repcsepista Creative Commons License 2024.10.04 0 0 1320

UFOzzuummm... miEeee... Oy mennyei otthonom MOM éden, te róllad álmodom, vagy száraz tónak, nedves partján degelett lőttek, béka béke brekekekekeee...
                  4.: Kávézzuummm... tea, a tegnapi pi? Amit akanék tudtul adni, az lenne a tud át, ami nélkül nincs semmi,és az sem,hogy tudAtom van atomom, azaz nukunuk, és ha nem hallgatsz, beléd vágom? -azaz meg vagy dermedve vagy dermeccve Derbőzve? Ha most azt.hogy tudátod nélkül, ami most az a fényed nélkül, annyi mint falra rókázott hányadék, na az iratokban, bors? Zitt az irás forditók, ládd Károlyi Gáspár, ami kell hozzá fény, hogy azt hogy csak a fény világai vannak, és azok nem voltak, bár volt? -ez röviden, a fényen ami most teljesen a föld belséjébe van? -mi mozgatja a földed ded dead anyaGod? Azonnal, de nem a tied,mert az iratuk -forditásuk MOszerén szirén, a GOD A HAN GOD, ÁBRAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM A FÖLDET? Csak a te magod? MA GOD? Pénz nem nyomók meg nyomrultAIk, Na ezeket állandón.mert minden a HAN HUN GOD? RÁ GOD:? És az az Istened? -Igen!!! Géned, éned? énekelek hogy Isten szeretet,nem szeretett $$$... szeretni fog ha a juhusod coffolod és most nyesen vagy abárdölve ham ham ham...nem kis Karácsont nagy Karácson, kisült e már a kalácsom, ha kisült már ide vele, had egyem meg melegébe? Ami fen állna, az hogy belevágódtam a föld közepin ázunk, azaz mi mozgatna, ha nem a pénz nem? Most had orgonázzak hogy nem klarinét meg nátha, hanem amit tegnap elvetett a fiam, osztották a kértyánkat,már volt egy hivás, itt a másik utcába,és a fiam olyan hogy 90 helyett 50, s mindig a fiamat hivja ezen tul? Én a magyaroknak, na meg a közeliszomszédaim, és hogy a fele, azt is sokalták, tent van egy olyan, hogy nem látja a valóságod,a napod? (fita köztünk van a hall áll? Ja leirtam q Mi is ufo-k vagyunk!- és a magyaroknak, na itt vannak a gyerekéink, ezek magyarok? Zna itt ugranak be Sanyiénk, vagy magyarok vagyunk szabadok, vagy meghalunk hallunk,mind egy szálig, fa száll? -kereszt?
                  5.: Most az hogy hogy lehetne.hogy azt ami ÉGI FÉNYEM, ami most az a HAN GOM? Ezt ugy, hogy mnt egy hangadó (rádió) és nem csak hangja hanem a hangnak fénye van? NIzzitek a BbLila forditásokban,ugy létszék a ti vilgosságotok, hogy? Most jönne az, hogy a TE TUDÁTOD NÉLKÜL, TUDÁS-OD? ÁSOD? A TELEMETUM OSZTÓK? NINCSAK TE ELÉÁSOD, DE AKKOR IS NEKIK JÓ SZIMATUK,BAXHATOD MERT BELÉD BAXTAK,ÉS MOST BAX HATOD? Zitt az, mi mozgatja az anyagot? Vna mozgás hang adó nélkül? -kelj fel, állj fel, Tallpra Magyar, hiv a haza? Rabuk legyünk vagy szabadok, na itt van az hog szabad bat hangzás, szabad szólni, szólózni? -fényt okádni? De az hogy most abba a fényben valék, amit itt ha Tejut, akkor az? Fita, ez itt hogy én aki elvált, az a halál, és mégzse, ládd Szadammal, ahogy liertam hogy a kötélen vártam, na Szadamnak tudtam adni, hogy hogy válik láthatatlanná, de most itt az van, hogy ő azzal, hogy elveszti a a aaa...mit? Na fita, ott az hogy a kötélen vártam, és meg jött, és neki itt nincs több tenni való, és est gondoltatják velünk, és a következő pilalantban egy pillanat $$$$...Fita, most itt debiza, amit eltökéltem, hogy oda vissza fogok repülőzni, sott, leirtam hogy mikor a perzsa légijáratott, na itt iráni egyetemesek csinálták, és volt egy egyetemista gyerek, csináljuk meg, azaz... na mi olyat is, hogy kárgó, hogy sok gyümölcsöt fogunk csencsölni, nagy verekedések lettek belőle, (eklett volna egy non profit engedély ami itt te nem Isnkedel) és zitt van valami, ami nem enged közel $$$...egy incs de még kacsincs $$$... Én édes Katinkánk csak meg egyszer kacsincs ránk, na mi van Krati...Balsors akit régen tép...Át ok van rajtunk,na az lenne az, hogy emlkeszem, az álmAImra? -Ébrezd zzz... fel a hazát,na az jogy neked tudni kell, hogy te ki vagy, a vizekből? -Száraz tónek nedves partján deglett béka kutykurutty...
