repcsepista Creative Commons License 2024.10.02 -1 0 1315

UFOzzuummm... miEeee... Öröm az élet, vig az élet mert örök élek, henyélak, minden köróttem értem, értem? -van? .nincs van nincs kacsincs, hazudik a szemed, szemetek?
                   4.: Kávézzuummm... bodipi tea? Mi lenne,ha valaki aki örök él, be torpanna,pantalóba, Panna Panónia,vagy ide csak hulla? Hull a pejhes fehér hó, jöjj kedves télapó...Van zsákodba minden jó, piros alma mogyoró...Óh be hó, a habos sütemény...Ha van királyi családok, jaj most itt 43 királyság(ha 1 mnd, ládd ha egy rohadt krumpli a krupmplIzsákba) van csak, azaz UK? Kik által vannak a királyuk, és az alattuk valóik, ami itt mese nincs, a pulyaszedók által? -azaz te ki puja pujája alma álma vagy?- végterméke? Zitt van választásod? Na most apunk, te mi vagy ki vagy? Figyeljuk meg a forditotsáGOD, hogy te nem az anyaguk vagy, hanem a te anya god? Zitt látod, hogy ténleg apuénk tudnak sugni? -siugalatot goldot, azaz pitim,mnden benned van, zitt most ezt én kérdem ugy, hogy a jó is meg a rossz...Na erre az Égienk, jaja nem jó neked? Most én belenézek az én világomba, és sose tudtam allatvalóAIk lódörgője szamár pfülője bikcs csöke csovéneik főleg meghalni akárkiért, ládd ez a 1967, az abba az első szászadba valék, akiket cseszlovákok berzenkledtek, és mnket dobbtak volna be elsőnek, sitt van a katona pajtim, és azonnal le léptünk volna...vagy 100zor leirtam! A kérdés most, hogy ha van lázongás lázitás,az miért, és mi az oka?-mindennek van,és toka? Fita vissza itt az előbb,hogy mi fény-madarak vagyunk,és csak azt ha van fánye a madárnak, Szárnya szárnya szárnya a madárnak, nincsen párja a fekete meggyesi jaja cseresnye a köténybe lánynak...Fita, itt midnen sárból és sárÁrozás,Sár Rozi, Sára,csokibull ára? Most prószáljuk el képzelni, hogy nincs fény, és itt ami van, hogy a testünnkkel, ami David Dick, egy szigetelő, és ládd egy ür ruha, is lehetne? Most kérdelek, lehet látni amit villogok, vagy te tanu ló vagy, a lovuk, lóvá tettek? -sánta csódör vagy csatakanca? Emlékeztek Rónira, akivel éjjel nappal együtt voltunk, és hogy hogy tudta ciffrázni őket, ládd ez kesely,a seggibe teszel ez meg kimustrált csatakanca ez meg vemhes sáánta vak csódör stbbb...fita 24 beugró van! -ládd most is,egy lesántult,meg vakult, ott a másik...
                5.: Amit akarok, a felesÉgem a hitiratuk, az egy tervrajzuk, és programuk muk, Jami most amit, hogy én az első pinálát után is, látom a hangokat meg szavakat,(vagy cugg) és zörej csim bum gyererek, jól kibaxtam baxtunk baxunk.veletek, na nem egy teremtő van, hanem teremtói temetői (fita ha te a föld anyag tewstben, az is az!!!) közösségek, ami itt egy HANG VILLA? A villa negra nem apáca zárda, a villa negra nem fényes lokál... na a nap alatt, vagy az éj homálya? Krasznahorka büszke vára, rá borult az éj homálya...Zna had ugorjak neki, mnt bornyu az anyjának, hogy van a hang? Vissza, ha a halott ra szája elé tették a tükröt,és párás lett,él?-a halot, mert midenhogy az, előb utóbb,na mais modntam a Fiamnak, Mart Twain, két bitos dolog van a adó = halál? -mert itt minden csak adóér ér?- aranyér? Nadon fita,NYELVÉBEN, MIT NYEL? Amiért kiskoromba meg voltam ütödve,te nem álmodol? Na apum, most nagyon szar hellzet kezd lenni, januárban csak kaput, ninden telfon, na most egy hivás $$$... apum igy mondta,sepánz se posztó? Ládd a p
rizsi$$$... Rőkfiak tyuk nélkül,disznó disznóól, nelkül.ládd paraszt föld nélkül, Sóval, itt az van, hogy amit te gondolsz és mondol,A HUN GOD? -hujj hujj hujjá hajjá?-fiteljal hogy jön ki a torkodon? Na most ha nem jöhet ki, bizon nyiszálják,és az lenne a cent ura? -Ura UrAIk? Nadon fida, most senki otthon, hogy én álmomba,látok mindent,azt is amit itt nem lehet gondolni? Ez az, hogy mi lenne, ha nem lenne muszka-Nátó azonnal?- megszállás,és nem lenne adóztatás,vagy beadás, ami borzalom gyalázat val, leirtam vagy 200? -201? Na tota az ÁVH kipucolt midnent a nagy hosszu zsidó vágóhid mészárszék házbul, és apum a falhoz állitva, nézek rá, vigy...addig mondta, AZ NEM! -az álmodat akarják! -mind mnd sokragyogó csillag...mnd benne vagytok,és csak az van,azaz mindenkimnek kell kegyen álma...
