrendben valo pozicionk meghatarozasahoz.
Hajrá, Kaposvár!