repcsepista Creative Commons License 2024.09.29 0 0 1309

UFOzzuummm...miEeee... Kik mik az épitészek és ki épitette tette? -az eget földet, és kié? -aki megmüveli, a gyárakat? .akik dolgoznak benne, robotaik? Amit a szeén magyar nlpem kiván, az anyaföld magától is meg teremné talán tán tán tán... Tnáci tánci mamának, cicit ád a fiának is, van cicid? Óriásók kődobáló Óriás Robotok, hol a kó balta? -vas, vasasok? Baltazár?
                  4.: Kávézzuummm...bodipi tea? . most mondom a fiaimank,még csak az ifinek, hogy ha akarsz tálálkozni ufokkal, akkor kérjed apunpnkat, ez nektek is szól, és vagy repcsepita, vagy akikivel repcsőita itt,valóban, élőben,most az ogy nem ebben a bőrizsákba, mert te is ufo-k vagy fóka, vagy moka kóka? Na fiam, ahoz öröm kell! -most hogy apuénk mindeig velünk vannak...na miért kiabálok, ami most sirhatnék, mert ha örök élet van? -na van, és én tudom, és azért merészkedek igy orgonázni, Liszt rabszóda? -dija? -na van ugy néha az ember, hogy sirni kell, és itt ténleg mindenki gyerek,meg gyerekgyáros? Na fita, van akik akik itt megtaláltuk, egymást, egymásra találtunk,(talán az lenne a játék?) most az hogy itt is, ládd ezek a lehetőségek seggit ettek, hozzá, hogy most az étel értel hullám (hula) hosszon vagyunk? EGY HANG, ÉS RÖGTÖN JÓ A HANGUL-ÁT? Na amit hogy mára, az az hogy ezt a gápjármüt is lehet hogy ufo, mert nagyon keveset, amit tudunk rólla, jobb lett volna nem tudni? -fita, ez végzetes, ténleg minden bennünk van,és most itt minden a pén mozgathat csak, mert azzal, ládd a fiam, buskomorságba van, mert mi lesz esz ész* le$$$... Most megint ismételgetem,hogy ami lehet, az Csicsáky Jencink a MU az emberiség szülőfölde, hogy az értelEMnek, előbb utóbb felül kell kerekedni, és Sir von Bouel, aki a magyar nyelvet faggatja, az a kezdet, és azzal van mnden, de minek a kezdete e? Isten_e? Zna olyan van, hogy nemtudtam rá menni a yutubira, eddig rá ment, és most be kellett jelenkezzek, és nem értem? De értek is, meg olvasok, meg monduk ugy 70% az angol nyelvet értem, de nem tudom, ládd én magyarul rull gondolkodom, és most tupasz, amiket kérnek meg kérdeznek, nem vagyok benne biztos, és hogy nem tudom kezelni a conputert, a felesÉgem a fiaim, nagyon buta falusi bunkkó tuskó paraszt, na meg régimódi?
                  5.: Abszulda ultimo ima tima lu dörgő, szamárpüfölő, bika csoke $$$...vagy öszvér egy vér tócsa? - hogy igen igen félelem van bennem, mert ezt amit itt müveltem, ez csak nagyon röviden, hogy apuénk, szüleink,testvéreink mindig velünk vannak, és most itt én, egy nagyon ingó fingó pingó porba fingó, kis sitipiti pititek,nem pisi kaka, na ha az ég és föld teremjtője, juhus lett, és KIRÁLY JUHUKK? -juhtubuk?- most ha husa (Jawsusi) csak, akkor az kaki vére pis fo$$$... vágtemékük,és itt minden csak az meg az lehet!!! Tehát nekem mindig pén a pénz nem, és itt az aki megátkozta a növényeket, azaz itt minden a természet élő természet, nem Supar naturál, meg most ő rájuk,a természet törvénye nem vonatozik??? -neme nem e pénz nem neme? -nyemecek meg nemesek... Most az. hogy ezzel és ezekkel, azaz hogy az hogy ROSSZ? Fita itt az,jogy valaki FATISZTA FA FAJ? -FAJA? -MINDENT A NEMÜK? NEM ÜK? Zizz zazz...hogy van mindeNeknek oka és toka? Zezz most ugy, hogy én vagyok a tob-orzó tok? Ez igy nézen ki,és ezt ti is, meg akiknak csak szaglószervük van, és szagoldhatod sárvár szartaNUK? Fita,Yojo hogy te nagyon gazdag vagy, az az hogy ép -kéz -láb négykézláb vagyok,ami nem ez a sárburám, meg bőrizsák hátizsákom, fita te nem ezt szarizsákot cipeled,és teljesen az, ládd Piccaccó nyakamon érzem seggem mily nehéz, és fiteljatok akik meg öreg-szenek, hétrét görnyednek? Na most itt mindenek mindenkinek vasötvözet burája van,és az a teremtésük, a hol volt hol nem volt, god duk,a semmibül teremtette ette meg a fene a viágod, most pösze hogy tökön szurta magát, mert az A SZÓ SZÓL LEGSZAROZSDA SZOROSOBB ÉRTELMÉBEN MABE MÁBANKRÁCIABANK IS, A HAN GOD? Jaja zitt vissza, most én ha nem szüLettem volna is magyar ok vagyok, és Édasanyám hangja fénye nyelve vezet, örök életemen át, amit most azzal, csak élni lehet,(meg hallni-halni?) és az az ÉL és ÉLTETŐ?
