repcsepista Creative Commons License 2024.10.10 0 0 1330

UFOzzuummm... miEeee... Éljen a Magyar (Mgyarok) szabadság.Éljen Haza, katonák vagyunk,Fény UFO-k?-made in Hu? Who? Mi is ufo-k vagyunk!
                   1.: 10/9. A KÉP? Tegnap ettem egy konzerves csirkalevest, és főtkrumlit meg sárgarépa (murok) sszörnyü gyomorsavam lertt, egész reggelig kinzott, aztán enyhült,és a felesÉgem,hzott egy fél banánt,és most csak azt eszek,ládd most egy avakádó, két lágy tojás,egy zelet kenyér,de annak is a felét,és meggyógyulok (Jé husomnak, sok sebében gógyulok meg teljesen?) A fiaim,ne menj még el,lagalább 90? Sose...jo jo de legyél még itt is velünk, legalább 90? Na most reggel végre eltudtam aludni, és most du,-2 (14) keltem fel,de most egy pillanatra elfeküdtem,mert szörnyem meghuztam egy inamat a hátamba, s tudom a bajom okát? Fita, reggel fele, ugy olyan, hogy a kinom csökkent, most is irtam, és amit tegnap, hogy van a fekete koromoldal, ami minden szellemi alapu, és amit tegnap,hogy itt a választás,az a fekete szürke hamu kamu alakok, most az ami a folyó tegnap, az egy nagy kigyó? Csak egy plllanat volt, meft felébredtem! Az ififiamnak rémálma volt, hogy az ördögök,fita ezek a teremtések, és GOD, azaz a hangod, nem hanem a HANG UK? Juhus UK? -a Király? Ahol parancsal csal uralom van, ahoz dögnek kell lenni,és az hogy GOD = DÖG ÖD, AKIT MEGÖLSZ A TIED? Kérdem, hogy ha a HANGOD mindened, akkor hogy lehet megöni a HUN GOD? Volt e még a magyarÉdesanya fénye nylve,ugatás, amit törölni akarnak, a matyarok emlékét is, és nem tudták? .Gondoljátok,azaz az is energia? -igen fény,és fényenerergia,és olyan csoda világ, amit most apuénk, ez is jó meg csodás, ami most te hogy gondolod? MAGYAR RULL? -vagy hottan rottan tota? Fita, nekem nem parancsol parancsal senki,mert jól vagyok tanitva,Magyar Magyarok, szüli sully iskolába jár a kába,élet =iskola?
                 Innennn... Isten báránya im jövök beee...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1329)