Hali,
23-kor kezdődik az autómánia című valami, a lényeg az, hogy egy 9-3as Viggent fognak vallatni. Remélem nem a kézifékes forduló lesz a főszám! :-)
Trizzy,
nincs több mondanivalóm, komolyodj meg de azonnal. Nem hinném, hogy egy Bolas-lore kommandót hamar kihevernél... Amolyan kiscsákósan szedném le a... :-)
keton,
nekem is a terminator-style C70 tetszik a legjobban. Ez egy olyan folyékony fém,gombóz, mely csak volvók formáját képes felvenni. Annak ellenére, hogy mint utdjuk képtelen bonyolult szerkezetek utánzására... Igaz, ez már a T2000-es modell. T2 rulez!
Mikor voltál volvo-gyárlátogatáson édesecsém?
Ja, gratula az ügyes linkeléshez. Figyelsz Bolas?
Bár nekem jobban tetszenek a kisebb képek, inkább benyomva a hozzászólások közé.
Frigyes,
ne lankadj, nézz csak be, írj! Most mondd meg, lenyomták a keményfijjúkat!
CYRUS,
miért van az, hogy percenként hozzá kell szólnia valakinek ahhoz, hogy te idetold a képed??
Ja, eszembe jutott amikor a lore-fargo-CYRUS tesztcsapat megpróbált vmilyen végsebességet kicsiholni a 40-ből, de egy ártatlanul parkoló autó meghiúsította. Nos, pótoltam. Sík terepen, nagy szélben 198-200-ig lehet kergetni a mutatót. Csak 5-ösben próbáltam, így a fordulatszám alig ment 5500 fölé. Lehet, hogy 4-esben jobban megy?
Bolas,
tanúni, lösz örödmény, nyó próblém!
Amúgy újkori szokásomhoz híven 80-90-es tempomatozás volt. Állandó klímázással 6.5 körüli fogyasztás jött ki. Stresszmentes vezetés rul... izé, szal nekem bejön (Templar)
A maratoni gardenpartynál egy diófa alatt parkoltam és valami szötyi esett rá. Hajnalban azt hittem vmilyen vízpermet van az ablakon, másnap láttam csak, hogy trutymóval állok szemben. Lemostam, de nem tudja valaki, mi lehet ez??
Úgy tudom (holnap derül ki), eltolták a deadline-t 20-ra, szal ez azt jelenti, hogy 20-ig kell dolgoznom dupla elánnal :-( Nekem ne tologassanak, akkor jobban megy :-)
Na lányok, jók legyetek!
lore