UFOzzuummm... miEeee... mojom mojmuk? -vagyok, mojomnak születtem, miért? -xuku xuku mo mo mo ...mojom, mojmuk? -mak mak mak ...neki ne ugorjak a vak ablaknak?
4. : Kávézzuummm... tea, rozmararingós green meg mucsó mongó, jaja tiszta mongó pongo lé forrooo... tea mmm... Zitt had emlitsem meg nektek,ebbül, bünnek tengerében voltam, elhasalva vasalva vagyok? -fita itt nincs olyan hogy vagyok,mert voltam? Most Mark Twain két dolog bitta, adó =halál, mi zitt pénzes volt pénpennizsák vagy pénz éhes farkas? Fita ha hiten = hitelen vásár vasáruk? Ha valaki azt hiszi, hogy én én a hite ellen vagyok, apunk az első amira,tuod hogy mi az hogy buta? -ha valaki hite ellen vagy! -nem vagy tes tise mise semmi $$$... Feltoszom a 66 fogaskrds: hogy lehetsz ellensegge annak, ami nincs? Most el ne feledjem, amit mára, hogy innen, ki gondolni $$$... fita az hogy sss...az bruha, $$$... sose leszek a magáé GÁGÉGÁJA? *fita a te hangod lenne* -Fitleljal, azoikat mi otthon gellerr eresek? Na apunk, most csiii... jó jó aranyeresek? Akarok találkozni Mikivel, akinek mndig mondtam,majd meg látod, na most akartam talkozni Kókai Jor? -na odaát is vannak barna bőrüek, jaja feketék is, de azok osztán Black is black... *greenblAc* zitt nem a bőr szine számit,hanem a HAN GOD? Zna a másik, a Fehér ló fia, ugy hivta magát, most fita, mert itt amit te hittél, aki hisz, azok alszanak, és azért van az, hogy magukról sem tudnak semmit,és én azért meg akartam turni, dugni, és nincs olyan, erre most már tudom, most becsengettek apuénk, ládd most is hózöngenék, NINCS HALÁL! -ere neked, mert azt semkibe meg semmibe be nem verheted?-marokMacsa? Na fita, akinél volt a Táltos iskola, (de ha mék fék is, nadrágfék is jó) most olyan hogy valaki meghalt,az el lett hiteve,és az Ur megáld téged, ha odatartod, vala valla God? Fita, itt az hogy amit leirtam, na most 1trilli bili1, a halált kerestem, mert ha oda lehetne szökni, nincs semmi? -Fita, ez mára, hogy ez az, és hogy minden a föld alatt? -ezt mikor a porhövelyed el hagytad,akkor porból lettél por vagy, vagy még sár, és porrá lese$$$...a Mikit 2000 dollcsiért, elégették, na nekem viccket a a aaa...mindenem, viccketegség csak ugy kijön rajtam na meg a hideg rázz..bzzz...
5.: Nerag, mert amit mocs, ennyit jelÖlt ki a kis felesÉgem, de azt amit akarnék mondani, az csak meg látni lehet neee...Most az hogy van olyan hogy vak ösztön? Most ezt árgus szemmekkel figyelgetem, és az az hogy itt a teremtő test ületek? -üllet, azaz ü lett? -hogy lett? -ü ük nagycsegges Urak, és ki kurtak? Vegyük hogy a teremtők, minden ami teremtve lett a maga neme, és fája? -faja kaja? Naz itt az hogy vannak a kersztesek kötéllel kerestek, keresztezettek és keresztes had járataik? Itt áljon meg a vonat csihhh...haha? Zna most, hogy ez lent van, van? Fita NEM VAN? -amire ki akarnék lukadni, azt csak körbe körbe...fita itt most a hurikáNUK? -az amit amiot reggel,hogy apuénk,hogy Jézus a mennyekből,az itt van, és az az...amit most találkozok a mi ufo-k.inkkall, itt az hogy én nem idevalósi (emi vagy eszti) vagyok? ---jaja kis falusi (na az piricsi) végén, folyik el a knális, na igaz, van,ha ma is megvan akis falumba? Fita,a az elit belvárosi gárda, mind falusi volt, és minket hittek,tartotak igy, ez egy igazi belvárosi, na a ksifelesÉgem ma is az! -igy mindenki kivéve mikor anyu, na nekem kattó vala, az ó anyukáját is anyum, és de jó hogy mielőtt ...fita EGY GÖMBBE LAKNAK, NAPBA FÉNYBE, ÉS NAGY NAGY SZIVÁRVÁNY TENGEREK VESZIK ŐKET KÖRBE, és most mikor meglátott,óh de jóképü vagy, és hogy ezek mit mondanak rólad, jaja egy vidégi falusu bunkó tuskó...és hogy tudod...na a feleségem nagyon szép és belvárosi lány vala, és ma is!!! Na fiteljál, ezzel kenem a hájam, és hizok? Ez az, hogy mndenki akinek van aranya arányos virányos jányos János? - jaja most itt van Yojó, és neki is, ennél szebb alakat figurát nem láttam, mert mindenki aki van, csak egy és örök, és olyan, hogy nincs oylan több,és nem lehet utánozni? -utánozás majom szokás? -látjátok nátnátok,nátha?
