UFOzzuummm...miEeee... Kik mik az épitészek és ki épitette tette? -az eget földet, és kié? -aki megmüveli, a gyárakat? .akik dolgoznak benne, robotaik? Amit a szeén magyar nlpem kiván, az anyaföld magától is meg teremné talán tán tán tán... Tnáci tánic mamaának, cicit ád a fiaának is, van cicid? Óriásók kődobáló Óriás Robotok, hol a kó balta? -vas, vasasok? Baltazár?
1.: 9/28, A KÉP? Elő XEXEL TECCELGŐ ÖLŐ LŐ LŐTTEK?- ellő előkellő kell őők? -a teremtők,(TUL AJ AJJA?) ki termtette a fÖdlett -de csak egy fÖld, a eget, az is egy ég $$$...elég? -mi az ami nem pénz nem neme nemes $$$...segges $$$...ég el $$$... dó adó hátán adó sedó?- nem éget még el ami sose volt?- le$$$...$$$... fenekete fekete sss... ég, sistereg sereceg herceg henceg sperceg 777...luka kipufogótok vala vallagotok pattog666... ha? -recseg 777...he? -recsege klöcsöge? -hang adó? -hangod? Zitt most amit legutóbb, hogy gigantika óriás robtok vannak, és abba most az irányitó fölkéjébe beültem,és azzal hegyeket völgyeket eget foldet mozgathac hacc 666... ha? és tudhacc, és formálhacc hacc hacc hacc ...hacacár haccaca, Goldi mama mallacca is a földed turhathatja kurhatja ládd a kuomáNUKINUK kinuk...malaccuk vagy? -rinya rinya hol a korpa? tRöha, kié a föld? -zitt magyaragyamm-agyaram, de le esett az állam,magyar rull, aki meg müveli? -kié a gyár, akik dolgoznak benne, vagy azok is robotok, mint aki ami? -a mi? mi is robotuk vagyunk? Vegyük Hrusscseveg őők elvtárs a cskányt jülmélyrevágja, iduljatok hát előre pajtás stbbb...tbccc..., a szovjet gazÁrok, gazÁRizmusa sok ember vála vállalkozás?-zna válalkozás vál kivál válalalataAIK,one woeldöl coorparésÁrkaik átkAIk, nehéz minkába keresd a kenyered, nézfmeg a tenyerd szőrös, és fájadalommal szüld a gyer kid, kid? -dik? - de vannak a vállalat vezetők,( na meg csak az őők kurománuik tudomá
nukinuk kinuk, kina kin kinba apina, Krati... (de az anyáINk kinba vannak!!!), és vannak a ég -föld tudAJDonosAIk? -akik a robtok robota bota bóta te buta de buta death ? tRöha, most ha vannak a robotok, bótuk, ami most otthon, ládd amit épitünk, hogy majd mindenki bemehet a bótUKba, és száját tátja, és minden igyen lett? Ide Sanyink, majd ha a nap világa ragyog666... na megjuhlikána kánaán nincs bugyi, ha bemenek a szobádba... mniden ház ablakán,akkor mondjuk már itt van a kánaán, Kán Kán meg a kankója,és álljunk meg?-$$$...ne tovább...drász tutye tutyu tyutyu továris, ketten válaltuk a munkát robota is, fel bucsu csókra cimborák cimborózadom? -magyar rázz rázha666... 5 -6 -7 -8 üres lett a polc,most turbázz? Zitt arrul kódul lenne nagy baszó?-hogy most apuénk teste este eltünt? -ami most az egy robot gép kép? Fita, az mellék képe képük, bennem van,és most a hangjuk lyuk? Na amit mára, hogy mi benne vagyunk, ebbe a robot allahala kula, és kinek minek robotolunk, és replikázzuk (nemi nem mi vagyunk?) a robotuk át -ok átkuk kuka fo$$$...? -tranfomáljuk? Transzillvánia, szép város Cluj? -majd, ott lakunk a Szamosnál...
2:. Ha lehet,lehhel lett, mentsétek meg az összes villogkásám ez 1 dik? -hazudik meg töketlenkedik? -kid? --jaja te nem vagy,és neked nem lehet $$$...kid? -dik? - jaja az Ur a szivedet és vesédet is vizsgál jah gatya? -le, le bugyi be dákó, töketlenkedik? -robot robotot robotol botol, hogy ha lábam meg botolna? Jes hus, juhus A KIRÁLY OD ADUD ADÓD,NAGY KÁR ROY?- van velem, bennem, és itt van szivem, neked a dom uram, uram maru MARDUK? -A HANGOD GOD? ki teremtéd, minden ed edd a káróját RÁ GOD? - az urnak adóm ADOMA amoda MOzi, minden az övé, na most az hogy dom?- jaja az a dóm doomd doomsday od odud? Uram, ki teremtéd, na ram az uram, azaz ram az kos, és okos? -de csak a bundája gyapja? -abundásAIk égy agyapjasAIk, farkasok? -kasok aklAIk, disznó ódisz ólljAIk,vágó hidjaik, mézszAruk BótjAIk, mi adink nektek, itt a dik, és a dija kanos? -jaja és dijborkozó ládd az ankyagyLUK? -anala $$$...sepa $$$... vagy? - te tudod ki vagy, Krati... Ime ma mak mak mak..neki ne ugorj a vakablaknak, valakik itt laknak?