repcsepista Creative Commons License 2024.09.30 0 1 1312

UFPzzuummm... miEeee... Teist a Teista, te is fiam butuska, kis kutya nagy kutya nem ugat hibéáa, pénz beszél, kis kutya nagykutya fakutya vaskutyusUK nem ugat hiába va va vauuu...
                    1.: 9/30. A KÉP: A NÉP PÉNE PÉNZ-E VÉRE VEREJÉTÉKE TÁKÓ,HOGY NEM TUDHATNAK SEMMIT, ESETLEG HOGY A PATÁJUAKAT HASAD KÖRMÜ MEG LÓPATA, NE DUGJÁK A SEGGÜKBE AZAZ AZ ORRUKAT? AZ ÖKÖR HAJCSZÁRAIK ÉS PARANCSAL CSALÓIK, VAGYTOK, VAGY SEMMI KÖZDBE MENTEK, HONNA ERESZTETTEK EREZTETTEK EL BENNETEK? Apuénk ládd a huszárnagyapám kertész nagypapám apum zörgetta a vaógéet, örök együtt vannak, és breszélgettünk, és akkor is igen igen érdekelt a viilágom,világod, FITA A HAN GOD? A hangod god, ha neked is van fingod,ugorj az ugorka fára ne mász, iitt az az Isten, és most akinek van hangja, az az Isten, és pénz beszÉl, most a kutyát nálunk ugy is hivtuk dög? Zitt ami bezzizeg, rideg ideg hideg, hogy TI AKIK PÉNZVÁLTÓK, A MÉRGESKIGYÓK FAJZATJAIK VAGYTOK, tehát az hogy most van egy kiválasszott faj, azok abzoo ultizoo fajtalanok,(tiszta kigyófajok?) és olyan fog alma álmuk, ládd mak mak mak ...Ma King, éhes disznó makkal álmodok pénz pénz pénz,na möst hol kezdódik a teista és a teista? Van Isten nincs Isten van kalapja nincs kalapja van anyja apja nincs van nincs van...Most csak ugy, hogy most ami van, hogy a gondolátunk vagy nem láthatunk (gond öl???) Zitt a magyarÉdesanyánk nyelve, hogy az nektek a végsó menedéktek, amit eddig is tüzzel vassal,és most vsannak a kiroyolyságAIk, ki rullja a magyarokat, az egész minden robotos -bótos, csak a magyarokat ne hagyjátéuk meg nyekkeni, nyek nyek nyek ...Nyék Megyer Kürgyarmat Tarján Kari Kaszi, Árpád Előd Ond Kus Huba Töhötöm, Tarján Kari Kaszi ló? -ufo? Ime az álmom, hogy most is gyerekek rekkerek rekeszek ész, vagyunk, és vanak a TemtlomUKba járók,na azok azt hiszik, hogy hogya önmaguk ellen, magyar magyarok szülőd lődd dllenesek, ön gyilkosok, (éáládd nektek mi adunk enni,juhusotok)most azon a szinten, hogy az érzésünk vagy az őrzésük értjük őket, nrem nemi élet, hogy a teista az érti, és az ma is a templomukba járnak áldozni, adózani, mig akik nem azaz a teista, azok Isten edd ellen vannak, holott ugyan az ok tudatlanok? -UFO-k? -és most az igazi mennyei szüleINK, nmektek csak KiárályAitok vsala GOG? elválaszTATA tok,(nincsa szülőtök tök?) és most az egyetelen eleség az ellenségg a magyar a magyarnak? -eledle? -fénye?
