horas Creative Commons License 2024.09.27 -2 3 146498

Nem igazan van logika a harom igazolasban hogyha nem Ten Hag miatt jottek. A jobbszelso vedo poszt meg van oldva Dalottal, vagy ez volt az egyik legégetőbb problema hogy Dalotnak legyen egy riválasa a kezdőben? A csatar poszt elvileg Hojlunddal meg van oldva, ha nem sérül meg a dán akkor most Zirkzee ül a padon? Azt lattuk ha Mount egeszseges Bruno a csatar. Bruhaha. És elsők között igazoltak a nyáron az uj Varanet egy hatalmas rakas penzert. Ha Yoro nem serul meg akkor most padozik De Ligt mögött? Vagy Yoro a kezdo es De Ligtet elhoztak a padra mert...miert? Erre elkellett kolteni 100 millio eurot?

 

Ha nem Ten Hag miatt jottek akkor hova, padra? MIkozben Casemiro, Eriksen nyugdijas csoport hulyeskedik a kozeppalyan, nincs balhatved meg az ifibol felhozott kozepszeru jatekosokkal es a 95 millios Antonyval szerencsetlenkedik a csapat szelso poszton?

 

Ha nem Ten Hag miatt jottek ezek az arcok az azert is nagy baj mert ezek bizony nem minőségi igazolások. Ezeket bizony Ten Hag kerte es szokas szerint megint csak az volt a lényeg hogy akarki aki ex-jatekos vagy holland akit ő ismer hozzak el neki tok mindegy hogy milyen posztra.

Előzmény: For-dzsi (146496)