repcsepista Creative Commons License 2024.10.05 0 0 1322

UFOzzuummm... miEeee...Ha ha ha...minden csak süket vak vak vaker $$$... dum domsday $$$... nincs duma $$$...vak vak vaker $$$... mi van? -egy szem $$$...
                   3-4.: Kávézzuummm... couldfusion Presents, ELON MUSK'S
Merging Brain and and Machine? - mi uj van a nap alatt? Ezt ugy.hogy most van a halál? Zitt az, hogy vannak a magytarok, amivan valami ok nélkül? -Magyar szabad ok vagyunk egy szálig, az a mi magyarok álmunk valóságra válik?-.na a halál, jönnek a pénz válótóAIk, adó -adók Aldó áldó meg a halál? -a fa. akertek közpin áznak, meg ágAik, -arról a fárról ne vegyél,és egyél? Pén ze$$$... Jé husos? -enhéz munKával és fáradsággal keresd? Nincsak 1890 -1910, 4 éw lél millió magyar zsellér hagyja el magyar orzágunkat, mert nem adtak, kaptak munkát, holottugy a föld, meg gyárak magyarszágon, a magyar nemzettcsalád gyerekeié kellen legyen egyen $$$...ho ho horrr...nem? a pénz nem nyemec nemeseké, fita, azok nem nemesek, hanem ténleg nymecek, nem beszélni magyar RULL? Fita, ami mára, hogy igenis HANG GUK CALL? -CSAL ÉS PARANCS CSAL, Zna fita, ha most elibünk tárják, itt a HUN GOD GUNY GOD, Ami van, hogy vllagszartan a magyarok nyelvét, tüzzel vassal azaz fita,itt ténleg, ezt a fiam tegnap, hogy csak nem kell adót fizetni, és erre rajta kivül, eddig senki nem jött rá? Fita,itt Elon Musk?-masiny agyu ágyu, sitt azhogy colul GOULD fusi, nincsak a NUKUNUK... most vahhön, nukinukjizni fognak, ami ha igen, akkor itt minden ami GOLGOTA ÉS KERSZT, fita, most ahogy genodózerozzák a kersztre feszitetteiket, TE TETTED EZT KIRÁLY? Itt most megint hetvenkednek kell, azaz hogy képezeiltek el hogy halál -od előtt? -és halál -od után? Ezrt pószátam, hogy apunék, na mndig vagy az egyik nagyapám,vagy a másik, vagy minda kettő,apum dolgozott,és kzöbe beszélgettünk,én ugy ahogy most is, bele bele kotyogtam, és most az, ha valaki, adósgában hall meg, az a második, és végleges, de fita, csak amit most is hallhattok, hogy...
                   5.: Az hogy a fiaim, erre magától rájött, na fita, amiket leirtem vagy 100-101...most fita, ugy Swédenburgunk meg D.-Gábrunk, hogy nem az anya god, hanem hogy te szabaddá tudtad e tenni magat, a rád tekgetett kigyódtól, ami érzékiséeg, és az az hogy most a 5ösztönöd, vakösztön lett, azaz vak vezeti a világtalan ok? Nézd ez az, ami most a fiam,na még nem tudja,de az hogy amiket hogy az álmod, ma már nekteik is, reggel ird le, és előbb emlékezzél, hogy te ki mi miki MOzi? -na most az történik, hogy most azt hogy én vagyok én, azt ténleg csak gonddal gondol lát, jaja, most ahogy lirtam, hogy azzal az akarat erőmmel, hogy lánti akarok,és ha Sanyink, börtönébőlk szabdul sas lelkem,ha a rónák végtelenét látom? Fita, ez először, na most nagyon legüriztem magam, és most az van,nehogy repülni, fita ugy mint a fizikakik tudatomba, nem tudtam menni, nagyon nehéz vala, és most az álmomba kusztem,na most azt kell tennem a fizikai testemmel, most is késő, hogy sulyzóznom,és most fita, almomba leirtem kusztam fel a hegyre? -na ez most nem ment, csak közel a csucshoz, most addig,mig most át kusztam a csuccson, és most ott a hegyen vagyok, és most ott az egy olyan hegtető, hogy a fensik? Fiteljal, itt is irány a fensik felé? Na leirtam, és most az az,hogy ez? Ami most van, hogy TE MEG ÉN MEG A MAGYAR OK,most nem cifrázom, hanem Mi FÉNY -UFO:k? Ez az, hogy most mi szinte meredek 90 fokos szüg emelkedés, mi egy korltáttal, az a job oldlaunk, fita itt nincs olyan, hogy jobb oldal, ami előbb utóbb bal $$$... bolsoj? Ugy Gorbacsó csó, csak várjatok,de ugyanaz Szadam...a TV.én mondta, csak várjatok, jaja várjuk az Urat folyton várjuk, nem tudjuk na NUK? -mikor jö el? Fita,az akit vártak itt van,és akkor jött meg,mikor 2023 Márc14 -15, lehuzták a Mi is ufok vagyunk! -ufo?
