Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 18
Az ámításteccchnika oktatásban sok jó dolog van. Egyenletlen a terhelés. Rossz helyen van a monitor, a billentyűzet, az egér. Szép merev nyakizmokat prdukál. Elmehetnének tán még f@sznak is. Erre is van gyógytorna.

Nos, a tüzes menyecske azért jó, mert rettenetesen megkínoz. Az első randi után azt hiszed, hogy letépték a bordáidat, majd mint a rajzfilmekben, szigetelőszalagokkal visszaragasztották. A 10. alkalomra viszont már jó, nagyon jó. Megtanulod, hogy hogyan nyújtsál egyedül is. Évenként azért nem árt felfrissíteni a tudományt, mert az ember már csak hajlamos az elkurvulásra.

Újság. Ez nem a reklám helye, de megküldöm mailben a címet. Az kicsit később fog elindulni innen, mert amíg írok, adddig a Darmol ugye munkálkodik. Ha több lesz a sávszélességem.

Az orvosoknál megtett körök nem feleslegesek. Neked is, meg az orvosnak is meg kell tanulni a te betegségedet kezelni. Nagyon jó, amikor van objektív lelet, de az kevés. Az orvos-beteg kommunikáció a fontos. Ha jó az orvosod, akkor nyert ügyed van.

A hozzáállásod már teljesen megfelelő.

Előzmény: figyu (14)