6.: Fiteljátok, mert a szavakkal vak vak vakerálok, ugyanés, hogy ami most reggel, hogy ezzel az észel? -észélsz $$$... Most itt a fiam, az egész hónapban csak 5 munkánk, menek dolgozni, de ezt kell, jaja itt ezen kell és ezzel dolgozunk, valahogy hirdetni és miunkát szerezni, na hogy hogy hogy nem, eennek menni kell, és most az hogy miu a fene? - mi mozgtja a kis sitmpitim? Fita, most az, hogy ezzel semmit, esetleg smita cörkÖl? Előbb, innen, meg ebbe bele bele, -menni, nem lehet! Na most ebbe olyant godolni? -bele?- lehet,de az az hogy nincs kimenet, végbél?-és itt az lenne az amit én halál? Na eztuán, jöttem ide, és ez egy FENYŐFA TOBOZA? NA A FNYÜNK, AZ ÜVEGIRKISTÁLY... most itt jönne,ami a olyan, hogy aranyér defehér is, meg tojás sárga is, meg ezüst is, ami fita,jönnek a MÁGUSOK ÉS HOZNAK ARANYÁT -TÖMJÉNT ÉS MIRHÁT? Na itt az az arany imádat, tömjén az füst (szent szeén lehelett, nem Lehell?-és elkábit, mirha? -te marha? Zez megint, hogy itt az hogy vakösztön, azaz az hogy minden mesterségges! -onnan, szintetika -artifak s robotika na most czyborgágége? Zitt most az, hogy mese nincs, akik ezt létre látra hozták, azok is ROBBOTOK,(fita a botod ha huzogálod, van kalapj nincs van nincs... ahhh... ) de most mégis, kik miért hozták létre, de látra? -iztt az hogy pitim, gondolkozz! -jaja de magyar RULL! Pitu bátyám rá lesztek, eszetek, rá vagytok kényszerülve, de nem kényszerihet senki?-semmi? Zitt az van, hogy e -világ végénél, találkozunk? -ami az hogy végülis ugy vagyuk az enyéimre, leltem lelek, mrt más nem lehet, ládd Csicsáky Jencink, az értelemnek előbb utóbb felülre fel ül?...fita a kiskölyük, megint ippeg fel akarom a reggelit tenni,idejön, és felborit, leránt
el tud düteni a székkel,parancsiló csaló, ÁLLJ FEL, TALLPRA MAGYAR...VIGYÁZBA ÁLLOK, MOST LÁTTA AZ APUKKAJA, NA Ő VÉDI MEG, MEG ENGEM IS, ÉS AZT MONDJA AMIT AZ ANYUKAJA MEG HUSIMAMI...JAJA KIABÁL RÁM, pitipopi mit csináltál megint...hat...pop, elszóltam magam...menj ki!
Innenn..fita az ami ennek a filmenk a témája, trilli1zer álmodtam, és ez van! Ez az, hogy pl. -itt lehet lakni, ládd a Jézus de magyar ok,és ezt irtómostobáNUKIKNUK keverik a kigyófajták, és azok hybridei, ami most fitejtátok meg, ami legutóbb, a kis unokámmal, hogy minek ezek az őriási rom romboló ölő föld turásuk, meg fita, itt most akik est látni akarod, a karod, nagy erőt érzek én , mnde a két karomba, nem vesztegetem azt szérün és malomba, ha az ami FényJézuséink, azok itt vannak csak nem a szaruk? -fita sátán = sártan - szartan szarral STNUK GANÉVAL ALLÁ ÁGYAZOTT ALMA ÁLMUK ALMUK fo$$$...
...Logan's Run (1976) Michael York, Lenny Aqutter... fita, ezt ugy vegyétek egyétek, valóság, csak nincs öreg segg -ember?
...oááá...