UFOzzuummm... miEeee... teista a teista, egy zsÁkba? Derbőrze ki a bőre őre, bőrzsákba macska, bőrze tőzsde Tök5tök a satuba,, mond mit érlele annak sorsa $$$... O szövet$$$... uj, prosztók prolik kinek nem jut kapanyél, gondjai közt henyél? -aki nem robotol?
1.: 9/27. A KÉP? Jóreggelt meg reggelit,én örök élek, és tudom, és nincs más, de adó = halál adó,ami rosszabb lenne, mnt a halál? Fita rögtön, ez ezek robot létesitmennyek, most hétköznapi napi napi na,nyelven, de MAGYAR RULL? -LÁTNI KELL, ÉS MIDNEN A MI SZEMÜNKBE, VAGY A SZEMETEKBE? Vegyük ugy, hogy a szemét felhalmozódott, és vagy minden nem szemét? -Most az közmondás-ok, hogy vak vezeti a világtalant, aminek a C WC vég Cél? -Mi lesz a szemettel, és a szemetekkel? Zitt rögtön, tregnapra, HA EGY FÉNYES =MIND, HA EGY PÉNZÉHES = MIND? -mior elégül ki a pénéhesebb sebünk???Most az hogy ki hogyan, miben (ÉL) gondolkozik? -fita az okok oka? -zitt az ŐNNÁLLÓAN? Most az hogy én FÉNY UFOsss... zitt foss foss, mi a fantos $$$...frontos to$$$...Nincisak a VILÁGER PÉNZ VÁLTÓ AZ LOAN DOAN-PEPE VAN, most csak gondljunk az ÁCS MESTER? Fita ez egy robotok létesitmennyek menüük és minden si$$$.. AIDA AIDÁCIA DÁKÓ ELMÉLET PICCACÓ A SZÓ BASZÓ?- MESTER SEGGES? AZ UJ ÉS UJABB URAIK TERME TEREMTÉSE ÉS ALKOTÁSA MÁSA? ITT A SEGGESVÁRNA OSZTÁLYOZÁSA, KINEK VAN A LEG FORMÁSABB KEREK SEGGE, ÉS MILYEN NAGY AZ ANALA? TIMSÓZZA? KÖZÖS VÉGBÉL NYILÁS ÉS NYIALÁS NYALÁS VALLÁS LEKVÁROS PADAJTÓ? Nadon fida dzsida, csida, ketten ülünk a lóra, hárman meg a csikóra? Vegyük, ha EGYNEK LEHET NUKINUKI? -Fitaljal,mikor most a látogatóm, meg látogatott,és most az jogy NEKÜNK VAN EGY FÉNY GÖMBÜNK AURÁNK, ÉS ABBA A LAKÁSUNK ÉS A FORMA,EGY KRISTÁLY EMBER SZOBOR?-NAGY UDWARRAL, ÉS MAGYAROK TESTVÉREIM,ELŐBB AZ VAGYUNK,LÁDD FÉNY JÉZUSUNK? Nadon dana dana Loan doan dohány bagó adó, angyalom galambon, gombold ki a selyem ingem elejit, sicc...slicc? Fiteled a KÉZI MUNKÁT? Ime IM MA IS, A HELLEZETEK FELE KEZETEK, mindeNek föltt van a FÉNYMAMÁNK-ANYÁNK NAPISTEN FÉNY ATYÁNK -APÁNK.NA MOST ITT AZ VAN, HOGY CSAK EGY VAN, ÉS AZOK ÖRÖK EGYBE, SZÉT VÁLATASZTATHATATLAN LENI LEN IS OK? Na most vannak az UTÁNZATUK MÁSOLATUK AZAZ LENNE OLYAN HOGY MÁS VILÁGIAIK? JA KIK -MIK-KIM? Na ezeket elkCsépeltük jó pársor, mond mit érlel (ért elem ellem fényem lelelem nyelem MAMAM FÉNYE NYELVE) annak sorsa kinen nem jut kapanyél, levesének sava borsa $$$...
