UFOzzuummm... miEeee... Oy mennyei otthonom MOM éden, te róllad álmodom, vagy száraz tónak, nedves partján degelett lőttek, béka béke brekekekekeee...
1.: 10/3. A KÉP? Minden tömör de könnyü, nincs gond -teher hófehérke mese mőgyikéje $$$... höss höss höss...csak hófehér galambook (UFO.k) vannak, magyar óriás házi galambook turbékolnak? Fiteljunk,mert itt a gerle,grle friEndem szent lélek? Hogy mi is a lényeg, hogy csak fény lények vannak, és fénytelenek? Most nemrég,Mikitól el vették a opiumát, na az adtak fájdalom csilapitónak, aztán a pár hete a kocs vezető engedélyét, kész, nyincs szárnya a galmabanak (angyal) elment a repülő, üres az állomás? Mellesleg, most azért csináltam mindent, hogy ugy élhessek, ahogy a nagyapámék, hogy volt egy kis kertjük,meg pár hold föld, és azzal éltek haltak? -még ma is élnek? Na nézzük,akik élnek azoakt a fényük szárnyuk,ami érdekes, hogy az angyaloknak van szárnyuk? -szájuk? -szivük, ha igen, vasbull? Vannak a fény -világAI -hajlékAI, lék? -mig itt a pénz az Ur? Ez az. ha vissza emlékeztek, hogy egy vasvilág, most egybe olvadva, és most egy kis vasba olvadvadva fagyva, egy kis nyikorgás $$$... el kezd nyikorogni,s V ^ alakba be repülünk, meg olvaszva a vasat, és szabaddá tettül.a lkis marára ébredt nyikorgónkat, (fita minden az elem ellem szelem szellem szerelem szinzetek) felébredtél, itt a tej, az tömör fény,de ital is $$$... na most, itt az van, hogy PONT OTT A PONT A HOMLOKODON PICCACCÓ? -MEG LETTÉL JEL ÖLVE? - hogy neked kell csinálnod Nod (Doan Loan DONered) födjén, magad, mag ad, azaz csak fény testvérkéid van csak,és vas villa, és vasagyuk tyyutyuk vaságyu vaslábu esetleg mojom alaku robotok, vas ferrum gépezetek, és vas várak, vasbeton dzsugeleik, aminek mndnek van mélyek mélya mételye, emésztője, magma -lávávájAIk? -amik mnden ami éghető, elég, kiég, és kihüll, na most itt jönnek be a hüllők? Ezt most a Praditor vs. Alien filmek? Nincsak bió állatok közeledése is, életre? -ham ham ham... kelti őket?-hó = energia?
2.: Itt most azt hogy Innenn...ami előbb itt vagyunk? Tegnap a c2c-on, ha most egy alien csak meg jellene, milyen mit kérdeznél? Fita, se a néne, senki $$$...nem tud mit ? -kérdezni, mert itt csak ha fénye van, ahoz neked is kell legyen egyen, ami engem azonnal fel rezzegtettek arra a fénypontra,ami ne tovább, mert minden az egész világminden $$$...fita, ha van fényed van éned, azaz szabad a magyar szabad valhalla ára, na előbb, ők midig velünk vannak, a fényÜNKben, ben? Na fita, zitt a vasa sokk, hasa vasa vasolvasztók kohóAIk $$$... kohányAIk HADIPAR/PERPATWAR FITA, itt csak az hogy áldozat, és áldozók, zitt fita vissza a két elő áldozat Kain kaja, meg Ábele? -hogy hogy veszik fel az energiát, és most Ábelü, állatot áldoz, mig kain kaja,na ezek az ALIEN GÉPEZETIK, monduk ez az, hogy a bornyu (born new? -ládd a bárány, aminek a husa numeró uno feltámada, ami nincsak csak a husod od, és anal több vagy, az analuk, angyaluk galambook tervrajzuk programuk) megeszi a zöldséget fü fa szalma széna...Na most itt az van, hogy amit én gondolok, ha valakik közülünk züllünk? Ez az, hogy én nem vagyok,de itt fita,nekik, na kik szakik pacaluk, gigazok?-gazárok az árokba három,fita, minden ami háremUK, MO MO MO ::.BŐREM,BŐRÖM ÖRÖM (BUNDA NYUZVA SEBÜNK, JAJA LESZUJ BUNDA A BUNDA BÜNTETŐIK BÜNÖLDE BUNDÁDBA? - NYUZÁSA BOOK? KI A A BŐRÖD ŐRE? Zna itt az első hogy megszünteti a PÉN ZZZZ = $$$... NEM ED? HAT ALMÁT? -FITA AZ 6 CSUKRÁD? -666... 777...? Ezt ugy, hogy nekem, azzal hogy én ezt nem hogy nem tudom csinálni, na rögtön az aki a temészet gyerekéink? -kid? -dik? -zna itt az hogy reinkarnácion (NÁCI PINÁCICI PUCA NYAKUK) NUK NUKINUK, fitra, nem rég azzal fenyegettek, hogyha merek MAGYAR RULL NYEKEREGNI,akor ATOMÓZNI FOGJÁK AZ EÉGSZ MO HO BELEVÁNCOTT, VÁNCOG666...DECSAK FENEKTEK FEKETE LUKA PATT... NYEKERGŐIDET, KEZDVE A NYERS NYAKASAIDDAL?
