zeinstein Creative Commons License 2000.06.12 0 0 642
LAIKUS
Igazán megtisztelsz! Köszönöm "Pipástárs"!
Komáromban illetve, hogy pontos legyek Révkomáromban (gy.k.: a Szlovákiához tartozó városrész) kimondott pipásboltot nem ismerek, de tudok egy ún. ajándékboltot, ahol bár gyéren, de azért akadnak mind dohányfélék, mind pedig annak elszivására szolgáló eszközök is. Legutóbbi ottjártamkor láttam a "térdenfaragott" 200 koronás bóvlipipa mellett pár (2 - 3) csinos "db" névre keresztelt jószágot is.
Cimét nem tudom, de nem nehéz odatalálni... átjössz a hidon egyenesen az Európa szállóig (remélhetőleg ismerős?), ott letérsz jobbra (az utca egyik széle házsor, a másik már az Európával szemközt fekvő park) s ott a 3. - 4. az a kis üzlet "Ajándék", "Souvenir" vagy mifene cégérrel.
Túlzott reményeket azonban nem érdemes hozzá fűzni, nem éppen a pipások Mekkája...
Ja még jut eszembe mindezek mellett tartanak ott az izlelőbimók bóditására különféle szeszeket is, bár bevallom ottan tartott portyáim alatt ez nem nagyon szokott érdekelni.
Ennyi, remélhetőleg odatalálsz!
És ha esetleg (magyar-) Komáromban tudnál valami ilyesmi boltocskáról...

CSABIDOBI
Még egyszer ne merészeld magad kocapipásnak nevezni! Mért? Mert kompexusaim támadnak! Nekem van négy és fél rozzant pipám (meg tudom magyarázni, ha valakit érdekelne), neked tiz és erreföl lekocázza magát...
Bocs, de ez fájt!

zeinstein

Előzmény: laikus_ (635)