2.: Most menjünk vissza, fita AZZAL A SZEMMEL AMI SZEMEMBE GOLDGOTÁN, LÁTTALAK EGY ZÁP NAPON? ITT MINDEN ZÁP TOJÁSUK SUP? -HUS LEVES, SZÖRCSÖGÖD GOD IS DOG ÉS DÖG ÉS DÖGÖL, DÖGÖLT, LÁDD Ő IS MEG DÖGLETT, DE ÉRTED? (ez az hogy felvettük a vasruha rüha pacruha? -pacalizsák a hátizsákba pesti -posta) Na ami van, HOGY CSAK EGY FÉNY VAN, ÉS MOST VANNAK A FÉMESEK, NA ITT AZONNAL A SZENT FÖLD/ESEK ÉS FÖL/DES URAIK, AZAZ VANNAK AZ ELEVE KIVÁLASZTOTT TEREMTÉSEK TEREMBURÁSAIK KURÁSAIK KUROMÁNYUK NYERS NYAKASOK, ÉS ANNAK AZ UDRAVA, Udvarom udwaRom, szép kerek udvarom?-FITA ITT AZ A NAP HÁZAD, VAGY SÁRA KEREK FENEKE LUKA PU? Róha, jogy hogy van ez, vagy hogy lett ez, AMI-EMI VAGY EZTI? EZ TI? Róha vannak az IRÁS TURÓK ÉS KURÓK, ÉS KUROMÁNIÁIK? KUROMÁNUK? 10 KIRÁLY KERÁL, FITA, AZ A 10 -TÖRZS -(TEN NAPISTEN) SZÖVETSÉG DE CSAK AZ ÉGGEL? Zna az hogy GOD DUK, EZ AZ HOGY AZ A HANG UK? Fita, mi a KRUCZIFIX KRRISPIHUS UK, na ezeket már cindatrattáztam, cintadratta az ÜLŐRE EGY A KALAPÁRA? Fita, itt az, hogy A CINTADRATTA hogy ugyanaz az ülő vashangja meg nyekeregne, hogy GOD? -fita ha van csak 1 mint a lunak KI RULL?AKKOR AZ KŐMIVES,VAGY VASGYÁROS, AZAZ HADIPAR/PATWAR? PAT WAR? Sóval, volt a KÓ KORSZAKIAK SZÁSZOK XÁXOK SÁSKÁK, ÉS MOST A VASPPAR/PAT WAR, ÓTVAR CSÓTÁNYAIK? JÉ HUSOMNAK ( TE A HUS OD VAGY, KI ADTA?) SOK SEBÉBEN BEN, GYÓGYULOK MEG TELJESEN...AZ A SEBÜNK ZSEBÜNK, LENNE, LÁDD SZABÓ DEZSÓNK, na most fita, most az egész MAGYAR OK CSALÁDOMAT MAGAMMAL FEL TUDOM EMELNI A FÉNYÜNKBE BEN BENNE, AZAZ MONDUK AZ AMIT LERITAM EGY PÁR NAPPAL PAL PALI ELŐBB? AZ ÉN PÁN CÉLOM, SEB SEBÜNK DE NEM ROSZ PÉNZ, ZSEBÜNK A PÁN CÉL CCC...ACÉL? KÓSZIV VAGY ACÉL,MI A CÉL? Sóval...leirtam hogy kerestem a halálom -át? -nem akarok hallani semmit, a saját hangom át? -fita megközeLIT ettük? -néma?
3.: Fita amiket leirtam a gyerekéINKnek, az az hogy itt csak zaj zörej $$$... röhell rötye rüh hell van, őők felruház és táplál, őők rád gondod visel? DICSÓ KIRULL ÉG ÉS A FÜL KURÓ? $$$ -KUROM A SZÁD KUMÁNUKINUK, DERBŐ A FAGYI...neked nem kell csinálnod KINOD FÖLD-DEKÉN DIK, semmit, mert őők megcsináltak, meg vagy baxva áldva,te áldott baxott lény, féljed a férjed az UR ÁDM MEGÁLD, HASALJA VAGY Á NÉGYKÉZ LÁB?-és imádjad ŐŐKET???--fita a FIN GOD? AZ IS EL PÁROLOG TE SZGÉN PÁRA? Zna vissza a zöld euglénia ostorhoz, fita,RO BOT? TEHÁT AKIK FÁJ DALOM? ÓH FEJ MELY VÉRTÓL ÁZTATVA, MEGHALT? -KINUK? -KÖZÖTT? MIG NEM VOLT NUKINUK? -fita amni van, a kezdetükTUL kula? KULLÓIK KURÓIK KAIRÓKA, ADDIG LEHETSEGGES VALA, A KÖZÖS ÜLÉS? HŐCC HŐCC KATONA, KETTEN ÜLÜNK A LURA, HÁRMAN MEG A CSIKÓRA, NA MEG LETT ENGEDVE AZ EL VÁLLÁS VÁASZTÁS? -VALLÁS LÁSS ÉS ÁSS $$$... Vicca, na minden az hogy ELJUT666... itt vanna az hogy HA MAGYAR RULL? -EZ AZ HOGY most apuék becsengőztek, hogy AZ SOHA NAPJÁN VÁSÁRNAP, NEGJÖTT A FOLYÁSOM, HOGY ANNAK AKI EGÉSZ SEGGES, ANNAK