                   6.: Na most, apumat hazaköldi akkor még ezredes volt apu nagybátyám, Munkácsról, hogy el vesztettük a háborut,(egyáltalán ki a nyertes?---fita itt ufok nyüzsögnek?)és neked haza kell szöknöd MERT A MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉG? -zitt a két ss..már két segg? Fitelitek, itt van benne a zavar nemcsak az angol nyelv értelmezésével, haanem leirtam 5000 év távalátábull hogy mikor tanultam az angolt meg olaszt egyszerre, akkor éjjel, ládd az az..hogy nem tudtam össze rakini, ami a magyar Édeasnya nyelvünknek van nyála, a többiben nincs!!! Ez az. hogy én nem tudok, ládd otthon az első hogy mindent leforditunk magyarra MAGYAR RULL RULLER?-és idegenyó? -ahhh...nincsak itt beözömlótt azaz ez az.ládd rögtön hogy beözönlenek (ÖZÖN ÓZON VIZ) az idegenek? GÉNEK? (FITA TÖBB NEJÜEK?) Itt most az, hogy ezek gépek és robotok, na most jaja a szelleme sötét és szellentések!!! Fita, most egy olyan állapotrohos hellzet van, hogy azzal, hogy találkoztam a mi TULRULL TURULL MADARAINKKAL,. azaz most ennek a sötét kOrszagnak vége!!! -VILÁGOS? -JAJA ARAD DARA? SZÉP VÁROS CLUJ? Na itt most is mi az hogy lélek? -Az első, na fita, leirtam hogy beszéltem a MAGYAR OK ISTENATÁNYKKAL, ez az hogy hogy segitsÉL, akkor most ha kimenek, és meg keresem A MAGYAR OK TESTVÉREIM MMM... VOLT MEG VAN KÖZŐSÉGÜNK TESTVÉREINKET, itt az hogy ezeket tudtam volna, arról szó se lehetett és fite itt itt, ha ezt nem látjátok,amt mi ez?- jaja Isten keze lába, meg itt a nagylábujja buj buj bu Jós-ka, hányat tojtál az ólba? Fita, itt soha napján vasárunap... rajtunk kivül,jaja a magyarokon kivül,(katona előőrs és felderritók, ládd a fiam, ahoz öröm (üröm? kell?-senki NO BODY?-BUDI?- ide?- nem tette be a lábát,mert ezek összeröffentek a disznoodisz szarukon, disznőődisz óljAIk,meg aklaik ketreceik,a BUKOTT ANGYALOK, ládd a jó angyaliuk az ágyba a többi bibi$$$...sebünk a zsebük,BÜN TETŐTETÜIK CSÓTÁNYAIK SZÖRCSÖGNEK TE VAGY A KÖCSÖGÁGÉAIK ? (ha be engeditek őket, fia a megváltóról oh zzz... $$$...<<< * SIVIT A SIVA TAGUK KUKUKKK...)Fita, mellik a jó angyaluk, és mellik a bukott? -votl egy is ami nem le bukott???? Fita ez minden az őők hangjuk és az a RÁ GOD, a farkad na a farkuk kukta?
                   Innenn...fita,az hogy most amit a fiaimnak, csak nagyon lent vannak, mert hogy ...fita, ezt ne ne ne... hagyjuk abba, semmi pénzért ért? Mindegy mijjen bárgyugyuság, n ha te emlékszel az álmodtRÁ,az első, hogy de de de...mindenkidnek van?-kivéva ha dik?-miért hazuDIK dik a mo, dinamó?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1308)