                  6.: Kiáltó szó a pusztába, hol a párduc vadoroszlán, végiküvölt a nagy pusztán stbbb...Hej most aztán puszta a puszta, ez olyan rövöd idó alatt, mindent leégettek leromoltak a a aaa...fita vegyük csak pusztaszer város? Fita,az lehetet az, amit most kétszer EinStenék..ládd az ami most amit atomóztak,jaja ő lehtett a csatorna, most az az...amit az a gömböm, amit van egy üvegkristályaranyezüst ember szobor, na az a lakásunk házunk! Na mst ezt ami ez, ez a sárbura, na annak a a aaa...apuénk, most becsengettek, na ez az! -és kivül vas? -fémpor ötvözet, na most,amit én láttam,hogy az független ettől, ládd az lenne a vér -plazma azaz vér homoglobina,ami most must,amit áldoznak az angyaliaiknak, fita mi nekünk apunk (anyunk) a mindenünk,na most leirtam, hogy a kis hugomnak 4 éves, kiszivják a vérit egy cseppig, a nyiregygyházi zsidó kórházban,most ugy, hogy itt ELEVE MINDEN PROGRAMOZOTT MOZI,és itt minden mesterséges és mutácia,azaz itt a HANG? FIta, akik most ezeket tudjátok ért? -érdekel,akkor neked van bensőd, az az, ami most monduk,ez az,hogy amit láttam Yojónál,na az egy ember!!! -gyerek! Itt az van, hogy ha már van még egy jó barát, iszom a borát,na fita ezek egymás vérét is, szivják frücskölik? Most láttam, le is rtam,de félve, hogy itt mindenki aki nem a KIRÁLYI HIDEG GÉN VÉRÜSÉG VAGY ALLAHALA, HÁLA HÁLLA ÁLLA HALL A LUJA? -NEM DEGLETT? VAN UFÓJA?-JAJA CSAK KIPUGÓLYA? -TORCSA,NA AZ IS HA ODA TARCSA TÁRCSA (NAGYTARCSA) CINTADRATTA...Naz, hogy a hangod,most az van, hogy csak az, ami ÓH ÉGI HANG? (SOCK & AL) A MENNYBE FEL VEZET? Fita az vagy a TE HANGOD,ÉS AZZAL TE AZONNAL, OTTHON VAGYOK,DE ITT IS,AZAZ LÁTOM A HAM HAM HAM ...HANGOM A HANGOD AZAZ OLYAN HOGY FÉNYED,JAJA ETEET? SZERETET ETET? TE IS ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSEGGES VÁR VAGY? VILÁGOS,ARAD, SEGGESVÁR SÉP VÁROS CLUJ? SZÓ AMI SZÓL ÉS SZÓLJ EGY SZÓCSKÁT, TUDOK EGY DRÁGA SZÓCSKÁT, DE NEM JÖN KI, NA KJÖTT...JA DEEE... FÜSTÖS FÜSTÖL?
                 Innenn...nincsak van a vas függöny, és onnan léptünk le, iá iá iá...ima a hellzett, itt van egy film,és ezt hjova tegyük mert most a juturÓspuna Babiloanka tornnyán, a 12csillagba, egy nőxikéjuk luka tátonGana gana gaNUK? Buzogana? GANUK? HOL A LUK?
...Hitman: Agent 47 (2015) DVR +AMXHDV
Rupert Friend, Hanna Ware...
...oááá... fita, itt minden az őők programukba mukik $$$... vagy!!! -GOD HANGOD?

Előzmény: repcsepista (1314)