repcsepista Creative Commons License 2024.10.07 0 0 1326

UFOzzuummm... miEeee...ha ha ha... össze tartunk rendületlen,legyőzzük végra a háborut rut rut rut... ho ho hooo...Tánci tánci mamának, cicit meg bőgyőt ád a fiának,a lányának, begyet meg bögyő beNŐ? -kurblizás mindem,nem men meg kurományuk a nukinuk halál adóAIk?
                   4.: Kávézzuummm... tea, csilapitó? Tegnap, hogy hogy fogok a fiaimmal maradni, na hogy nem hagyom el őket, az tegnap ugy nézett ki, hogy akik ébredeztek,azokkal a kapcsolátot, ládd én egy az egy kapcsolátba kerültem a mi Égieinkkel, ami most, ugyanaz, itt vagyok, éz most ugy, ahogy találkoztam az Égieinkkel, ami most ugy, hogy egyszerüen, meg kell világosodnunk! ...zzz... felrezgünk,Most ugy. hogy itt csak anyaggá válás ok, vállások lehetséges, amit hogy az állatok, mit tudnak tudnak?- tudhatnak magukról? -ami ha van husod, abba vagy, .és a jelsző, maradj meg magadnak a bőrödbe? -kié a bőröd,és ki az őre? GOD? BUUU... Ki mi? -mik, teremtettek, vagy ki -mik tenyésztettek,tehenészek, nyakkandős bikáik? -arra lettek kitenyésztve?-minden, a maguk, és nem ük szerint? -azaz se magukról, sem a környezetük, és látókörük, ál lát? -át lát a szitán?-a szulápon a keritésen? Ime a hellzet, hogy ebbe? -ebe eb ura fakó, hol a kutya elásva, azaz senki bele szólni nem tud! -kintról? Emlékeztek, az igazság ahuna arra Agtelek? Most itt vagyok reggel, és mi nem azok vagyunk,zitt csak a magyarokra viicsorgok minr egy ordas, amit tüzzel vassal, és a KINUK kinjával belénk vernek, ami ugy jönne le, nekünk nem paracsol parancsal csak senki, meg mi nem fizetünk adót beadást dézsmát (tized) uzsorakamattal stbbb...tbccc...senkinek, na most én más játékot nem ismerek,de azt hogy fizkai fegyverekkel? Az ami éngem feszeget, Goldgota és kerezd, hogy ha most itt husbank, együtt lehetnék ugy, hogy egy kupacva végre a magyar családám -nemzett családám ÁdámÉva?- ivadákom, akkor is ki akar dolgozni? Ősintér, nem nem akarok maganak $$$... magomnak magunknak doldozni, na most ez természetes,és monduk meg lehet e változtatni a természetet, ugyanis amit én na meg a szégény népem kiván,az anyaföld (anyaGOD) magától is megteremné talán?
                 5.: Most csak az, hogy az Isten? Zitt az hogy a Mi magyarok Isten-e? -fita, a Mi Atyánk? -Apánk? Mi Mamánk? Anyánk a Mennyekbe? NA AZ A FÉNY ÉS FÉNY HONAINK, és most vegyük, ez egy állat? Zitt a 66fokas kérdés? -Mi hogy keveredtünk ebbe bele? -bele? -mint husuk a fazékba? (juhusuk a nyárson) Ami van, hogy mi nem ez, hogy NEM TUDUNK SEMMIT, ami én rögtön, hogy mi nem fizetünk $$$...beadást sem semmi $$$...még olyan gondolát -od? -lenne? .fita, ez azonnal olyan nincs! Na most vala kik mik? Most jönne be, hogy mi a magnetikus erők, és rögtön, csak a vasnak vasfém ötvözetei van magnes elektormos töltése? Amit leirtam, mikor jöttem ki Pécset, a Szulajman szobronál, utolsó este, lebugtam volna, na felmenten a lépcsón, és elkezdett velem keringeni mnden, és bizon zubbzz ha egy nő,nem fogja meg a kezem, és levezet a lépcsőn! Még akkor este, akivel kiszöktünk, a gyerek e fürdőbe, és egy alak megjelent, egy kofer, akta táska féle, dobozzal, és ha maradok, akior most kinyitja és az enyém a kofer pénz? Fita, valóság, tehját nem álom, meg képzeltem,ládd az Égieink, valóságban meg jellenek,és te is katona vagy! Sóval, most az hogy Mi is ufo-k vagyunk! Na most itt mi amit sokzor hogy fény emberek gyerekek vagyunk, am imost megint, először ugy jöttem be,és akihez közel mentem, az dematarizállódott, holot ládd most is, csak beszéltgetni szeretnék, ami igen igen az Égieink (UFO-k) magyarul RULL bezéltek velem, ami jaja hanggal! Most felvettük a feke ruhát, az festék is, mert itt ugy hogy barlangban (nincsak ez az és te hol vagy?) lakok, és azt is belül teljesen fekete festékkel be festettem,leirtam! Apunék szintén itt vannak, és fekete barlangbam, és nem messze az én barlangomtól!
