A 2. évad arról szólt, hogy volt itt egy fórumtársnő, aki Dorkától, meg a piros csapat nagy részétől el volt ájulva, ők voltak a napsugár szívű kedves csodálatos tündérkék, és volt a Busa Gabi, aki egy utálatos, áskálódó, sunyi, hisztérikus szörnyella volt, és mindenki, aki ezt kétségbe vonta, le lett tiltva. Igen, 2020-ban és 2021-ben erről szólt a topik, és igen, egy ilyen környezetben én óhatatlanul Gabi mellé álltam, meg azok mellé, akik vele voltak szövetségben, és zavartak azok a napsugár szívű kedves törpikék, akik meg vele szemben.
2022-től ez a narratíva visszább szorult, és egyre inkább jöttél te azzal, hogy Szabó Dorottya az embernek sem tekinthető hüllő, akinek minimum az állatkertben lenne a helye, de inkább egy szénbánya alján lebilincselve, és persze van a csodálatos Gabi, akit mindenki annyira szeret, egy csoda ember, a legigazabb barátok és a legnagyobb sportemberek között is fénylik. Na egy ilyen környezetben meg az én narratívám is megváltozik.
Valójában nekem Szabó Dorka és Busa Gabi is közömbös, mindkettőt egy kicsit jobban kedvelem, mint amennyire nem, Gabinak gratulálok, hogy gyereket vár, Zozónak teljes felépülést, újabb versenyeket kívánok. Ha nem ez jön le a szövegeimből, az csak azért van, mert a hiba az ön készülékében van, értsd: valaki olyan szabadult be ide, aki minden épeszű gondolkodást felrúgva tombol itt értelmetlenül imádva valakit és értelmetlenül gyűlölve egy másikat.