repcsepista Creative Commons License 2024.10.08 0 0 1328

UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudaköli, az ölt, testetölt, és most hogy mondhtná meg? Na fita, nemcsak hogy meg lehet tudni dugni, hanem mindent, nemcsak ezt, meg kell tudni, de dugni, hogy fajtad -rajtuk kivól,ne tudhassa hasa senki?
                  1:: 10/8. A KÉP? -Tegnap,vagy 20 -xor legalábbb, el feküdtem, mert el szédültem volna, egyszerrüen elájulok, ha nem vágodok el, na most is, csak kóstolónak csinált a feleségem kávét, de már nem...csak a nyelvemmel esetleg, de most azonis gondokódok...mellesleg menek egy pillanatra el feküdni, mert a gyomnromba...olyan hogy kavargás van,és tenap ha láttátok az Exorzisfilmeket, olyan! Na most is elfeküdtem, és egy pohár kétszer megszürt vizet hoztam, Znamost az hogy ördögi meg szállás, nz z vizet ekelkeztem pohárszámra, előbb alkszerlcer, de ömlöttk (OKÁDDTAM) belőlem,valami sárgafolyadék, éz ment egész éjszakáig, és most körbe vettek, a kis kölök is hogy hogy vagy? -gyógyuljál meg, és tisztisd meg magsd, mert viszünk a kórházba, vagy hvjuk a mentőt, nehaljál még mneg...nemhalok,hallom, de most fita,nem tudtam lélegzett venni, mert égett az egéz nyelőcsövem, meg hang csövem a tüdőm a hátam a gyomrom meg belem, és ittam a vizet,meg okádtam,na próláltuk a peptobizmolt,az is, mindent okádtam ki, és akkor, mintha nem égett volna annyira, és tudtam levegőt venni...na fita, itt az is pénzbe kerül,és most ezeket, hogy hogy lehet a testünket pénz nélkül meg tartani (az lenne a tanulság?),namost itt van a riadaiom,és Hungria Ria? -rikácsol?
                   2.: Fita, most hogy még mindig, ott van egy olyan, hogy márcsak a gégém,azaz a nyelcövem ég, de tudok ugy leve-gőt venni, hogy érzem, hogy az már nem éget? Értem, ha levegőt vettem, azolyan volt, mint olajat a tüzre? Ami van, fürödj meg mert viszünk, na most nem volt annyi erőm, és most a kiskölyök gyógyuljál meg és orditott...(de kell fel, Tallpra Magyar, amit játszunk) Fita, most az akik ezeket irja, az ezen keresztül, (de a cskurákaln a szemed, meg kell nyilni te iskatona VAGY DE ÉLTŐ?) és most azt amit a tegnapira aza folytatása, azt megirtam és hihihihihiii...krimi mimozgatja ezt a a aaa...Na fita,, most az ami a tegnapina a folytatása, hogy a Napommal, tudtam meg vilgitani a blodndi meg kalamjka oldalt, na most olyan, fita a legridegebben, hogy van csak a kalalmajka oldal,(ezt mára) és az ládd szürke -hamu kamu meg olyan hogy mikor a szén, hamuvá vállik, megmaradt, és olyan hogy nem is tudok, csak ugy,hogy bele világitok, de az az. hogy most az az oldalnak csak kalamajka létezik,és nincs olyan, ami itt ami? -amcsi, Nincs értelem,és a magja $$$... Fita, menek el fekszek (most is vagy tezenszer) Fekszik sirkő alatt, Jeshus neg megávltó...na feltámadási nap, ő jöjj elő, az egész egy égedelem, elem? Gondolkozz...itt fita, az hogy az AtyánkMamánk és apu-anyu, örök egy egyek vagyunk, azaz a HUN A HANGOD? Na hogy PÉNZ NEM NEMES URAIK? Fita,ne akasszÁtok fel a Királyokat, jelenleg 43 Királyságuk van, és JANUK8:44! -és jön a Kirélyuk Királya, (Manacham Begin? -könyve?) népük millióival? Na most, az ami a fény -oldal, az soha nem fog a szürke -fekete szenes oldal,most az van, hogy ennyit, mert mindent gyengit enne? Fita itt a pénz nem?- folyója az nagy nagy kalalamajka?
                 3.: Te ti vagytok a párom mmm... Na most az első, tegnap nem etettem meg a galambokat, és fita, nincsak azok örök párok és párba? -pro pro pro...Pátria,et pro libmáj kacsmáj...
Innennn... na itt sok sok dimeziók vannnak, ládd a hangja hanglyuk? -hangod? -érted? -nyemec, bekaptad? -jahhh...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1327)