repcsepista Creative Commons License 2024.10.09 0 0 1329

UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudaköli, az ölt, testetölt, és most hogy mondhatná meg? Na fita, nemcsak hogy meg lehet tudni dugni, hanem mindent, nemcsak ezt, meg kell tudni, de dugni, hogy fajtad -rajtuk kivól,ne tudhassa hasa senki?
                    4.: Kávézzuummm... most átáltam győgyteára ára? Rögtön hogy felraktam a reggeil de-csócsát, elfeküdtem, és otthoin volta m ami gyerekkoromba MOMM-ba, és egy gázállomás, benzin állomásnmál, ahogy hogy otthon maradhassak, meg kellett tankolnom, ami nekem nincs! Most csadaszép magyarország, (afenti minta vagy az is az)és mnden füs fás virágos, és fény van? Napfény? Na akivel összelettem kötve, az egy ufo? Igy néz ki,mint egy jövőbeli motor bicigli, de csak annak van álcázva? (Pivi) Zna hijuk bibsiknek őket, am nem csak a szent iratosaik, hanem itt az van, hogy ők teljesen kontrolálnak minden energia forrást, de a kóolaj gázolaj, azt leirtam, hogy egy földalatt robot gépezetük,és előbb utóbb kifogynak a nyersolaj -gázolaj és kóolajbul, ami addiig, most a gondolát is energia? -igen fényenergia, és most azt is ők, a fekete ufósok konytrolálják? Zitt az Open minds? -na meg akik itt vannak valalkik, a magaspócokba, akik most amiket villogtattam,az feket NAP is itt van! -protolaik, nyálásuk,lássuk?Ma ott voltam és az az a pokol, ahol végülis minden ami éghetó gazokgázok,elég? Itt van, és azok vannak itt, és azt akarnák meg valósiotani, és azok a fekete ufosok? Zitt amiket eddig is bevillogtam, az elsósorban a Mi is ufo-k vagyunk! Most ezt ugy, hogy te is katoana vagy, de ÉLTETŐ? Most másodszor feküdtem ki, de olyan csodása ami világunk, Mi is ufok vagyunk, amit csak ha most nyomra találtál, és itt fita, a biboldóknak,adó adó halál adóknak, is örök életük? Na az nincs, a fog alma $$$...
                   5.: Mnden energiád ők általuk van, a gondolát világod is,azaz a hangod? Na most, az van, hogy engem rögtön egy olyan 5 méter, távolságra hozzá kötöttek az ő ufojukhoz, de nemtudtak,csak a nyomukba kellett maradnom, na ez egy olyan mint egy motor bicigli, és gömb veszi görbe, tehát egy gari -antyigravitácós ufo? Trőha behatoltam a magyar térbe, Térbe hozzám uram, soká voltál már kün? -naz az az...hogy most minden amit megtudhatunk, azaz az ovoda -iskola -oktatás, hogy a magyar gyerekeket meg ne tudhatják,(meg tudják métlyezni, rontani tani tani) na most a magyar ok,oázisai is, hogy ők magyar IstenAtyaMama apaanya tesvéreink igazábull, kik? Sóval, az Ő ŐK báziaik, minden ami energia kontoll, pén meg kontrollal, és itt van az hogy engem,mert a magyarok gyerekéinket nem engedik meg nyekkeni $$$...s örök örökölt halál?-fita,engem,minden magyarországi iskolábull, azt a KGST iskoilábull, kitiltottak,és most fita itt van, mikor az első osztály, első óra, szivrohamot kaptam,és egy ataista biboldó bibis néne, azosztályfónököm,na meg második harmadikba egy bibis ufós? -na most ott.. fita, most ott voltunk, és most az én ufómat, hozzá kötötte az övéhez? Fita,itt azzal hogy hogy meg nyitottuk a Mi is ufo-k vagyunk! -.gyülekező hellünket, azzal most az, hogy fita, itt van egy fény vagy fém szén hamu világuk,az nem ezen a földön van,de ittvan, és azok akarnák ezt, azzá tenni? Zitt fita. a UK s KKák, a kakán is csomót lelnek,vagy csiálnak,mnden lett kaka csomó mo mo mo...Még annyit, mi van ha a Kain meg Ábel történet ellenkecske? -kérdelek, a növnyeknek van vére? - az lenne must? -most is?
                  6.: Na egy érdeskés, hogy e gyerek, Self destribed Názi Who is First to be convicted over Nazi salute says hi vill do itt agin...Fita az az eredeti amcsi, azaz MOMUSA nemzetek országa, és megforditották, azaz az Kossuth bankó lenne, és minden ember is meg ország mennyország, ládd a greenback money? Most itt az irás foditókkal, akik esetleg, ládd TELJES AGY KONTOROLL,NA MOST EZEK GÉPEK LETTEK!.ÉRZÉK TELENEK, és monduk, mi a bün? Vérontás -ontás? Zett Jeshus, ha velem ezt tették, várjatok? Zna most kezdődik a tánc? Fita, itt az hogy vannak a kiválasztottak, azok kiváltságaik,na azok a fekete ufók? Na ezek mindent elkövetnek, itt mikor találkozok a mieninkkel, most itt az a fekete napuk puk? Az éjjel abbavoltam,és itt most akik nem gondolkoznak, fita ők teljesen kontrollálják a gondolátod is, az állatAIk kinzásával, látod? Fita, az hogy jeshusukat örök hallára kinozzák,és fel támad? -tehát kinzásod és kinod néklül, te fel tudz támpászkodni a hal áll bull? Ennél lehet nagyobb buli? Most az, hogy hogy tudunk, életbe ami életünkben maradni,amit puénk, most 2023 Szilkveszterre, nektek meg kell marad nótok? Hogy mi lehet, ezeknek ahogy a fényünk nő, és a vilgosságunk, ezeknek menni kell vissza oda óda,ahonnan jöttek, s esetleg viszik magukall a pacalukat hátizsákuk? -neked van?
Innenn... fita,te is ufós vagy, katona, de ÉL TETŐ, ÉLTET Ő, most azt amit itt, nincsak, itt nekünk nem talőltak ki olyat, ami nekik sincs sem mi sem ti semmi $$$...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1328)