                 2.: Most gyerekek vagyunk, azaz mindenkid dik? -gyik a MOzi? -gyiumakula imkula, azaz a kutyahusa dög, fakutya vaskutya nem ugat hiába, na most fita... Zitt most az, hogy kétlábu kutyák, kutyáik, és kik a gazda a tuljadonŐsok, azaz a PÉNZ NEM URAI, fita,akik többet csak vasasok! -vasa a ló vasa sok sokk? Na fita, minden ami hus az egykutya dög, és dögevő, és félti a husát??? -USÁ-t, ládd te az én hu $$$...zsigám husikam pacalom vagy pacalizsák husiám ham ham ham ... hátizsákomba, batyumba? Tröha most az amit ez ami a humajomidoma doma duma? -a hangunk (HANG UK? YOU HUKKT, A JUHOD?) vagyunk, és te ti az én kutyAIim ham ham ham... dögöm öhön vagytok, és csak az én hangom A HAN GOD? - képmásaim vagytok, és nincs más kép? Ez a tiz parancsalatba, Ne legnen neked idegen Istened ed ne edd? Na pont ellenkecke, hogy te ki kutyája vagy, és csak annak a csaholója döge $$$...vagy, ládd jönnek a alienek *$$$...SÉSKA SOS KA HADAIK, ADAKOZZATAOK LÁDD JUHUSOTOK LÓHUS? LAW LUBAXÓK? -idegenyók, és most mindenki HUSA a hus darálüóba, fisirt, beadó adó = halál, brekaptad nyemec? -jah csak a jahva?- azaz minden az Urnak adóm adom, midnen az övék? Fita ezek mindig is a PÉNZ VÁLTÓK, A MEVÁLTÁRÓL UGY ZENGJETEK, HOGY JUHUSUK MEG ELLETT, ENGEM UGY SZERETEETT...AZ JÓ HUS, ÉS KÓSER, MOST VAN A VADHUS? -ÉS VADHAJTÁSOK, AZOKAT ÁLLANDÓAN IRTANI KELL, (GYÜKÉR ÉR ROHAD MAGJUHUK?) AKIK NEM NEMI NEM MI VAGYUNK? -FEKSZENEK LE, A KUTYA JACSZMÓIK ELŐTT? LÁDD A MAGYAROK MIND A MAI NAPI NAPI NAPI NA? Fita, meg jelenésüket, csak ugy, tÜnj fel már az ég övén, UFO-k? Na most, itt amiról szó van, VILÁGSZARTA MAGNACSARTA VERTBOCCI DE ARANY BULL BULI BULIIK ORGIÁ
IK MEDDIG? EZEK A MAGYAR MAGYAROK NYELVE? Vegyük a BbLilát és a lila nyilását, nyillalik? AZ EGÉSZ FÖLDÖNG FELSZINÉN? MAGYARUL RULL BESZÉLNEK, ÉS AMIT ELTÖKÉLTEK, TÖKÖLNEK VALÓRA LÓRA UFO.k -RA VÁLTJÁK,ÉS MEG VALOVASITJÁK A SZKITÁK SZITTYÁK NÉPEI? ,AZAZ AMIKÉPPEN FEN, UGY ITT LEN IS? MAGYAR RULL GONDÓLKODOM, FITA GOND ÓL? - A GONDOLÁTOM ATOM, CSAK ÉN TUDOM MEGÖLNI MAGAM MAGAMÁT MAGAM ÉT? HOGY NEM GONDOLKODOM? Egy pinalátra,ládd csak Lila pina, hogy jönnek a nyeló csüvek, a nyelvük keletkezése,ami most fita, a magyar Édesanyánk fénye nyelve, csak a magyar -nyelvüeknek van fénye UFO-k? Minden más mak mak mak...Ma King kinuk nukinukik making money MONYUK NYOMORUK? NO MONEYK MONYUK, NA NYOMOR?
