UFOzzuummm... miEeee... Fekete ajtók -kapuk -nyilások maguktul nyilnak, és nyillalások, feke harramiák és feketa halál adók Wámzoll vampir sorompóik pókok és pódiumAIK pókHallózatAIk, , miért nem fesjuk őket is fehérre ré ré Rá napot beléjük a beletkebe,gyehenásók egyetek NAPIna fényt nőljön meg a begyetek szaricsókáik csótónyAIk ham hamham csámcsghattok krágog666...ha? -scok stoc & al ol öldököl? -ki másnak ás ásat jaja (HUN HUMBE A SZEMED)) GOD DOG DÖG S DÖGÖL DÖGÖLT?
4.: Kávézzuummm...tea, bodipi? Most próáljuk meglérteni maga-magom, -magunk,vagy maguk? -az örök egésznek és egészségedeknek nem lehet parancsal parancsolója law ló,tanulója taNUK, ha egy szem $$$... Te ha ha vannak örök egészek,észek, eszünk? -azokat nem lehet egésztelenné, esztellené teni sehogy? -a szeg, kibujik a zsákbul, kilóg a ló(law) lába? Na ahoz, hogy egykéz parancsal csal csalóAIk ur alma? -azok csak termtett (robot)gépek, és mott ami van, akik itt a teremtőkések, a termtőjük, tököktőgyük tőjuk? -is robotok? A kérdés, ki teremtett okozta létre hozta honan, a robotokat, ez igy nézne ki, ki teremtette az Istened ed edd meg? -ne baxd meg? -jaja de ki a baxUK? -ami felülre kerekedik, és meg bax? Na most van az eleve felé rendelt, meg allahala hala? Mikor a két hal, vagy két kigyó köröz, és az egyik meg akaraj fogni a másik farkát, ezt a rozaringóknál láttam, leritam hogy engemet szerettek, ami csak az,hogy engemet érdekeltek a könyvek, lent a pincéban, amiket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -és ime a hellzet. Apumat a nagybátyánk,nagyapámnak is az unoka tesvére, ezred parancsnok volt, és pita, haza kell menned, mert a magyar testvérek közösséÉgének meg kell maradnia? Fita, ez most 1923 -Szilveszterre, hogy nektek meg kell marad nóta? Na itt van a magyarok IstenAtyánk...fita most megnéztem egy vallásos adót,és figyelmeztettek(apunk) minek? -valahogy az, hogy buzeránának, és az bizseregne? Most jönne a juhbiii, és David Király töke származéka JeshusUK a Király, és most itt van, közkézen, és hogy ezer év mulva, abzulu ultikókmóka vallag uralma vagy itt van hézag,, ladi láda frigy láda lom,látni akarom? Fita ami van az mindig a szemünk eltt, sőt a szemünkbe van!
5.: Most hogy szivrohamot kaptam az első óra első osztály, hogy az amit ezek akarnak, az egy fekete budi ajtó, jaja iskola kapuja? Fita,itty az hogy mikor elkezdtük,nincs idő? Én a nyolcadik osztály elvégzése, el végeztetett, nem tudtam meg többet semmi?-többet meg tudni, és most azt is, amit a fekete napba? -ettől a tudás? -láss? -fita itt koromsötétség ég?-van, és most azért jöttükn ide magyarok, hogy katona? -zitt az van, hogy ahova mentem, fita még egy szem pillantás oda vissza, most irtózatos fény, és felderitók vagyunk, és a magyarok az elő őrsek! Most vissza, hogy találkozok a Tejut elágazásánál magyar ok testvéreinkre,és vissza jövünk, és beöltüzünk feketébe, jo jo elcsattintottam 100 ezer? 101? Na itt apuénkon kivül a magyarok testvéreink közösÉgeinken kivül, senkivel nem találkztam ugy, hogy ezen iratok nagy részét, apunékkkal át beszéltük,és most annak is egy kis töredéke,mert fita,jaja itt a magyaroIstenAtyánk hngja a HAN GOD?-mert egyek vagyunk, azaz mi nem tudunk, senkinek alláhalla zata lenni, mert mi örök egész egészsseggesek sék sék sék, seggre de szegre ne essék? -ha igen, most tanitom a kis tökösnek, magyar iskolába ovoda jár, 3 éves,Tallpra magyar, ha seggeedre esel,mert földüt a székkel, és fel akar állitani, áll fel, Tappra magyar csattog a magyaragyar! Nincsak a második halál, ha el hallgattál? _jaja a seb az zsebünk? -most te odadtad magad magodmagunk? -a Kirullyuk jobbágya van bárgyubb köcsöge lettél, seggecskéje anala? Sóval most mi fény -madarak (ufo) vagyunk, de itt minden koromfekete,és feketére van égetve? -amit meg lehet gyujtani, azt el lehet égetni? -nincsak a hamu az katalizátor? Zitt azonnal, mi az hogy combaxó? -combat? -conbat?
