Stein_ Creative Commons License 2000.06.13 0 0 30
Hello!

Nekem is sikerült beszerezni a Vagrantot, és nagyon tetszik. Ilyen grafikot még nem nagyon láttam PSXen (persze nem is játszom vele sokat). A gond az csak az, hogy nekem otthon nincs gépem, és a VGSel nem igazán akar együttműködni :( néha el se indúl, vagy szar a grafik, vagy fagy). Amúgy hatórai játék után (térkép 23%) már mentek a 10-es chainek. (max, asszem calami 16)

Ejnye, hát nem olvassátok a helpet a játékban?
DP: Ha eléri a nullát, akkor a fegyver fele akkorát sebez.
PP: Ha a maximumon van, akkor a fegyver fele akkorát sebez.
Ha harc módban vagy, akkor folyamatossan csökken a DP (még ha nem is kaszabolsz).
Hja, Risk csökkentésére milyen módszerek vannak a pihin és a löttyökön kívűl? (türelmetlen voltam és elfogyott a cumó...) Mondjuk folyamatossan 100as riskel is lehet sebezni, mert az elő ütés Miss, a második 0, a harmadik 1 és így tovább. Egy 14es chainnel már 12 a vége. Ezt háromszo eljátszva az elején még el lehet boldogulni a kisebb ellenfelekel (tovább meg nem játszottam).
Az analyse, lehet, hogy nem adatokat szolgáltat, egyszerűen csak Ash tudja, hogy hogy kell megvágni az ellent és nagyobbat üt. (mintha a leírás is valami olyat mondana, hogy az ellenség gyenge pontjait ismerhetjük meg vele)
Egyébként elég faramuci egy felépítésű egy játék, már ami a fegyver és Ash statisztikáját illeti...