Talia Creative Commons License 2000.06.12 0 0 316
Történt, hogy ma kora délután belenéztem a '98-as Zorán BS koncertről készült felvételbe. Úgy szerettem volna az újat látni, de még nincs, és ez volt a legfrissebb fellelhető.

Tavalyelőtt 3 órás kazettát vettem, amire a '98-as és '99-es koncert pont ráfér majd, mindig másfél órát szoktak leadni. A második fele aztán üres maradt.

Vége az utolsó dalnak, leállítom a szalagot. Bejön a tévé, a képernyőn Zorán és a zenekar a BS-ben. Hű, milyen dejavu érzésem van, mégiscsak napszúrást kaphattam tegnap :-). De nem, ez valami más. Ez a _tavalyi_ koncert. Pont egy dal utolsó hangjai szólnak, már nem lehet felismerni, melyik. Vaktában előretekerem a szalagot egy kicsinyég, ne harapjam le a műsor végi feliratokat aztán elindítom a felvételt.

Most ott van a '99-es koncert ahova annakidején szántam. Sőt hajszálpontosan addig tekertem előre, amikor az előző felvétel végetért, akarva se lehetett volna precízebben. Hát ilyenek vannak... Egyetlen szépséghiba, hogy a műsor eleje lemaradt, kb. egy-két dal mehetett le, a Vadkelet az első ami a szalagra került - nem lehet minden tökéletes.

Mondanom sem kell, az összes vendég- és egyébkategóriájú produkciót belezsúfolták a másfél órás műsorba, naná, hogy az elhangzott kedvenc dalaim és a további legemékezetesebb pillanatok szinte mind kimaradtak de ne siránkozzak, ez mindig így volt és valószínűleg így is marad.

Ti láttátok? Felvettétek? Miért nem szólt senki??!! Sürgősen kerestetik valaki akinek a műsor elejét is sikerült szalagra menekíteni!!! Azért ezt így hagyom ahogy van, már csak babonából is.

egy igen jókedvű Tali :-)))