6.: Zitt hogy miért vak vezeti a vakokat, ami most amit láttam,hogy az hogy a második mennyezet, ott kimondottan robot alakok vannak, s a kérdés, azokat ki teremtette, és itt a semibüll? -bulliik? Fita, ami van, ládd én a fiaimat, fiainkat, ami csak egy fiunk van a magyrok IstenatyánkAnyánknak, meg egy lánya, azaz szemünk fénye tükörkép mása?Ez az,ami a BbLiAI iratokban is irva van, hogy ami SzüleInknek van nekünk is ami azon felül vagy alul,az az ördögtől szartan és szartaNUK által van,akiket most hogy tudunk lerázni? Ami nekik van, semmi? Zitt én saját tapasztalatom, hogy olyan, hogy előbb mnta pozdornya, annyian vagyunk, de ha egymást esszük,van eszünk? Zitt a nagyhalaktól meg kis halaktól azt tanultam, hogy a nagyahalak a kis halakat megeszik? -körforgalom, ami most, mindennek van, kell legyan határa ára? Mikor ugy néz ki, hogy én a pénzizsákok ellen vagyok, na most az, hogy itt nekünk, ezen nagy semmi és rögötön hallottam, hogy a Király az ég és föld urakirálya megjön, és David fia? Fita az egyben a Atyajuhukk?-volt? Zna hogy ott nem lesz antisemmi? -na de hogy lehet valaki anti semmi, ahoz neki is semmi mi?- kell lenni enni semit? Jaja rá GODuk dik?- a semmibull teremti a világod? -fita ahhh...Óh természet dicsó természet, na fita, soha nem tudod addig elképzelni,mig nem találáltál magadra (god a hangod rá) -magod és most jönne magunk!-vagyunk? Na próbáljuk meg össze kötni a kévéket, ez buza ez gabona ez rozs,ritka kislány aki takaros? Rozsanna? -Rozi Rózi? Rózsadomb? Naz hogy mit tanultam, azaz tanultam volna, de kirugtak minden magyar iskolábull,és minden KGST iskolábull, ami fita, itt ufok vannak, ládd te az Istened $$$... sos láthatod meg, ami benned kell legyen, mi benne, na most itt az kell legyen, ládd most én ténleg Istenfia -unokaja (due)vagyok, és most amiket prószállok be villogni,te is ti is azok vagytok, csak most neked is,na fénymag van benned, és most itt az van, leritam nektek, hogy egyedül is, meg véd (angyalom?) a fényem! A te fényed, azt nem akarnák, ládd ha most a fekete boritásunk, csak egyenknek nek, is eltudnák venni,(fita de ezek szerint meg tudnakvenni? )akkor lenne az hogy a világod?-damaterizállódik de mégis marad valami, szöjmó, olyan mint szórös töte szőre a légynek, ami leirtam, ami mindenkinek van a kép mása? AIDAI?
Innenn..most olyan,hogy most ugrana a majom a vizbe? -jaja ha nincs viz? MI öröm mi öröm. üröm?
...https://www.coasttocoastam.com/
...minden a levegőbe, nincs alapja,ládd Kennediék a szentföld létrehozása katasztrófa lehet nem csak amcsi? Fita itt van a programukba, I -II-III? -és midnenki palesztinázva já Tina, kin az ina?-de csak egy Pa le$$$... Tina ? Pa?
...Jonathan Cahn bestsseller says, The Bible makes clear who vill vin today *tomaro* battles, bat ki lesss...
...mizuj? -megékezett ma, a mini Moon? 2024 /9^19 kis hold?
...oááá