                 3.: Leirtam vagy 100?-1001? Kis gyerekek valánk, na még nem jártunk iskolába, és ha telálkoztunk, kivétel nélkül,én paraszt te ur vagy, na főnemes grofi száramzásu, és megis meghajolsz előttem, és máris én kész vagyok, jaja mielőtt megMOzdul le rugtak, térden sip csonton és tökön, ahogy sikerüllt? -na enegem sose rugott le senki, meg a karbirokba, maga Kozma se, hanem csak tologatott, az ifjusági parkban, (fita onnan, mi az,azt hiszed te vagy a bika,na azok nagy pártunk $$$... kurományuk nyustyuk pac pac pac kis csiilkajAIk ma is? fita,nincsak vak, $$$... vakabb buuu...) és össze dütöttök a fapadokat? Na skanderba is voltam az egyik legjobb, hogy most ha Kozmával, na olyat tudtam, hogy most az ahogy ládd a karommal felborit, ami nem érvényes,mert nem rakta le? Fita ez az erő honnan van, meg jött? ( treista a tesita sicku jedna,sok ember?- kutyadöguk ugathanak pénz beszl $$$...a sivatagiAIk sviota a sakálAIk?) vála Na most ugyanaz,mint gyerek koromba, jaja a gyerekek mind kutyák voltak, és most is azok,ami kiskutya nagy kutya dög? PÉNZ UR DIK DIKTA TURÓ URA? MI CSAK ANALUK MAMA PAPA LUKA, DE ELMENTEK $$$...SZÁRAZON A PAPAMAMA, A MAMAPOPA NINCSENNEK IDEHAZA? A PEDÓFEKÁIK GYÜNGYÖRE KÖNYÖRE KENYERE NYENYERE BOZOOMOMZOMBINA BARBINAI, VAGYUNK!!! URI KID DIK? AZ UR HAJNALKOR JÖNNI FOG? HAJNAL BAHAHAHA...HAJNAL ELŐTT? Most hajnal van, és jaja mi már kora reggel rugdostuk ahogy talákoztunk, egymást, és most egy az egyben! Minden kis kutya fazon, most itt mindenki, tehát itt nincs jogy ez teista, bár azok, mennek a templomUKba, a teista meg a pártházUKba,(fita kina ma az az ARANYSZOBORuk 6 lépcsós? AMT TISZTA SZINARANYUKINUK KINUK?) tehát nincs más lincs lehetőség? Most az van, ihogy nem is tudjuk NUK hogy kutáyAIik macskáAIk cica öl ebeik vagyunk,jaja ha van arany ered, na most mérgeskigyók azok aranybőrühek és börzekések, arany gyajusok onnan lefetye, ládd a nyakUK? -na pontosan az, ami az iratokba, hogy Napugonodózer, ládd a mérgeskigyói fajzataik? -a KiRRULL RULLER kamarásAIk? -a kincs tárAIk,kulcsosokb (adókamaltyó kulcs) kullancsAIk, a frigy ládásAIk na most hogy tudhatta meg Daniil, Napugonodózer álmAIt? Smmi a KIRÁLYUK LUKUK BEPROGRAMOZAK BOGARAZZÁK, MOZI? A KIGYÓFAJOK KÖZÖTT IS A MÉRGESKIGYÓ FAJZATAIk? - NaMO AMO ezeknek van egy miden mérgeskigyó egy kigyó, kiválasztotáik, azaz ki által vannak a királyAIk? KI RULL? BESZ-BEZZEG ÉLNI MAGYAR RULL? Most must te mostaoha kinja a kinuknak, mert mindenki itt nincs mese, mindenki kinjába le szét akarná rugni az eget,földet, na most minden kezdódik aki NUK? -nincs NUKiNUK, nincs KINUK?
                 Innenn...am most engem meg közeliteni, egy kutya dögük $$$...az oka hogy fényem van, van magyar magyarok apukaja
meg anyukja (fénye?) teje, ÉdesAnyám is volt nékem? Fita mindenki (egy kutyaja a pitbe a pichájukba) mindekid mindekid rugna marna karma, nics olyan hogy ne rugna marna és ne rugna vissza, és itt amit leirtem, a kerités alatt, a kis patkány irtó kutya,(csak patknyt lát apadkán?- kidugja a fejét, s a nagy pitbull leharapja? -csak egy fafej vagy vaskalap...van kalapja nincs van nincs van...Fiirtaljunk itt csak ugatás és nyüszités...vonyitás horrgás GOLDGOTA ÉS KEREZT UT, ládd a hold az egy sajt, most adtak egy kis hold ott...hol? -az ürbe? -asegged. netürd be?:-diggd be, dudva?-hogy fo$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1311)