                    6.: Fita,én is szeretném, ha csak egy pár sorban, ami most is, ahoz hogy mondtam valamit?Zitt az érthetőség kedvéért,vissza Babylon Bá Bá BÁ bell -by by? A Bábell? -bel bell? Torony épitói nyelve össze lett kavarba, nyelv zavar, ami mai s az van? Na Salamoon Tepptloma, ládd démonokat ver a Temploma épitőibe, ami most fita az hogy ISTEN-E? Na vissza Szadamhoz, egy pillanat $$$... és EGY FEhÉR ARANY?-NA AZÉRT MERT AZ TÖMÖR FÉNY? TALÁLKOZTAM A KÖZVETLEN CSALÁDA SZERETTEIVEL, és itt az, hogy értettük egymást, ami akkor, ha emlékeztek megcsináljuk a Sipár egyházt, amit az van, hogy az a HÁZ megvan! ANNAK EREDETI HANGJA MAGJA VAN! Zitt ami van, hogy sip? -azaz egy füty fuvola és megjelenik? EGY HANG? -EGY HÁZ? MAGYAR -MAGYAROK ETGYHÁZA,AMI MOST, ténleg az, és itt azt hogy ténleg A FÖLD ALATT VAGYUNK, SŐŐT A BELIBE? Zitt az is, csak durván, hogy A HANG? ANYAGOD,ANYA GOD? Ami van, ládd az anyag $$$... látható láthatatlan, annak van hangja! Ládd eleinte amcsiba, no money? -csencselók csalók, és no money át (verők???) váltók? -widout reprezenta,azaz meg volt az egy uncia puncia...Naz az. hogy itt a fény ed edd? Ahoz, ezt megint, na amit leirtam reggel,hogy a vas kihül,és avasodik? Na most az hogy önkéntelenül fel sóhajt valakink, már van, és mindig ládd a BbLila iratok, az hogy ezekeet a szent lélek? Most itt akik olyan, hogy még eseteg, a tükör az ora szájához tartva, van benne pára? Na ezek GÉPEK,KÉPEK,és ha te a kezükbe adod adó=halál? -magad? -mag ad? Naccóval, hogy azonnal, ládd én rögtön kerestem GOLDGOTA ÉS KERSD azokóima,akikkel szót tudok váltani,és magyar RULL, ezt megint leirtam,s Ma a kiskölyök, megjün ragyogó arccal,mit álmodtál három,és lerugja a szandálját felugrik az ágyra és ab bloondi féle mozgás, azaz repül? Fita, ha nagyon le fásutál,azzal kezdpdikvissza repülök, az valóság,s az vagy igaz gazibull?
                  Innenn...Szelek szárnyán repül az élet,mi is eltününk nyomtalan, de fita, itt az hogy Jawsa? -az Jósua: na Jézusa? -de itt amit te gondolsz, ölsz?- az Zeusz fia, és Jósua sua? -és az igéret földe, ami van olyan?
.Fita, a Logan's Run, filmben a véget? -Ha a vége jó jojojojojooo...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1319)