                  6.: Tudom, hogy midenki ég, mert én a pénz nem? -fita nekem neked, nem lehet, nincs ellenseggem? -van de nem nekik izé...nekünk? -recseg? Zna itt vissza apunékhoz, meg amiket leirok,hogy teljesen tudatosan el hagytam a földi ruhám? -na a haoákt keretem, és odaát is, ami most bemntem ennek a gondolátom, nem! -nem is akarom, most az ififiam főleg, teljesen abban van! Na az irataim, ládd ha egyre többen vagyunk, ami most az óriási, hogy nagyon egyserü minden, nek kell adót fizeni, és most gondoljunk arra, hogy én csak azkótokkal tok tokotok, toko, tudnék csak egy lenni, akiknem még pis log a p$$$...Na fita, most elehtsegges lenne,hogy amit a komcsi Béla bátyám, na fita, az egész kszörnyezetün egy edény édenkert, azaz minden tallpataltni földet, növéy nemesiteünk, nem a tömeg, hanem az ize izé izé...fitlejal, ennék nincs jobb, na az van ODAÁT, A FÉNY HONAINKBAN, meg olyan csoda tudomám technika, amit itt ...fita,ha valakik uralkodni akarnak akárkin az kin és kinhalál? Te sose leszel az, amit az Urad pinál s kajál? -a sire szája ize? -ha igen csak addig,ming nincs izé izé izesebb? -seb? Fita, gondolkodom, azaz ez az, hogy itt olyan nincs,mert a robotabbak gondokodnak helletted, és csak ha tüllök robotobbak lettek,na itt az van,és ennek nem lehet sose vége!!! Amibe most vagyok,hogy van olyan hogy csak a fiak? Fita, az a ÓRIÁS AKI MOST ÁBREM, NEKED ADOM A FÖLDET,ez az lenne, ha megtehtném, annak meg van a szobra! -cobra? Naz neked,meg nekem is van,ha vissza mentek,hogy a NAP NAPOK CSILALGOK,AZOK EMBER? -ANGYAL? -ez az, hogy itt a szobrok, szobruk,ládd azt csak Daniel látja, na most itt midnen szobruk,vagy kőből,vagy vasötvözet, s hogy van amit Bob Lázár, de ami a barátunk,hogy van e legkeméynebb vasacél ötvözetkenél is keményebb őver, 30zor?
                 Innenn...fite ezek a you juh huk, azaz itt ezek szintetika -artifika -robotika $$$..Czibőrgágége...zerintem az kigyóbőr? -kikik a bőröd őre? -fita az is mübőr?
...a filmet, Logn's Run (1976) DVR - MCMHT
Cast : Michael York, Jenny Aqutter, Richard Jordán, Roskoe Lee Brwnie, Frrah Faucett-Major
Fita, gondolát madarak vagyunk! -de nem az övék, cobrák? -nemec bekaptad? -jahhh... ha?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1321)