repcsepista Creative Commons License 2024.09.29 0 0 1310

UFOzzuummm... miEeee... Fekete ajtók -kapuk -nyilások magtul nyilnak, és nyillalások, feke harramiák és feketa halál adók Wmzoll vampir sorompóik pókok és pódumAIK pókHallózatAIk, , miért nem fesjuk őket is fehérre ré ré Rá napot beléjük a beletkebe,gyehenásók egyetek NAPIna fényt nőljön meg a begyetek szaricsókák csótónAIk ham hamham csámcsghattok krágog666...ha? -scok stoc & al ol öldököl? -ki másnak ás ásat jaja (HUN HUMBE A SZEMED)) GOD DOG DÖG S DÖGÖL DÖGÖLT?
                  1.: 9/29. A KÉP? ...Hogy hogy ebbe a testbe vagyok, és kész vagyok a testemet elhagyni, a puska csöve vége a számba, 1979 a második fiam megszületett, és ami van, hogy az én kinomat el tuidom viselni, de a szeretteimét nem, ládd Jézus magára vette a világ bünét,(fita ki a BÜN TETŐ TETŐK MI A FENE)és juhvá lett, és most őt a husát ,megkoffölik MERT MEG CIOFFOLTATA AÁBÁRDOLÖ és abárdolájk és megeszik, egyetek meg amit (ÖSSZE VISSZA BAXATAOK ORBAÁ SZÁJBA KLOKKÁ TOK) szültetek, éd adonIsten jó éjszakát! Krasznahorka büszke vára, rá borult az éj homálya, fujdogál már sir a szél, rég szép időkról mesél, Krasznahorra hires vára... Zna msot itt ugy.hogy HANGOK HANGOK ZZZ...JÉ ZZZ...HANGNAK BENNEM, KONGOK, A FEJEM, NEM HANEM az ami a filmekben, mikor az Isten beszél a halandókhoz, Mözes meg a csiperk bokor ba bokor ba... de itt rögtön, az hogy Istene,csak a magyaroknak, fita, magyar ok?-na most az hogy hogy mi Istenek vagyunk! -Amazonnal UFO-k? Most 2023 Március 15, -nyitottam egy topikulót, és az hogy ufo, csak ugy hogy UFO? Na most amit előbb, ládd Mi is ufo-k vagyunk! -azt lehuzták mert valaki beköpte, nem látjátok hogy mit csinál velünk? VELÜKVERCC CCC... GIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG...GIG GAZOK A 3/30 KARDOSOK -ADÓ ADÓK? MI ADUNK NEKTEK ENNI? .JAJA DE A HANGUNK KAT, A TORKUN KAT, LEHET NYISZÁLNI? Fita, az hogy UFO-k? -itt csak korom fekete $$$.. ég ég? Fita ha mi lett a vége, és ami volt $$$...sose volt, de egy szomoru záP napon, jött meg a folyásom, szembe or és hamu könnyes szemükkel, láttalak a GOLD GO GO GGG...ARANY BORNYUSTYUK IMÁDAT, ARANY BIKA, NA MEG MOST KÉSZ AZ ARANY VÁR, TÁRT KAROKKAL VÁR, VAGY A BbLILA LILA LÁBA KÖZT, NYOMOK, ÉS AZ ARANY VÁRUKIBA FEL VEZET? Fita ajtók nyikkorognak lekváros padajtók, ott van SZENT PITER PI A FARkA LÓGVA VÁR? -de hogy lóg,a fejjel lefele fele, trótágaskodik?
                   2.. Most jött meg a ififiam, s jó reggelt apád, jóreggel reggelit, SzNBtondunk, csak örök élet van, és én tudom, és azt egy pinalátra se szabad feledni,és örök örömömbe vagyok, és ez nektek is,Szól a mi zácionl?-NUK? Zna fita, most az van hogy Jézus (fita nekik csak a klokáká juk met juhuk aztevagyyou hukkt, és weserve mama keserve serve juh you)és én, ezt 2022 -2-22, hogy az Mi Atyánk, és Jézus és én egyekvagyunk! Fita a BbLila lába közzé nyomok, hogy ÉN ÉS AZ ATYÁM, MI ATYÁK, NEM KIRULL itt a pacalod pirul, Dfita ez az hogy ezek kőmivesek és piramisák,és vasasok,s var ára árusok?- namost itt az hogy vas,az a BURÁNK, AZAZ AMIT SZELLEM MÜ, az is vasburás aki kőmives,na meg hal árrusok, Jézus hal, hal lett? -vissza ment a pocsojájájájjj... vértócsa Nfita csak a vasas (sas ufo?) avas érmések maradnak de stack stock és al rok kend roll, azaz végül is rókakoma (nincsa az az hogy akár felül vagy alul, azaz ezek egy kloák ká k kákák) spórul járhat? tRüha,ha vérben az élet, és POWER IN TEH BLOOD CSAK HA BLO OD ODUD, (A HAN GOD DAL?) na az amit felvettükn, mikor a Tejut felfele fele fele...nincsak itt a világ közepin ázunk, az az jogy vam a NUKLEUSA JÉ USA? -DE ZZZ VAGY $$$... pointunk,és az az a világ közepin ázunk, és a kettő pontosan ki van ingázva, ládd fel fele,de csak fel fele? /le fele< Jaja a Juhász, levágta a nagy rézkampós J borják,itt a világ közepe, itt árulják a rózsát, abbull fonnak bokrétát...gyertek lányok egerbe?-itt a világ közepe,itt árulják a rózsát a rózsát abbul fonnak bokrétát bookrétát Egy cicca két 100 megfogta az icci picci egeret? Fita mi az hogy antenna na na nana... Most hogy ha Jézus, magára vette e -világ?-vagy egy vallag és vala vallahallahala vala god? Fita, itt az hogy belül a testben vagy most mi van, hangokat hallok,és pita ne hagyd itt a gerekéidet, és most az is itt van az a hang, amt addig is hallottam,de nem vettem észre? Most elhajitom a puskát, apuskát, és felnézek az égre, sötét este vala,egy péntek este, olyan éjel 11(23) és az ami 3 -6 -9 -jaja Teszalay 6 -3 .9 fény gömbök cikáznak az égen és ők hogy tudtak belém látni 666...tolni?- meg beszélni! -menünk tovább is van,veszünk skodát...
