repcsepista Creative Commons License 2024.09.26 0 0 1304

UFOzzuummm... miEeee... Oda óda fent, de itt lent is, honainkban látjuk vagy NUK, egymást...Irás az Égen, UFO-k, Mi is ufok-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Who? -ki csinált ki téged, engem, nem mi magUNK, magUK? Rbota robota robot tolása tolatása RR Roy$$$... Roy rotty...
                  1..: 9/26. A KÉP? Az. hogy mi magyar ok, mi a mi világunkbank ugyis, ládd most itt vagyunk, és amiképpen KÉP, fent,azaz fen vagyunk az ágyukon? -nem hanem ugy hogy mindenkinknek (mink?) a saját világában NapmagnukleUSEjában van,(egy4sült state Eart? MOMOM NAPFÉNNYEL NYEL MINT KACSA A NOKEDLIT, ÖRÖKFÉNYÜ ÉLTÜ CSEK ÉL TETŐ HA EGY MIND$$$,,, ORSZÁGAINK?) és ugy ahogy nekem is mikor találkozok az Égieeinkkel 3 -6 -9 amit Teszlay is, *fita, tal'lkoztam a Teszlay gyerekkel* látott, láthatott? Előbb fel kelt az ágyról a kis felesÉgem, aztán megjött az ififiam jóreggelt, ők köszönnek be. tudj'k hogy itt a CSÓCSA CSÁCSÓ először, jóreggelt és ÉN ÖRÖK ÉLEK, ÉS ÉN TUDOM!!! -NEKED(NEKTEK AKIK HALLÓ HALLÓ ITT A VAS A LÓ?) IS MEG KELL TUDNOD, de most fita, mindenkim krimi tatárok,a kis unokám nagyamamja az, ami MAGYAR OK FÉNYTESTVÉRE MMM... az az, és most nektek jó reggelt, itt a tej, a TejuTUNUNKról! Zna az hogy amit a Yojóval, Ő IS A CSALÁDÁM ÁDÁM ÉVA KÉT SZEM SZILVA? Na most mndenkim akik nincs adó = nincs halál, ha van, akkor ott robotok robot bota bóta meg tojása és tolatása $$$...baxo$$$...kása fasirt .ham ham burger staliminyácku LOKOMOTIVÁK DIVÁK VAK VAK VAK...Fita, NEKÜNK MAGYAR OK NNCS,(ESZÜNK?) ÉS NEM LEHET ELLENSEGGÜNK! UNK?-VAGY ŐŐK AKIK ŐŐK TEREMTETTEK MINDKET MACSKA MOCSKA MÓCSKA ÓCSKA BAXÓCSKA BU JÓSKA A DAM ÉVA LÁBAKÖZE,NEM MI MAGUNK? MAGUK? JAJA AZONNAL A UNITED KIN DOMBOOK BOOKROSOK, AMI MOST HOGY LETTEK NEKÜNK.. ELENSEGGECSKÉINk INK LINK LANK LALATOS,(KINUK AIBELUK DE MELLIK AZ IGAZI KIGYÓ JUKUK KUKUKKK...JUHMÖRDÖRR...) UGGANÉSZ HOGY LETT AZ ANYAG ANYA GOD,(NINCSAK HONNAN HANNAH VAN A HANGOD GOD?) ELLENSEGGEM, ESTEM PESTEM SEGGRE ESTEM, TÁTOTT SZÁJJAL NEKI ESTEM? Fita az EMLŐ? -LŐ? -nana save...eszembe 5lött? -jó 5 lett, 6 7 8...MASTURBA, Na ez az. amit mindig kora gyeekKorom őta, hogy mindenkinek van egy álma,nameg alma,szalma, én lefekszek az ágyába, mint a disznő a szalmába, jó éjszakát kivánok, éhes disznó makkal álmodik, mak mak mak Ma King, makin monny -money? Zez most az, hogy a szemem behulla, és most ezt elhagytam volna,(fita tudatosan is lehet,azaz mi van a tested előtt meg után, a testikullód?) ha nem az... pitim, ne hagyd itt a gyerekéidet, ami monduk, fita most a ROBOT ROBOTOT RRR...RO RO RO.. IRÁS, BOTOL, ÉS BÓTUK, fita csak...na a kis UNOkám, emlékszik az álmára, és mindenkim kell hogy legyen saját MAGA MAGA ÁLMA AZ ALMA FA ALATT, EGY ALMA? Na ez nem az amit itt a MAGA MAGA?
