UFOzzuummm... miEeee...ha ha ha... össze tartunk rendületlen,legyőzzük végra a háborut rut rut rut... ho ho hooo...Tánci tánci mamának, cicit meg bőgyőt ád a fiának,a lányának, begyet meg bögyő beNŐ? -kurblizás mindem,nem men meg kuromyuk a nukinuk halál adóAIk?
1.: 10/6, A KÉP? Most a fényben vagyok, és ti velem, és nincs csak fény $$$... élek, mert minden örök egyben velem,és bennem,nem beNŐ? -a men NŐ? Kérdezem magamtul is, az hogy ne ölj? -gondolátban $$$... ne parzánálkkodj gomdoltában $$$...az parancs? - $$$...csal? -Most forditsuk meg, ne gondolkodjál és ölj. de mit kit,ne gondolkodjál paráznáélkodjál de a luk? -ne meg a pala vessző vesztő? -áruló? fa? -feláll, ész megáll, je hova mész? -méz? -máz? -mássz a pénz fára pén? Érzéketlen vas savas vagyok, és hideg rideg, mág a nyál is hideg, azaz van olyan hogy hüllő kigyó -ógyik fa, -emlős állat? -a kigyó állat? -hüllő küllő lő, (fiteljed a kis kigyódat, Kigyó Gyula na meg be gyógyula, a sebed zsebed a sebünk? -idővel, ami nincs? -állna? -idő gép de gep?) minden állatnál okosabb tokossabb vala? Itt most magam magom magunk maguk? -nincsak akik maguk, végül is magukra maradnak, stock $$$...rokkant roll?) Fiteljuk az roncsoló -csaló dögjeiket, és közbe hősködnek? Ide lüjetek, és lőttek? Most az, hogy ha ölj, hazudj bátran,na az ami amo a MO? -a dik, ez ugy. hogy van egy vaslemez, és annak van magnes -elektroMO- $$$ vonz (J zzz alma de $$$... ne visisiss) alma? Tegnap a c2c-on, a gyerek, ürből becsapódott... köveket,fita, rövid zárlátom lett, na meg sava...save? -na az is... na meteor kövek? -aminek a 90% nem magnetikus? Na most, itt egy vas ptatton vagyunk,(vasimádat) és azt vissza dik dik dik hazudik, lehetne ugy is, hogy egy helyben áll, zitt Sanyink az idő áll, de a tibetiek, az idő = gép? -amit lehet megállitani, itt az lenne hogy meg forditották, de mik kik az ok? -durván,vegyük a jojót, vagy dik dik dik..a Mo, hazudik? -ezt ugy is.hogy valamik, vala kik? -kik akik állandóan lerugnsak bennüknet, ládd Tallpra Magyar, minek?
2.: Most az van, hogy az hogy magyar ok, sárba sárbull? Zitt ugy, kicsinál? -csinált ki? -fita, hogy most találkozunk a KörpatkómedenCénnbe CCC...mi a WCél? Itt az összes villogásaim, főleg a Mi is ufo-k vagyunk! -gyülekező hellünk,(lüttek) hogy mikor egyhirhed nemzetközi nemzetek feletti kábitószar banda? -ránk szállt,a gyerekeinket akarták és a felesÉgemet akartak, na anyagilag pénzügyileg tönkre zizztak, és nincs olyan hogy ami most a kurományuk, azok ugyanaz és ezek azzal egyek? Nincsak ezek anyagilag azaz itt nincs olyan fog alma esetleg almuk vagy, azaz zitt az ellenség, akik élni akarnak, szeretnénk??? -aminek a lehel betöltve, nyaka véres, na az $$$...$$$... hire, $$$... hamva. $$$...emléke? Sóval, most az hogy...megjelent egy kigyó -bőrühes ember alaku? -Olyan mint a foltos bőre lenne,(hybrid?) és Ó AZ APÁM! -igy térdre kutya, ez a M.hit papja mndta nekem, térdre kutya, mer a Mhitt papjával beszélsz, akik végül is, amit csinálnak azt pnzért, mert vagy vallás vagy bőrze, az is bőrze árus? Ami van, hogy én ténleg ufo vagyok, most nem ciffrázom, de ha találkzol, akkir te is az vagy, és amit UFO-k? -made in Hu? Who? -magunkat mi csinéljuk, és most hogy ha lenne magnes patkónk? -Na itt mikor az a apu, megjelent, akkor térdre, igen igen ő az apum, és mnident ugy, hogy amit ő mond, és sugdos? Fita mikor elhagytam a testem, akkor leirtam,hogy nagy verekedés volt, és végülis nem tudtk átvenni a testem, hanem kipurcant, és most az az hogy megált a szivem? Liertam,na a lényeg.hogy ahogy történtek az dolgok, most többen, és most egyóriás mnt a bornyu, hogy démon? Fita.ha láttátok The Chronikles of Riddic filmet, na ami a Helleriumba -Krematóra bestiai dögök,na olyannal, jelent meg, majd megjelent a NAGY FEHÉR...akkor ezüst ember, és kérdezett, na én egy gondolát, hogy én nekem ő az apám? -apám, te birod astrapát...ami van, azokat akik az én szeretteim, sose hagyom el,és most az van...azaz FÉNY AZ UR, na meg aki földet tur, minek, magának?
Innenn...esetleg du, innen folytatom, de akik itti nagyok, azoknak hogy ördöge, nem hanem ezek a MÁgNESE$$$...SS< bestiák, ezek hatalmas magnes eerővel rendelkeznek, és most itt az lenne, dicséret hat a lom, 666...a lom,mostan? .fita taNUK?-tankok, és vasa sok? .egyék meg,mndenki amit főz, vagy ki termelt?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...
3.: ?