                   3.: Most az hogy mára MI AZ HOGY NINCS AJTÓ, NINCS ABALAK, ABRAK, MINDEN ABLAKJOT BEFALZZTAK AZ ÉPITÉSZEK ÉSZEK, TENGER ÉSZEK, NAGY MERÉSZEK,RÁJUK GONDOLNI??? HOGY MIT CSINÁLNAK A HUSUKKAL, VAN RÉMISZTÓBB ÉS MI VAN HA NESZTEK, ITT VAN, VISSZZHOZTUK A TÖKGYALUT, KÉT FOGA KITÖRT, NEM IS HASZNÁLTUK, BAXXX...ÁTOK MEG!!! NÁTOK? Fita a gazárok kimentek,a matyartokát pacalizsák,hitizsákukac, egyprcre hogy nem nyiszálod a nyakuk azonnal meg kell Nátózni, 9 kis gólys leszált a tóra?- és meg hozta nekünk???- Kis kacsa fürdig fekete tóba??? KomÁrom árom korom sárom, a kis zingerék herék és heréik, akik csak azért, mert zörgetni kell a warrógéezeteket,mi adunk nektek rühát, fel ruháznak és táplók, rád meg rám is $$$...gondod visel, (fita az adó kulcsukat és kuncsafjtAIkat???) dicsó KI RULL, ég és a föld kurók, meg kuromáNUKINUK? AZ UIR SIONUKINUKA ANALUKA TRON TRONÖL ROTTY...(nincsa tübb ???) megjöttek az UJ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? JÖTTEK LÁTTAK,(fita ez az smytha cirkölök hörögtek hőbörögtök silenCIA) fita ezek csak lukadát analod szimatoljákjak jak jAIk jak? ARANY ÉRT ARANY ÉR arany ér? Na most, ITT VAN NEM EGY HANEM ELMENEK ÉS KÉSZITEK NEKTEK HELLET, HA NEM LENNE? Fita ha most te MAGYA RULL érzel(száraz szarszaGOD) engemet, és most én is, akkor nyisd ki a szemed, mert végtelen szám?- talan, azaz csak klokátok és tátog? -sok fiók-meg fióKÁk előre gyártott vannak,sehol egy kégl!!! -és magukról semmit $$$...se többet, na az a HALÁL, ÉS CSAK AZT $$$... tudnak adni, ccak EL HITET! ELDORÁDÓ DE DORITÓ?: -Na minden kid, nem lehet, ládd aki nyitott szemmel a GOLD GO GO GO...DE ITT VAN AZ ARANYÉR ARANYAT ÉR? Zna talákozok, fita itt akik ÉRTENEK MAGYAR RULL, hogy nem terem7tett engemet senkim, (lura ufo) egy sép de magyar legény, sej lovát karélyozza, ne karélyoz magyar gyerek mert le esel rulla, jaja össze vagyunk nőve, a lu me gén? -lu fa?- Nincsen itt a te Édsanyád vót, sej aki meg siratna? -Ne sirásson engem senki JÓL VAGYOK TANULVA lura LUVAL UFO TEREMTEM NEM TEREMTETT ENGEM SENKI $$$..., jaja SZÜLY SULLY? Fita, első osztály elsőóra egy komoly szivrhamot kapok, na most a tanitó néne egy nagydarabb de szép ábárázatu és jó*MAGYAROK* zsidó láNYUNK vala, dörzsölgetni kezdte a szivemet, és én ezt nem csinálom,és mot az EGYFEKETE AJÓ BETETT AZ AJTÓ LUKAT???- azaz most vicca, most a MIENINKKEL, fita itt NEM A HUSBŐRZE ZSÁKUK PACALIZSÁKUK KUKT KUKTA VAGYUNK,HANEM MI MAGYAR OK? Na a második találkozásunk, mert pita te is katona vagy, na fita, itt midnen AMI AZ Ő ŐK ITÉZMENNÜÜK, AZ EGY FEKETE SEGGÜK LULUK KUKUK NYILÁS ÉS NYILLALÁS LÁSS $$$...lehet azis, hogy most urja kell születned eszük szük xuku szuku ut?- esszük jaja timsózod, országut, azaz buj vissza mama luka pu? -apu?
                   Innenn... Im nagy ISTE-NEM TE NEM? -most a szivem kitárom, Menedékem nincs sehol e szele$$$... (fingod) villogod d0rgteted,? Fita, most az amiket be be beee... fényt bele bele? -mi van a belibe? Fita ez egy vas avas szobor, és szopol vagy szopsz vagy szax$$$...xaxafoNUK, jaja Brita glott bugyija lebeg az atomfelhők alatt,vagy felett, közbe Móricka fo$$$... a WCÉG? .falat, az utolsó falat pöspök falat, a tied?
...dfita, elfelejtettem, csa mos save, de most is jó érzés $$$...'lad p$$$... ha nem, a nagy disznó ódisz hiugyhóllya, a kép kézelzetükbe $$$...Fita mindenki magát magját pisiili kaka vagy fo$$$...eszi, eszünk?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1309)