                  2.: Ez amit mára, hogy UGYANAZ DE NEM EGÉSZEN, HOGY EGY HÁZUNK VAN, AMI ITT HÁROM DE EGYBE, ÉS A MI VILÁGUNKBA A NAPUNKBA, ÉS MIDNENKINEK EGYEN EGYENKÉN IS VAN SAJÁT NAPJA -VILÁGA, DE EGYÜTT AZ EGY NAP!!! Fita, a BbLila lába közzé nyoMok, móka kóka...na itt exz egy ROBOT GÉPEZETEK ALAP, (FITA,NEM ELLENSEGGÜNK?)és most zitt az, hogy az ANYAGI MEGÉLHETÉS, hogy a zöme a CSILLAGOKNAK LE HULLA? Fita az is szenved, akit hagyja hogy az szeretteit el ÁRYNYÉKULJÁK KURJÁK A KUROMÁNUKIKNUK KINUK?-FITA A BAXDÜHÜHÜHÜHÜÜ...TE BAXOL, NA HAEN ÉN TÉGED,TEGED? MEG VAGY ÁLDVA,SIFON JÓNA FIJUK JUHUK YOU HUKKT SZERETSZ ENGEM??? Fita, MI MAGYAR OK, na apu szabó asztala alatt a rongyok közt bujtam meg, és összejöttek, na azok MAGYAR OK TESVÉRI KÖZÖSÉGEK VALÁNK,(fita,ha már le hungÁroztak véged kindcs csünd a végbeled!!!) ÉS OTT ELŐSZŐR, MI SOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST, MI A SZÖSSZ SZÖJ-MO NEKÜNK NINCS HALÁL? Sóval de csak a FÉNY TESÓIINNKKAL, CALL? -Dr Who telefonál telefonnál? Naz akik nen TANULNAK, fita itt csak ÖRÖK NAPCSALÁDÁK és azoknak itt is egymásra $$$... REND FIGYELEM, ÉS FTGYELEM, AKI ROSZ LETT? AZT MEG VEREM, OLYAN NINCS, HANEM AZ A SAJÁT VERMÉBE PCZE GÖD GOD DOG DÖG GÖDÖRRR...(BÜNKEREIK) ÉS FITA A DÖGLETES $$$... SÖTÉTBE, A MÉLYSÉGEK MÉLYSÉGE,AMI fita a lehulló csillagok, azért mert URALKKODNI A MÁSIK EMBER TESTÉVRE FELETT, (BÜN TETÓK TETÜK TE TETTED EZT KIRÁLY?) azonnal láttam lehulla a mélységekbe, és magával ránta a CSALÁD ÁT? Fia, miost egy FÉNY -UFO? -ELÉG AHOZ, HOGY pitim,ne hagyd itt az fiaidat, UNOkAIdat? -kaja szeretet etet... DUE? Fita, előbb hogy Canadi magyarokkal Hold körüli utazás, most nemrég, BUDA feletti, de már az az hogy MI NAPUNK KAPUNK??? - és most még HOGY HOL A HOLE, HULLYSULY AZAZ MÁR FÉNYBE VAGYUNK, DE MOST AZ, HOGY TE ISTENE? -VAGY ÉS TE CSINÁLOD MAGAD,MAG AD, MA GOD???- ÉS NEM ORDITVA FORDITVA, NA MOST ITT LENNE A ROBOROK RO RO RO ... BOTA BÓTA TE BUTA,ÉS MIT AKARSZ, TEReMTENI, DE ITT RÖGTÖN A GOD, HA VAN OLYAN HOGY TÉGED VALAKI KI GONDOLT TE ÖLT VAGY, ÉS ŐŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, ŐŐK RÁD GONDOT VISEL, DICSÓ KIRÁLY ÉG ÉS A FÖLD URA?-FÉLJED ÉS IMÁDD, MERT MÁSKÉP NEM AD KAJÁT? FÉNY???