                  6.: Zitt most ha te találkozol egy magyar rull ufo? Ezt most egyszerüen hogy szellem tested vagy csak! -és ezek azzal élnek, azaz a fényed? -hogy a vérben lenne...Fita most ez a képernyón: Turning Ovan? -(én van rajta egy V az O-n) cells using the power of láigt: Resaerchers csell...na volt még otthon róla szó, hogy mivel táplálkozik az agy? -velő? Fita, eleve minden elektromosság és energia áradatok? -$$$... Zitt az, akik nem adják meg magukat, azokat akik robot gépezeteik, azokat kiirtják,na most én nem vagyok senki ellen, hanem az hogy most mi pénzünk lett, bizon adtunk a sárnak egy pofont? Na most, ez nézne ki, hogy itt abban a rezgésben vagyok,mikor találkoztam a MI ÉGIEINKKEL, és amit modanak: Pita,te is katona vagy! -na leirtam vagy 1001 hogy most egy fekete olyan,azaz midnennél jobban utáltam, hogy nekem azokért kell ölnöm -halnom, akiket most...fita itt csak a sötét szellemüket, kell meg világositani,de az ugy, hogy magam! Ládd a róka koma, csak a lábam enged be toppani? Nincsak itt hogy ezek most hogy pontosan hol vannak, azaz most hogy monduk puk? Fita, az amibe vagyok,most is,ládd most a gyerekéinkre fognak utazni, attól a pinyalattul kezdbe,hogy akik NEM MAGYAR O KRULL? EZ MOST AZ, MI VOLT SZENT STEFANUK ELŐTT, MIT TUDUNK MAGUNKRULL? Fita, akiket meg be tudtak törni, azoknak ténleg a halál az egyetlen megváltás, (Miki tuadagolta a fájdalom csilapitót?) mert hogy ennl jobb? -.esz ugy hogy ez sose lett volna, és most itt a husunk? Na most nekünk nincs, és most az elvenni, fita itt örök harag, és most azt hogy ha valamit nem lehet elvenni,eszed, meg enni? Zitt az hogy mi nem vagyunk itt, nem mi élet, nemigaz? Zna az, hogy ha ismét ezzel a technikával, fita ez azért lett, mert csak igy tudunk,együtt, kész a csatára a sereg,nyer, jaja gyia ufóra?
                  Innenn...amit akartam, hogy ha nincs semmi $$$...hogy lehet abba...van valami? Kossut Lajos azt üzente, elfogyott a regimentje, ha még egyszer azt üzeni,mindnyájunknak el kell menni...na nem, majd ők?- jönnek hozzánk? -ládd a juhus fel támadván you hus?
...Silent Residential Windturbine Chalenges Solár Panels in Globál Renewable Energi Márket, emlékeztek hogy az elektomos kocsi turbina, a felesÉgem talámánya és le lett pattentolva, a barátunk elcsente...az övé! Nincsak zitt vagy most téneg puk? -a problárma hogy ténleg, meg bántam hogy ember??? -brrr...fita készüljünk fe a leg, jobb labad a bal után... a levegőbe...lebege...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1325)