3.. Fit a másdik nekiugrásnál, most ez megehintt, egy rá adás, egy nadrág, nem hanem egy kezes lábas? tRóha, ha nem hallgacc gacc...fita, itt most az van, ládd akik magyar RULL király -RULL? Roy$$$... Roy RULL RULLEREK -LEREK EREK? Zitt vicca, 2021 Szilkveszter, most eddig volt ami két gula, ami most az alsó, mégis csak az ÁR NYAKA? Fita, itt sem egg fej, kivéve Piccacó feje, az egyszarvooo...--woomen? -$$$...EGY SZEM,ami sose volt le$$$... 777... 666... Zna az ami a csuccsuk, azaz ara lát ^ lefordula lezoo HannaH, Zitt hogy most a NAP FÉNYÉBEN BEN BENNE VAGYUNK, JAJA A FÖLD ANYAGA ANYA GOD, BELIBE, BELSEÉJBE $$$...(belezár) amit te ugy vagy hogy gondolod magad? -sehogy $$$... (fita mi lett a kér öcséddel,most afiaid???) Naz itt az hogy ha megtudNUK ugy, hogy ahogy a BbLila lila lába közzé nyomok, nyomuk? -hogy amit akartok,csináljÁtok meg ti, azaz mindenki imaga maga bull bulija bil bili számlájára, szátok járja?-mak mak mak... Fita, Sanyiénk, hogy honi posztó? Jaja de a proszlók rögtön alád vágnak, mert az övék olcsóbb? Fita,a szegén zsellér egÉsz emberke, tökkel fóz, és takonnyal habar, és a felesÉgem is, a legolcsóbb üzletekbe jár, na most ott is van, olcsóbb---ládd én egy centtel drgább de jobba gyümölcsőket választanám? (nem mindig?) -zitt többet nincsen honi prosztó lon $$$...OLYAN GONDLÁTTA MADÁR LÁTTA LÉTRA $$$...Most elégette egy kicsit a tököt, sült tök vajba, s én ettem meg az egészet, ami fita,minden frissen kéne enni, és minek sötni főzni? (edénykerteink keretek retek répa mogyoró ohhh...)Nizzük, most a DaMOt meg Ivát ivadákát, (Ivel) KIRUGJÁK AZ ÉDENKERTJEIKBÓL, na fita, azok ma is azok a családák, akik nem baxtak, meg baxnak félre mellé? Zezz zigy hangzzz...MAGYAR ERKÖLCS CSŐSZÖK NEM CSÖSZÖK,ÉS BECSÜLETESEK, AZ ÜLLET BEGOMBOLVA, DE A ZIBBZÁR IS JAJJJ... MEG TESZI? Fiteljuk meg, baxdmeg, itt az állatok teremtése miért, ért s minek, jaja hus tej meg mniden porcikaja termékeik az étek azaz zaccukkal szarukkal keverve hus hozam ..amintvagyok jövel, GOD DÖG, BÁRÁNYA ARANY A GYAPJA? .ARANYERE? -.JÖVEL...
Innennn... na a kérdés, ha most egy valaki, aki alien, ami láttál már csersznye fán pókot? Zitt most neked meg tudakozni, hogy te miért, minek kinek vagy? Na lerirtam, s ez az, hogy ezért, ért, itt MAGYAR -MAGYAROK RULL? -pitim,teis katona vagy, azaz most az hogy UFO-k? Zna nagyjából be villogtam, és itt vannak nem fény?- ufok, ami olyan gépezeteik, amit kell, hogy midnen szem meglát $$$...jaja Istent:senki $$$... látta?-fita,ha vakok vezetik a vakokat? -fita van a vakösztoNUK, monmduk, ha lenne egy szem, szilva?-nnicsak minden szilölve?
...függetlenke a néne fel kavarta a lugos vizet? -figyeled,én nem ufo-t láttam,hanem az vagyok, ezek szerint ti is akik nem vagytok, az al-anyuk nyuluk?-angyaluk,analuk?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...