                  3.: Vagy 3 000 dalt és énekeket, (meg van is a gyüjteéényük) megtanultam, de rengeteget be tegeztek, megtaniottak velem a nagyamamám és apuék,az összes adventi énekek,meg a több..most is meg vannak a ének könyveim, még a mormonoknak is, na meg a Bblila József vér gén LEÁNYAI? AIDAI? fita, lányunk? Zitt onnan van az FÉNYAMAMAATYÁNK ÉS FÉNY GYEREKÉIK,TESVÉREINK, Ana (anala) most itt ha mi lejöttünk, bejöttünk a csőbe sározni az Sári? Sára? Van e az Istenkenek UNOKAJA??? -jaja mniden ami hus, az csokoládé, és most fita,az lett minden ed edd? Itt az van, hogy amért utálom magam, mert én is pöcsfej lettem, Piccacó, és ami van, hogy LÁTHATATLAN KEZEK MINDIG FOGTÁK A KEZEMET, (farkamat kamat?) AKKOR IS, MIKOR NEM TUDTAM, MEG AKARTAM, DE SEJTETTEM!!! Zitt most hogy ezeket, állandóan álmodtam, hogy MI A FÉNYBEN FENT BENT? -VAGYUNK, HA A SZERETTEIMMEL ÁMMALL Dfita most a fiaim, szét vernek bennünket, mert az ÁR DRÁGITÁS ÁSS $$$...az egedbe, jaja ITT SZÉTVERIK A CSALÁDODAT, ÉS ARRA MENNE MINDEN ÜNNEPI PI$$$..i$$i$$$... ne v$$i$$$... JÁTÉKUK, ezt ugy, hogy én hogy ezek tudják csiki csiki a fakalappomat van kalap nincs van ...? Féta én mindig fel hizvba tartom, és most az ogy metszés..most apuénk,kész, ezt nem kelett volna, de én vagyok te, te vagy én, és ki ő? -őők teremtettek minket?- na most ilyan gondol lát $$$...jaha ez igaz lenne, mápedig csak az az igaaz, hogy az örök szeret szeretet etet az FÉNY? -CSAK A FÉNNYEL ÉS AZ ITT AZ ÉGEN AZ IRÁS, amit apuénk, minden az égben fénybeb sirás, azaz ha levesszük a szemeinket, EGY SZEM MÜ, $$$... MESZ? Egyetek meszet, hogy jönne meg az eszetek, eszünk, meszet? Van valami, jaja az IRÁS TUDÓK turók gulászta,madár látta?-madár tej? Zna most itt az van, HOGY ITT ROBOTOK TEREMTŐIK A ROBOTAIKAT s még Art Bell, és mindig márakkor láttaom Gerorge Norrby-t, és hihetetlen, mikor előbb a hangját meg képit meg láttam, ez a magyaRok tesvérem, mindig ismertem volna...Zna egyzer, hogy hogy ho ho hop--big beng dangg..hogy a ROBOTAIK TEREMTIK A ROBOTAIKAT?- AZ!!! DING DANG!
                 Innenn...most a kis csilánt caládám... nem emlékszik, mert telejen meg vagyunk szivva (vakuMOzva MOZI?) szivvatva,niincsak Mark Twin: KÉT DOLOG LÓG ICA BITTA, ADÓ = HALÁL HALL ÁLl, MI HALLUNK BENNETEKET (TÖKÖTÖK A SATUBA,SÁRA ÁRA) fita bennetek? -de mi nem halunk hallunk, titeket? Fita, LEaNUKINUK, $$$... filuKÁIk $$$... NIN ellesegg,nincs pén, AIna AIDA,$$$... Sára ára? OkvetLen van a VAS SZOBORUK ÁRA,MIG A KRISTÁLY SZOBOR PRIZMA SZIV-ÁR-VÁNYA MAG-Y-ÁR, HANG ÁR ÁRIA ÁRJA? -HANGÁRIÁK NA MEG RIHAK RUHÁK ÁRA SÁRA KIRAKATAIK, MIG FÉNYMAMA LÁNYA FÉNYE SZEMEM FÉNYE FÉNYEeee... fémeskéne$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1303)