UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudaköli, az ölt, testetölt, és most hogy mondhtná meg? Na fita, nemcsak hogy meg lehet tudni dugni, hanem mindent, nemcsak ezt, meg kell tudni, de dugni, hogy fajtad -rajtuk kivól,ne tudhassa hasa senki?
1:: 10/8. A KÉP? -Tegnap,vagy 20 -xor legalábbb, el feküdtem, mert el szédültem volna, egyszerrüen elájulok, ha nem vágodok el, na most is, csak kóstolónak csinált a feleségem kávét, de már nem...csak a nyelvemmel esetleg, de most azonis gondokódok...mellesleg menek egy pillanatra el feküdni, mert a gyomnromba...olyan hogy kavargás van,és tenap ha láttátok az Exorzisfilmeket, olyan! Na most is elfeküdtem, és egy pohár kétszer megszürt vizet hoztam, Znamost az hogy ördögi meg szállás, nz z vizet ekelkeztem pohárszámra, előbb alkszerlcer, de ömlöttk (OKÁDDTAM) belőlem,valami sárgafolyadék, éz ment egész éjszakáig, és most körbe vettek, a kis kölök is hogy hogy vagy? -gyógyuljál meg, és tisztisd meg magsd, mert viszünk a kórházba, vagy hvjuk a mentőt, nehaljál még mneg...nemhalok,hallom, de most fita,nem tudtam lélegzett venni, mert égett az egéz nyelőcsövem, meg hang csövem a tüdőm a hátam a gyomrom meg belem, és ittam a vizet,meg okádtam,na próláltuk a peptobizmolt,az is, mindent okádtam ki, és akkor, mintha nem égett volna annyira, és tudtam levegőt venni...na fita, itt az is pénzbe kerül,és most ezeket, hogy hogy lehet a testünket pénz nélkül meg tartani (az lenne a tanulság?),namost itt van a riadaiom,és Hungria Ria? -rikácsol?
2.: Fita, most hogy még mindig, ott van egy olyan, hogy márcsak a gégém,azaz a nyelcövem ég, de tudok ugy leve-gőt venni, hogy érzem, hogy az már nem éget? Értem, ha levegőt vettem, azolyan volt, mint olajat a tüzre? Ami van, fürödj meg mert viszünk, na most nem volt annyi erőm, és most a kiskölyök gyógyuljál meg és orditott...(de kell fel, Tallpra Magyar, amit játszunk) Fita, most az akik ezeket irja, az ezen keresztül, (de a cskurákaln a szemed, meg kell nyilni te iskatona VAGY DE ÉLTŐ?) és most azt amit a tegnapira aza folytatása, azt megirtam és hihihihihiii...krimi mimozgatja ezt a a aaa...Na fita,, most az ami a tegnapina a folytatása, hogy a Napommal, tudtam meg vilgitani a blodndi meg kalamjka oldalt, na most olyan, fita a legridegebben, hogy van csak a kalalmajka oldal,(ezt mára) és az ládd szürke -hamu kamu meg olyan hogy mikor a szén, hamuvá vállik, megmaradt, és olyan hogy nem is tudok, csak ugy,hogy bele világitok, de az az. hogy most az az oldalnak csak kalamajka létezik,és nincs olyan, ami itt ami? -amcsi, Nincs értelem,és a magja $$$... Fita, menek el fekszek (most is vagy tezenszer) Fekszik sirkő alatt, Jeshus neg megávltó...na feltámadási nap, ő jöjj elő, az egész egy égedelem, elem? Gondolkozz...itt fita, az hogy az AtyánkMamánk és apu-anyu, örök egy egyek vagyunk, azaz a HUN A HANGOD? Na hogy PÉNZ NEM NEMES URAIK? Fita,ne akasszÁtok fel a Királyokat, jelenleg 43 Királyságuk van, és JANUK8:44! -és jön a Kirélyuk Királya, (Manacham Begin? -könyve?) népük millióival? Na most, az ami a fény -oldal, az soha nem fog a szürke -fekete szenes oldal,most az van, hogy ennyit, mert mindent gyengit enne? Fita itt a pénz nem?- folyója az nagy nagy kalalamajka?
3.: Te ti vagytok a párom mmm... Na most az első, tegnap nem etettem meg a galambokat, és fita, nincsak azok örök párok és párba? -pro pro pro...Pátria,et pro libmáj kacsmáj...
Innennn... na itt sok sok dimeziók vannnak, ládd a hangja hanglyuk? -hangod? -érted? -nyemec, bekaptad? -jahhh...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...