O2Co2PCP Creative Commons License 5 órája 0 0 14186

Eladó egy Bartal 6.35 mm (.25) puska, a 60.-dik sorszámozott, PKLV kártya nélkül, én is így vettem már és az előttem lévő tulaj is.

A puska a képek szerinti állapotban van, agyazása eredeti,nem repedt/sérült/hibás, barnítása szintén gyári és jó állapotú. A puskához összesen 16 db töltő adapter van, 1 db a saját számazonos adapterje, a többi utángyártott. Mindegyik adapter kapott a csőfar vég találkozási oldalra O gyűrű tömítést, a lefújás megakadájozása végett, még a gyári adapter is. Illetve a puska szerekeztén még egy módosítás történt, mégpedig hogy a köpenycső 2 db apró hegesztéssel lett rögzítve a csőfarnál alul, ami nem látható egyállatalán. Erre azért volt szükség mivel gyárilag csak ragasztással van rögzítve a köpenycső, ami sajnos hamar megadja magát ha az ember szerel fel hangtompítót és bipodot.

A képen láthatő felszereltséggel eladó a puska, vagyis a gumis válltámasszal, pofadékra felhúzott 5 helyes adapter tartóval, fém bipoddal (nem olcsó gagyi fajta széthullós, hanem jó erős masszív fegyver bolti), egyedileg direkt a puskához gyártott hangtompító, amivel garantált hogy a szomszédok zavarása nelkül lehet használni a puskát, illetve egy nagyon jó minőségű közép kategóriás Ritter Optik 10-40x50 Esf céltávcsővel felszerelve. Ezt a távcsövet a pár éve légpuska FT/HFT  kategóriában világbajnok, becenevén Sutyitól vettem, annó ő használta ezt a távcsövet.

A puskához van még kb. 1800 db patron/töltény és 800 db lövedék is, amik a puskához járnak.

Ha valakit érdekel a puska az indexkereskedelem@gmail.com e-mail címen tud érdeklődni, ahol részletesebb leírást tudok még adni ha szükséges. Meg van a gyári célgömb is hozzá, ha valaki nyílt irányzékkal szeretné majd használni, illetve van még egy csőtisztító szett is a puskához.

 

Az ára kompletten a szettnek: 200.000 Ft (nem bontom, külön nem eladó semmi). Lehet valaki sokalja, de aki tisztában van a puska és a kiegészítők értékével, azok rájönnek hogy így is nagyon bőven ára alatt adom. Az ár FIX nem alku tárgya! Nagyon jó puska, de meg jött a nagy testvére, ezért ő feleslegesség vált.

 

Helyileg Békés vármegyében, Békéscsabán kipróbálható és átvehető, de szükség esetén a vevő költségére postázni is tudom.