Hpg Creative Commons License 2000.06.13 0 0 141
Parc:

Kösz a gratulát, de a rozsd-kihegesztéssel vigyázz. Egy ilyen műtéthez, feltéve, hogy tényleg jól megcsinálják, szét kell bontani a fél csomagtartót (lámpa, -körülvevő bakelit csíkok, belső kárpit, drótok, stb..) hogy jól hozzá lehessen férni. Nameg az sem mindegy, hogyan fényezik le. És ezek súlyos ezrek. Szóval beszéld meg vele előre alaposan. Más.

Bizonyára nálatok is jól bírják a gépek a meleget. Ha mégis pár fokkal följebb csúszott volna a hőmérő: Lehet, hogy kevés a hűtővíz, vagy koszos a hűtő (!), vagy esetleg (Mit fogok kapni ezért:) kezdi a végét járni a termosztát. Jó, Jó, tudom, bocs, ez 25 éves kor alatt nem fordulhat elő, addig óramű pontossággal kell szabályoznia. Mi 5 évig közlekedtünk lukas hűtővel, mozt megcsináltattuk, (télen már gőzőlt a motortér:))és 5-8 fokkal lejjebb ment a hőmérő.

Renault:

Ma láttam annak a szürke d-nek a tulajdonosát. Egyszerre értünk oda, de látszólagosan sietni próbált, úgyhogy nem kezdtem el magyarázni neki.

Sok sikert a vásárláshoz.

HpG

Ja, és még valami!

Megvannak a szárszói szobaárak!

2-3 ágyasok 3500 ft/fő/este reggelivel. Teniszpályák, úszómedence, drinkbár, 800 méterre a strand. És nemsokára meglesz a telefon is. Szóljatok, és megadom!