-jólaknak? -itt van husom, neked adóm uiram, de mi van a husán GOD? Zitt most apum beszÉl,na apuénk, akik a magyar ok testvérek örök közös Ég,közepin ázunk, mi sose halunk de egymás hangjÁT át halljuk,(szarszaGOD csak szaGOD) és most az hogy...volt egy kis össze koccanás ami időnként kijön, a felesÉgemBull bulizink, hogy én egy nagyon buta lemaradt s buta faLUsituskó (lófejü) meg maradtam, régi elmaradott magyaroknek buta naiv mert ma,mármodern világba élünk???- és nem értek semmihez, ami az, hogy először is, kötelező volt az orosz nyelvet tanulni, na most miután muris 1945 (945 éve annak, hogy a magyarOK, vannak???) a magyarországházbank magyar rull jaja vonalzó (MOÉ bota) és nyál,a taknyuk mentetvágot a nyakatok?.nyers nyakasok?) beszÉlni,most ugyanaz, de most oroszul beszÉlni, (ma? óh sréber $$$...WCédACÉLcsavar...KLOTTY? WALTER KLOZET? MÓRIZSAK MO-RICKA FOSSA A WC FALAT, FALAT? -JAMI ami itt ahoz GONDOL KOD? -ol -öl? Fita, előbb, most a fejem,az két agyvelőmbe adj velőt, vagyok,az hjogy lehet, mert miinden ed edd idő+tér, és magnetelektromoság ágAI? -blogozz? -és mi mindenek előtt fénymag vagyunk, Jna most az az élet (5lett? -6) a magokba MAGA MAGA is? -amiben ben van fény -élet ÉRETT ÉRTED éled-ÉLEK? -ami van, az pénz nem?- létezése,és most azt nem lehet gondolni, (az ürbe ürülékek ut?) és most minden a gondol lát -od,a dó(anyaGOD vagy van fényed -fehér -red nyálod Édes Anya fénye nyelved nedve?- nyálazod a hurod humaNŐ?- aha te ugy gondol-od, hogy? -magyar rull, roller és von-alzó aldó? -na meg nyálazod a vonót,eltörött da eltrött a hegedü? -na tegnap az is $$$...
3. Fita amit most nem tudtam feltenni, a falu ujságunkra, hogy jöttem ki, apuénk, szereztek egy kis papiratot, am az utlevél lenne, és most onnan, a Déli Pályaudvararom udvarom, szép kerek udvarom, nem söpör már téeged az én gyenge karom, na nagy erŐt érzek én, mind a két karomba, nem vesztegetem azt szérünk és malomba, fák virága füve mintha intene, árnyaimban meg pihenni jöjj ó jöjj ide, na Óh dicsó természet, mely szem (mag magam magom) nem láthat táged, na a élősKöd ŐŐK, Sanyink, berohanok a ködbe, el-le is tüntél? - és parazitáAIk (fita virusok mikró makrók darálók rorhanyositók ha emlékezz VISSZA HIVÓK JAJA HI VŐK) vérszopó rontó romboló romba tökölő robot gépezeteik, ami sefüle $$$... se szeme sss... sem nem ért, sem nem hall? -halt? -és csak azt tudná Nátod adni? Most nadon dana don,figyelni, magadba.MAGATOKBA!!! Először is ezek estleg Alakra lakra? -zakrolytye pofa? Zitt az van, hogy én nem tudok NEM MAGYAR RULL? NEM GONDOL LÁT, kodni? Fita, itt a vergődésünk és vér gózünk ha győzzüktödővel -idővel,gázunk a gázuk, az örök győztes serlegek, legek? -fita, a lába vas, és csak vaslábasok (bossok baxok) és cserep csirip? -de csak azok a lábasukba kondéraikba valók,a több likvidók? -(ez az hogy DIVIDÁVIDUK-NAK, VAN EGY BETSSÉPA KIVÁLASZTOTTA, ÉS 1000 LUK,FITA MND,TÁTOGNA,NAKI AZAKI NEM AKARNA DIVID DA IMPERRA ÁGYASA LENNI? -FITELITEK,MOST MINDEN KANKUTYAIS SZUKA JÉRCE LETT PAC PACPAC...fita bloondi fetrenngésa GÉza gáza,VAGY MAKULÁTLAN SZEPLŐTLEN (you) JUHUKK---FITA A KIGYÓKA MOKA,MINDSZUKA IS TUD LENNI, ENNI?...JAJA EGYMÁST IS LENYELIK?)-porhanyósita szita? -porból lettél por pur vagy,és csak poruk rukijuhuk NUKINUK vége?- abRam, neked adom a földet, és annyi annyi magod MA GOD, lészen, csak a tied aki nekedadja magát, vigyázz a kusitákta?- mint mnta mentha tea pi, tenger fff... Vissza apum, most Minkácsnál, azaz apuénk meg a magyar ok testvérek kzöösÉg,vagyunk mind a mai napig, a magyarok örök testvéres ég és hogy ha lehet, tana a magyar ok testvérek közösÉg, most jelenekezett az ififiam, jó reggelt apád, jó reggelt reggelit,én örök élet, és tudom, és neked is meg KELL tudnod TUDAKOZZ ÁTKOZZ kell, na most netek is, akiket ide voznzott az örok együtt létünk,drága pénzen véren várásoltatat tok,királyi pupsáGOD PONI PÓNIM, GYIÁÁÁ...(PAN NO NINA MIA MAMA ANALA. KAKA KÁSA fo$$$...hátulóső párol. előrehátra nem ülj fela a vaslapátra,,,na meg a fekete vonat...
Innen, fita most az du-dudolunk, na itt nincs az hogy jobb oldalod meg borda, na most én a jobb szemebe jobb sarkába vagyok, na meg bal szemem (magom) sarkába is, de többet nincs benne a feket pont, ott, ahol nincs pont? UT ÉS CÉL?
...https://www.coasttocoastam.com/
...öááá...