NEM TUD PARANCSALNI PARANCCAL CSALOM A SZEMETEK? NYALOM A SZÁTOK KLOKÁTOK TÁTOG? DE SEMMI HANG -OD GOD CUPP PUCU? RO RO BOT, BOTOLNA? GONDOLÓDINGA BANGGG... NÉMA, NYEMEC NEM ME$$$... MES KÁR KI RULL? PÉNA BÉNA BESZÉL, KUTYA UGAT? Na fita, nekem állandón az volt,NEM FÉLSZ,(ZITT IGY AKKOR VERD AZ OROD A SEMMEBE, MÁRIA SEGGI? FITA,CSAK EG ESGGVAN, MEG SEGGESVÁR ARANY ERES? Zfita ezt a gimibe az osztályfőNŐkéim is, de nagy általábang, ládd ha meg szólaltam, A HANGOM? (most is ha most a fényemmel, na azok a családáim, na hahngosan beszéls,az egész utca hallja, és itt az van, ami akkor mi van,la vannak tojva? -fita itt is uganaz a gané) -HOGY RÖGTÖN MEG LEHET TUDNI, SZÓLJ EGY SZÓT HOGY KI VAGY? Zeza az...zitt azt a sirAtom törlődött, amit hogy KIJÖTTEM, és most itt azonnal, sokan isrmerték a TÁBORNOK NAGYBÁTYÁM, (fita ő köldte Minkácsról haza apumat,mert a magyar testvéeink kzöös ÉG, meg kell maradni, a háboruit el vesztettük, de mi a fene, ki háboruha rühe, a dögök???) AKI A HADOSZTÁLYÁVAL ÁTTÖRI AZ ORÖSZ (GARÁR UK,NINCSA MAVISSZA AGAZÁR UK KIRULLA ALLAHALA PU CÁRA? ÁRA SÁRA) GYÜRÜKET, EGY KATONÁT NEM VESZTETT STBBB..TBCCC...ÉS EGY NAGY TABLÓT RAKTAK KI NEKEM,ÉS MUTASSAM MEG A NAGYBÁTYÁM, BECSUKTAM A SZEMEM, ÉS RÁ MUTYATOK, NA FITA,ITT NEKÜNK MAGYAR OK BENSŐ EMBER ÉS AZZAL LÁTUNK IS ME GÉRTÜNK, ami itt mikoe lekezdte, NINCS TITOK,TÖBBET (MAGYAR RULL GONDOLOM GOMBOLOM MAGAM ÉT ÉTTEREM? -ÉRTEREM ÉRTELMEM)BETTY CSAK GÖRBÉT TOJNAK A TIKUK TITOK? -A CSIRKÁT MEG FŐZIK, MEGESZIK, LÁDD KRISPIHUS UK A KERESZTFÁN GERENDÁN NYÁRSON NOSY NOYA,VÉGTERMÉKÜK SÁR SÁRA ÁRA? KLÉRDELEK MI NEM AZ AZ FO$$$... UT UK,VAGY KOSSUTH LAJOS, A T0K0D NEM OLAJOS? RAGYOHAT MNT SALAHMONYA TÖKE DE $$$...SÁRA ÁRA? A PIACOKON VEREBEIK VÉREBEIK OSZKTOKZONAK A DISZNŐ SÁRA ÁRA BŐRE ŐRE KONOKULL TRÓNUK KONUK KINUK NUKINUK AKI AMI KIN OK? -ITT VÉGE? -FO$$$...
Innen. csak ha FÉNYEM FÉMED, ARANYLÁNC VAGY ÓLOM ÁLOM ÁJ VÉ, MÁJ VÉ, FÉLE SZERÜNYIHAHAHAAA... (UFO) Na du. -még duzzogunk?
...jó a néne, de most ITT AZ HOGY MAG AD, AZAZ MAGAD DAGAM DŐGöM VAGY? (fita itt a kőember vagy vasember a szerelmed, szereled eszed?) VAGY VAN MAG -Y -ÁR, HANGÁR CSALÁDÁM ADÁM -MADAM, LÁDD ÁLD, VAGY BEXHATOD? 666...HATÓDOTTAN A 6FARKAS VAGY MA FIADZOTT CUKI MALLACUK VAGY? Fita, a hang az van, és azt nem lehet el hallgattatni, aki FÉNYél? -Ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na fita, ZITT AZ HOGY MAGA M-ANGÖL-ICA VAGY YORKSIREN? -amit eszel meg esz? -megec? RÖFF RÖFF... ez az hogy ha te engem hals $$$...tó? -ott vagyunk ahol Jancsink meg Iluskaja? HalLUCInáci?-cici? -vagy az Őrdögök csecse becse pöcse $$$...fita a dög Cédula? RÜHÜK? LÉGY HÜ MNDEN HALÁLIG??? Jaja de cziGAN UK,fita czigiNUKinuk? -kell egy $$$...sluk?
...https://www.coasttocoastam.com/
...halál félelem?-vissza a feladóknak,bo bo bo... booo...$$$...OK? -by by?
...oááá...